2020-08-05 14:43

EXCLUSIV. Lovitură de teatru la Giurgiu - 21 de primari PSD vor trece la PNL

 |  15:14
EXCLUSIV. Lovitură de teatru la Giurgiu - 21 de primari PSD vor trece la PNL

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a primit marți o lovitură devastatoare din partea primarilor PSD din județul pe care-l păstorește.

Premierul Ludovic Orban s-a întâlnit marți după-amiază, la Palatul Victoria, cu 29 de primari din judeţul Giurgiu, dintre care, atenție, 21 sunt acum la PSD.

Potrivit informațiilor noastre, cei 21 de primari PSD care au fost la întâlnire cu prim-ministrul sunt edilii localităților Mihăilești, Comana, Prundu, Colibași, Singureni, Răsuceni, Letca Nouă, Clejani, Mihai Bravu, Hotarele, Greaca, Joița, Daea, Gogoșari, Găiseni, Crevedia, Roata de Jos, Bulbucata, Iepurești, Ogrezeni și Grădinari. La întâlnire a fost prezent și edilul PSD al comunei Ogrezeni, Jean Jipa, dar el a anunțat miercuri că va candida din partea Pro România. Prim-ministrul le-a promis primarilor că proiectele de dezvoltare vor fi finanțate la rectificarea bugetară care va avea loc în luna august, și le-a garantat edililor giurgiuveni că proiectele de aducțiune de gaze pe care le vor depune vor fi finanțate, iar dezvoltarea comunităților se va realiza prin programul PNDL III. De asemenea, Ludovic Orban le-a mai promis primarilor giurgiuveni că Guvernul va susţine co-finanţarea şi cheltuielile neeligibile pentru acele comune care nu vor dispune de banii necesari pentru atragerea fondurilor europene. La întâlnirea de marți de la Palatul Victoria a mai participat și ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, dar și liderul PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-29Parerea ta...

ANA
29 Iul 2020

Nu voi vota nici psd si nici pnl dar..... Unde le este ideologia acestor primari ? Probabil singura lor ideologie e accsul la banul public ! Rusine!!!
CAPUSE
02 Aug 2020

Acum citva ani , sau deplasat inpreuna prin comune si ziceau . Jumi , juma . Si lasau bani la circiumi , pentru ceteni . De o cinste . Cautati . Locurile unde au lasat .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz