2020-04-05 23:20

EXCLUSIV. Soțul pupilei lui Bădălău s-a întors, după 6 luni de concediu medical, la DRDP București

 |  11:07
EXCLUSIV. Soțul pupilei lui Bădălău s-a întors, după 6 luni de concediu medical, la DRDP București

Începând de joi, controversatul fost director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București, Augustin Daniel Dinu - soțul deputatei PSD de Giurgiu Elena Dinu, pupila baronului Niculae Bădălău -, se întoarce la muncă după nu mai puțin de șase luni de concediu medical.

El o să ocupe de azi funcția de inginer în cadrul DRDP București, „conform pregătirii profesionale”. Numai că pregătirea profesională a soțului deputatei Elena Dinu nu prea are nicio legătură cu activitatea de la DRDP București.

Curios este și faptul că el stat vreo șase luni pe acasă pe motive medicale, fiind atât de „bolnav” încât a plecat să se refacă pe malul mării, în Grecia. În calitate de director general al DRDP București, Augustin Dinu încasa lunar vreo 30.000 de lei, deși nu avea nicio experiență sau competență profesională în acest domeniu. Dar, de când a intrat în concediu medical, el a încasat doar vreo 20.000 de lei pe lună, că deh…era grav bolnav, iar soția sa, care este medic, știe cel mai bine cât a fost de bolnav soțul ei.

Nu se știe de ce boală suferă, exact, Daniel Augustin Dinu, dar ar fi interesant de aflat, mai ales că se pare că acesta a trecut și de o comisie medicală, care ar fi confirmat un anume diagnostic. Un bolnav grav al cărui diagnostic a fost tratat, în ultimele șase luni, cu vreo 20.000 de lei lunar, bani decontați din caseria DRDP București.

Surprinzător este faptul că ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fugit pe fentă, cum se spune în jargonul galeriilor de fotbal, și și-a dat OK-ul ca omul impus de Bădălău în funcția de director general regional la DRDP București, să revină acum, după ce șase luni de zile de stat în concediu medical. Oare ministrul Lucian Bode n-a avut curiozitatea să-l întrebe pe directorul general al CNAIR, Sorin Scarlat, cât de bolnav a fost protejatul lui Bădălău de a stat șase luni în concediu medical, cu zile multe de „internare” prin Grecia și alte destinații de vacanță? Poate totuși, din simplă curiozitate, Lucian Bode va trimite Corpul de control la DRDP București să „scaneze” actele medicale ale lui Augustin Dinu, că deh, doar…a costat ceva concediul medical al acestuia. Cei vreo 20.000 de lei pe lună înseamnă aproape dublu decât câștigă ministrul Transporturilor – circa 11.000 de lei, sau premierul României - 12.956 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-30Parerea ta...

PATRARU
30 Ian 2020

Se confirma faptul ca dl. Lucian Bode nu tine cont de experienta , expertiza . Numirile in functii la acest minister se fac la propunerile baronilor locali.
EMIGRANTUL
30 Ian 2020

RO TARA DE KKT....
DISCRIMINARE
30 Ian 2020

Deștepți partidului PSD sunt protejați prin concedii medicale si funcții pe măsură cu 8 zerouri. Muncitorul cu un venit minim garantat muncește 12 la patron fără concedii medicale sau fără de odina. ( Fie ploaie fie vânt )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine