2020-07-07 00:30

EXCLUSIV. Nașul lui Bădălău junior, abonat și la banii Consiliului Județean Argeș

 |  14:09
EXCLUSIV. Nașul lui Bădălău junior, abonat și la banii Consiliului Județean Argeș

Regele asfaltului din Giurgiu, George Cușă, despre care se spune că este nepotul fostului senator PSD Cătălin Voicu, s-a abonat în ultimii ani la contracte finanțate din banii unor consilii județene din sudul țării, asta și ca urmare a relației extrem de apropiate cu baronul PSD Niculae Bădălău.

Familia George și Paula Cușă l-au cununat pe Gabriel Bădălău, fiul baronului de Giurgiu, cu cântăreața Claudia Pătrășcanu.

Mai nou, se pare că una dintre firmele controlate de familia Cușă a avut acces și la fondurile Consiliului Județean Argeș, condus de PSD-istul Constantin Dan Manu.

800.000 de euro pentru „plombarea” unui kilometru de drum județean

Potrivit datelor furnizate către PUTEREA de Consiliul Județean Argeș, una dintre firmele familiei Cușă, G&M Road Building Engineering Pitești, a încasat anul acesta, pentru modernizarea a două drumuri județene, suma totală de 17.991.980 de lei, adică aproape 4.000.000 de euro. Astfel, pentru modernizarea a 7,4 km din drumul județean ce trece prin localitățile Rociu și Cățeasca, firma G&M Road Building Engineering Pitești a primit suma de 9.569.855,17 lei. Ulterior, în luna septembrie 2019, firma familiei Cușă a mai încasat și suma de 9.422.135,2 de lei pentru modernizarea a 2,5 km în localitatea Uda.

Practic, pentru lucrări de plombare la cei 2,5 km de drum din Uda, CJ Argeș a decontat către firma controlată de regele asfaltului din Giurgiu vreo 2.000.000 de euro, adică 800.000 de euro pentru un kilometru de drum. Trebuie precizat că firma G&M Road Building Engineering Pitești, una dintre cele patru controlate de familia Cușă, este deținută de Paula Cușă, soția lui George Cușă, și de Emilia Magdalena Alexandru, cu câte 50% din acțiuni.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, George Cușă s-a retras din firmă în martie 2014. PUTEREA a mai semnalat faptul că fimele familiei Cușă au beneficiat de fonduri uriașe de la Consiliul Județean Giurgiu, unde președintele Marian Mina este finul baronului Niculae Bădălău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz