2019-10-14 06:30

EXCLUSIV. Firma care operează BLUE AIR, de acord să returneze activele către fostul proprietar, după ce JUSTIȚIA a anulat transferul de drepturi patrimoniale din 2013

 |  15:01
EXCLUSIV. Firma care operează BLUE AIR, de acord să returneze activele către fostul proprietar, după ce JUSTIȚIA a anulat transferul de drepturi patrimoniale din 2013

Așa cum PUTEREA a anunțat deja, la sfârșitul lunii noimbrie, Secția civilă a Tribunalului Ialomița a decis că Blue Air Airline Management Solutions SRL - firma care prestează în prezent servicii de transport aerian sub marca „Blue Air” -, trebuie să restituie fostului proprietar, Bata Sky Imobiliare SA, aflată în insolvență, toate activele pe care le-a preluat în 2013 în baza unui contract de transfer de activitate.

Petenta în acest dosar este compania Romstrade SRL, în insolvență, reprezentată de administratorul judiciar, iar omul de afacerri Nelu Iordache și  Administrația Județeană a Finanțelor Publice Giurgiu au calitatea de intervenienți.

Între timp lucrurile au evoluat în acest dosar care poate avea repercusiuni majore pentru piața aviatică din România.

Astfel, PUTEREA a intrat în posesia documentului care arată că transferul de bunuri între Blue Air Airline Management Solutions SRL și Bata Sky Imobiliare SA va avea loc în perioada imediat următoare, chiar dacă prima dintre companii – cea are prestează în prezent servicii de transport aerian sub marca „Blue Air” -, susține că va ataca cu apel hotărârea Tribunalului Ialomița.

Astfel, Blue Air Airline Management Solutions SRL afirmă, într-un document adresat administratorului judiciar al Bata Sky Imobiliare SA, că „(…) având în vedere caracterul executoriu al acestei hotărâri, ne arătăm disponibilitatea în vederea executării dispozitivului acesteia, cu bună credință”.

Întâlnirea dintre cele două părți, în vederea stabilirii de comun acord a modului în care va fi realizată punerea în executare, ar urma să aibă loc pe data de 11 decembrie 2017, potrivit documentului oficial pe care vi-l prezentăm mai jos în facsimil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-12

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray