2020-01-27 15:55

EXCLUSIV. Jaf incredibil la CSM București: 55.000 de euro în fiecare lună pentru închirierea a 185 de apartamente

 |  22:14
EXCLUSIV. Jaf incredibil la CSM București: 55.000 de euro în fiecare lună pentru închirierea a 185 de apartamente

PUTEREA a semnalat de mai mai multe ori că CSM București, clubul sportiv finanțat din banii bucureștenilor, a devenit un sac fără fund, o Mecca pentru sportivi și antrenori străini, ca urmare a remuneraţiilor de nabab, pe care aceștia le primesc.

Dar, ceea ce nu s-a prea spus, este faptul că clubul condus acum de Gabriela Szabo, promovată și susținută de edilul general Gabriela Firea, a devenit noua agenție imobiliară a Primăriei Capitalei, prin care se închiriază, din bani publici, apartamente pentru sportivi și antrenori.

Agenție imobiliară pe banii bucureștenilor  

Într-un răspuns către PUTEREA, Gabriela Szabo a precizat că „antrenorii și sportivii care au dreptul la cazare beneficiază de locuințe (1-3 camere) în București, pe perioada în care au contract de activitate sportivă cu CSM Bucureşti”, iar „suma medie lunară a fost de 250.000 lei”. Practic, CSM București cheltuie lunar suma 250.000 de lei, adică circa 55.000 de euro, pentru închirierea de garsoniere și apartamente. Asta  înseamnă că anul trecut, clubul condus de Gabriela Szabo a decontat din banii bucureștenilor, nici mai mult, nici mai puțin, de 3.000.000 de lei, adică circa 665.000 de euro. Dacă ținem cont că chiria lunară pentru închirierea în București a unei locuințe cu una până la trei camere este între 200 și 500 de euro, rezultă că CSM București a închiriat, la aceste tarife, între 111 și 277 locuințe. Însă, dacă luăm în calcul o chirie medie de 300 de euro, reiese că din banii bucureștenilor, CSM București a închiriat 185 de locuințe. Incredibil, dar adevărat!

Nu trebuie omis faptul că trei sferturi din aceste locuințe sunt închiriate pentru sportivii și antrenorii străini. Poate totuși, în al 12-lea ceas, Curtea de Conturi a României sau măcar Corpul de control al premierului va verifica dacă s-au închiriat legal aceste apartamente, în ce condiții, cine sunt cei care le-au închiriat și la ce sume.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-19Parerea ta...

ANONIM
19 Mai 2019

LA FURTURI SI HOTI , NU MAI CONTEAZA CULOAREA PULITICA . PARCA CIUMPALACA SE INJURA CU ALTA FOSTA SPORTIVA DIN GASTILE SPORTULUI
ANONIM
20 Mai 2019

Hotie marca psd. Firea partașa la acest jaf din bani publici. Pe 26 mai sa alungam la gunoi mafia psd-alde. Sa scapam Romania si Europa de HOTII PSD-ALDE. CU TOTI LA VOT PENTRU O ROMANIE FARA PSD-ALDE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine