2020-08-13 00:45

EXCLUSIV. Pesedistul iubăreț lovește din nou. Deputatul Pâslaru iese la agățat în timpul ședinței parlamentare

 |  21:01
EXCLUSIV. Pesedistul iubăreț lovește din nou. Deputatul Pâslaru iese la agățat în timpul ședinței parlamentare

Marius Florian

„Acu sunt în comitetul executiv al PSD. Termin pe la ora 13.00. Putem să vorbim la telefon după ce termin aici? Te sun doar când îmi spui tu. (...) Am întotdeauna timp (pentru tine - n.r.). Am timp, de exemplu, să bem o cafea sau să mâncăm împreună. (...) Încercăm să ne vedem undeva în zona Dorobanți?”.

Deputatului Florin Pâslaru (PSD) i s-au aprins călcâiele după Consuela, hostess la Tarom. A găsit-o pe Facebook, a abordat-o spunându-i că a fost în Consiliul de Administrație al companiei aeriene, iar apoi a început s-o complimenteze și s-o roage ba să vorbească la telefon, ba să iasă la o cafea, ba să se vadă în faptul serii. Pâslaru chiar a ieșit intempestiv dintr-o ședință parlamentară pe care o conducea, delegându-și un coleg, doar-doar reușea s-o întâlnească pe frumoasa Consuela.

„Mergem unde vrei! Eu voi avea un birou la ora 16.00 și la ora 16.45 pot să ies și să ne vedem. (...) Din păcate, eu conduc ședința. (...) Vreau să ne vedem! Bem o cafea la 17.30? Gata. Am delegat pe altcineva pentru tine. Vreau să te cunosc. Cred că ești o femeie interesantă. (...) Plec până la Viena. Vin sâmbătă. Crezi că putem să ne vedem sâmbătă, spre seară?”.

Cine e „Consuela”

Florin Pâslaru este căsătorit cu Valerica, dar, inimă zburdalnică, s-a lăsat săgetat de mai multe ori de Cupidon, ajungând în câteva rânduri la un pas de divorț. Se aude chiar că a fost prins în flagrant de adulter de nevastă, dar a scăpat iertat, cu promisiunea că nu mai face. Cum însă „năravul din fire n-are lecuire”...

„Consuela” este o domnișoară. Potrivit contului creat pe Facebook de noi, este hostess la TAROM, un fel de rampă de propulsare spre „pescarii” din politică, pe care îi cunoaștem ca fiind buni „consumatori” de frumos.

Discuția a fost inițiată, luni, de Florin Pâslaru, nicidecum de „Consuela”.

„Am participat la câteva CA-uri la TAROM”, susține Pâslaru, încercând s-o dea „pe spate” pe domnișoară. Momentul era cât se poate de „prielnic” pentru „agățat”: comitetul executiv al PSD. Pâslaru nu a avut nici o reținere să socializeze pe Facebook. Apoi, a plecat spre Guvern și, după întâlnirea de la Guvern, a plecat spre Parlament, unde trebuia să conducă o ședință. Cel puțin, așa precizează Pâslaru. Ședința de luni a fost condusă de Pâslaru, după cum susține deputatul, însă, surpriză, s-a plictisit de discuțiile de pe acolo și a delegat pe cineva să îi ia locul. „Gata. Am terminat. La dispoziția ta”, susține Pâslaru. Pentru ce a fost nevoie de delegare? Pentru că domnul deputat voia să meargă la o cafea, să o agațe pe „Consuela”, pe care o asigură că vine cu șoferul. Din conversație reiese faptul că Pâslaru dorește insistent să iasă cu domnișoara la o cafea, să se cunoască, fie și pentru 10 minute, repetând insistent.

Deputatul i-a spus „Consuelei” că nu este implicat în vreo relație, nicidecum căsnicie, evitând rapid subiectul. Miercuri, a avut loc o nouă invitație la cafea, însă pentru seara de sâmbătă, întrucât deputatul va pleca la Viena „din păcate, cu treabă”.

Fiindu-ne clare, în acest punct, intențiile deputatului, ne-am reținut de la a duce farsa mai departe. Am fi putut delega o frumoasă domnișoară, care întâmplător seamănă cu imaginara „Consuela”, să se vadă cu focosul parlamentar pesedist. Dar, pe de o parte nu suntem tabloid, iar pe de altă parte, lucrurile puteau ușor aluneca pe o pantă nedorită.

Pâslaru - alias turnătorul la Securitate Pintea

Numele deputatului Florin Pâslaru este legat de mai multe scandaluri - politice, securistice, penale sau de altă natură. El se află printre cei zece politicieni ce au depus proiectul de modificare a Codului de Procedură Penală ce are ca scop limitarea puterilor organelor judiciare, inițiativă intens mediatizată la momentul respectiv.

Pâslaru are o decizie definitivă şi irevocabilă dată de Consiliul Naţional al Studierii Arhivelor Securităţii de colaborator al poliţiei politice comuniste. Într-o sentinţă judecătorească s-a stabilit că deputatul Pâslaru prin „notele sale informative a adus atingere libertăţilor fundamentale ale omului”. Justiția a stabilit că Pâslaru şi-a turnat la Securitate prietenii şi colegii de muncă, în intervalul 1980 – 1987. Mai important este faptul că a turnat din proprie iniţiativă încă din perioada studenţiei. Numele său conspirativ era Pintea. Nici aceasta nu l-a oprit să se urce în „nava” USL, care l-a propulsat în 2012 în Parlament, pentru al doilea mandat!

Pentru că vorbim de Pintea, nu de oricine, „haiducia” a continuat pe teren propriu și în aprilie 2012, când Primăria Galați recunoștea, timid, că singurul parlamentar din Galaţi care deţine, în închiriere, spaţii ale primăriei pentru a-şi desfăşura activitatea în teritoriu, are o datorie de aproape 10.000 de euro, acumulată în patru ani, perioadă în care Pâslaru nu dădea nici un semn că ar dori să contribuie la bugetul „fraierilor” care l-au ales. Pâslaru a fost trimis în judecată pe 7 ianuarie 2014, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru conflict de interese, iar în martie a.c. a fost condamnat de instanţa supremă cu o amendă penală de 2.000 de lei, pentru că şi-a angajat fiul la biroul său parlamentar, în perioada 2009-2012. Tot fiul său a fost implicat în 2012 într-un incident la Curtea de Apel Galați, care s-a lăsat cu îmbrânceli pe holuri. În cauză se judeca dreptul de a candida al lui Florin Pâslaru. Deputatul deține două terenuri, două imobile și două autoturisme. Potrivit declarației de avere din 25 mai a.c., Florin Pâslaru mai deține și bijuterii în valoare de 17.000 de euro. Anul trecut, soția a încasat mai mult decât deputatul! 74.615 lei, cărora li se adaugă 2.793 lei, încasări din arendă, comparativ cu cei 59.628 lei încasați de Florin Pâslaru de la Parlament, care mai are și o serie de datorii în cârcă: 160.000 lei, contractați în 2005, cu scandență în 2022 și 17.462 euro, contractați în 2012, scadent în 2020.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-23

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

FLORICICA
24 Sep 2015

Acest derbedeu politic PSD-ist a fost prins de nevasta-sa in caminul conjugal cu nevasta lui Daniel Brandabur- care era director comercial SIDEX. Roxana Brandabur, profesoara de engleza, a fost sucita si pacalita de mrejele deputatului securist, care, asa cum a lasat in faliment total SC Piscicola GL pe timpul cat a fost director, a parasit-o la ordinul controlului judiciar; nu este de neglijat nici faptul ca era s-a o trimita pe actuala sotie pe taramul viselor din cauza depresiei pe care a suferit-o. Astia sunt oamenii pe care i-ati votat...cu astia defilati !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz