2019-12-15 17:48

EXCLUSIV. Ţeparii castingului. Clonează agenții adevărate şi vând iluzii

 |  21:01
EXCLUSIV. Ţeparii castingului. Clonează agenții adevărate şi vând iluzii

Robert Veress

Acționează și pe stradă, dar, pentru a câștiga încrederea potențialilor clienți, unii operează în mall-uri, centre comerciale, unde închiriază spații. Te opresc din drum și încep periajul: vai, ce fotogenic sunteți, ce scumpic e copilul dumneavoastră..., nu vreți să jucați în filme sau să faceți reclame? Dacă ai o doză considerabilă de stimă de sine / față de copil, combinată cu ceva naivitate, te oprești și nu îți vezi de drum când ți se spune că trebuie să plătești o sumă de bani pentru un „acord privind utilizarea imaginii”; care prevede că se face o fotografie și se urcă pe un site „în scopul participării la anumite selecții solicitate de către terți”. Agențiile de casting serioase nu fac așa ceva, dar tu nu știi, nu ai avut tangență cu domeniul, până acum. Așadar, ai rămas pe loc, ai ascultat turuiala „agentului”, te-ai convins că e o oportunitate, plătești 100 de lei sau cât se cere „la prima strigare”, se face fotografia și pleci cu „acordul” în buzunar și speranțe înălțătoare că tu sau/și copilul tău veți deveni vedetă(e). La scurt timp, ești contactat și invitat la o discuție cu „directorul” firmei. Te duci, cu inima bătându-ți în piept. Speranțele par să se împlinească, fiindcă „directorul” îți confirmă că ai fost selectat și vei câștiga mulți bani („garantat cel puțin 2.000 de lei lunar”...). Un mic „amănunt”: trebuie să închei un contract de reprezentare și să achiți, pe loc, 300 de euro... Dacă semnezi contractul fără să-l citești cu atenție în prealabil, tocmai ți-ai luat țeapă: ai cumpărat un album foto „profesional” cu trei pătrimi din salariul mediu pe economie. Genul de escrocherie descris nu se practică de azi, de ieri, ci de ani de zile, dar autoritățile sunt incapabile sau nu vor să îi pună stavilă. Iar agențiile oneste, care operează pe piață conform standardelor occidentale, ceea ce înseamnă că nu încasează bani în avans, ci doar comision de succes, sunt foarte afectate de fenomen. Între agențiile de pseudo-casting, foarte nouă și hiperactivă este Shine Media Group. Operează de o jumătate de an în București, în centrele comercial Auchan Titan și Auchan Drumul Taberei, având și birou ultracentral, pe Ion Câmpineanu, lângă Intercontinental.

„Ne este tot mai greu să facem scouting. Lumea a aflat că există o problemă și preferă să se ferească complet. Din păcate, fenomenul acesta este foarte extins. Sunt cel puțin 10 agenții pe piață care câștigă bani frumoși, pe promisiuni deșarte. Noi suntem pe piață din 2002, am făcut mii de reclame, avem o reputație excelentă în domeniu. Dar uite că a apărut firma asta care ne folosește numele și acum primesc aproape zilnic telefoane de la persoane păcălite, care consideră că despre noi este vorba”, spune Cosmin Momir, administratorul agenției de casting Shine.

Clona Shine Media Group

Firma-clonă la care face referire dl. Momir este Shine Media Group și operează de o jumătate de an în București, în centrele comercial Auchan Titan și Auchan Drumul Taberei, având și birou ultracentral, pe Ion Câmpineanu, lângă Intercontinental.

Shine Media Group s-a lansat în Craiova, la începutul anului trecut, când încă nici nu era constituită, legal, ca firmă. Abia la mijlocul anului firma a fost înregistrată la Registrul Comerțului, având-o ca unic asociat pe Dărach Ancuța Elena, o tânără de 23 de ani, din Calafat, absolventă de drept în 2015. Conform contului său de Facebook, după licență, Dărach Ancuța a emigrat în Marea Britanie, la Harlow. Când am contactat-o să discutăm despre firma sa, ne-a răspuns scurt, indicându-ne să-l contactăm pe „managerul firmei”, dându-ne un număr de mobil care nu există pe site-ul firmei (smg-agency.ro), unul plin de texte puerile, agramate, și de multe fotografii realizate parcă în bătaie de joc și expuse în locuri nepotrivite (de exemplu, femei în vârstă la secțiunea „Boys - băieți”). Nu a avut nicio replică atunci când i-am cerut să precizeze dacă își asumă activitatea firmei sau dacă este folosită doar drept paravan.

„Dacă ești urât cu spume în cap, nu am ce să-ți fac!”

Persoana care ne-a răspuns la telefonul indicat de d-ra Dărach și care s-a recomandat „Andrei Mihăiescu, avocat, jurist al firmei”, tot un tinerel după vorbă, abordează problema foarte relaxat: „Nu știu ce vi s-a spus dumneavoastră, dar vorbele n-au valoare. Poate să vină la mine orice control. Eu discut pe acte, iar actele, adică acel contract în baza căruia se achită 300 de euro, spune foarte clar că e vorba de un album foto profesionist. Nu este un preț mare, doar suportul, albumul în sine, e de foarte bună calitate, costă 90 de euro. Și o ședință foto profesionistă costă foarte mult, așa că lumea e foarte interesată, chiar acum am vreo 300 de albume pe care trebuie să le dau”.  Când i-am transmis că am mari rezerve față de profesionalismul fotografiilor din albumele respective, câtă vreme fotografiile de pe site-ul agenției sunt realizate și organizate de amatori netalentați, a respins obiecția în zeflemea: „Pozele de pe site sunt una, cele din album sunt altceva. Ce ați vrea să facem de 100 de lei?! Toți vor să devină vedete cu 100 de lei, dar nu merge așa...”. Am insistat, arătând că oamenilor li se promit sume de bani și acuză că nu primesc nimic. Există un portofoliu de clienți, poate spune câte contracte de reprezentare s-au încheiat, care sunt câștigurile medii realizate de persoanele cu contracte de reprezentare? „Mă puteți întreba, iar eu pot să nu vă răspund. Sunt informații confidențiale”, a venit primul răspuns. Am făcut o ultimă încercare: totuși, câteva exemple de clienți mulțumiți i-ar susține cauza... „Acum, treaba mea este să fac albumul. Mai departe, dacă ești urât cu spume în cap, nu am ce să-ți fac. Dar sunt și oameni care au reușit”.

Shine vrea să tranșeze disputa în Justiție

Domnul Mihăiescu (dacă acesta o fi numele real) spune că se află în București. Aici s-au mutat afacerile firmei, după ce în Craiova, oraș mai mic, în care e mai greu să practici aceeași schemă infracțională timp îndelungat, li s-a dus buhul. Au ajutat în acest sens mai multe postări cu acest subiect pe craiovaforum.ro. Tot acolo a postat și Cosmin Momir, încercând să facă distincția între cele două firme, fiindcă apăruseră de pe atunci confuziile. Am ajuns la firma Shine și la dl. Momir căutând informații despre Andrei Mihăiescu, un tânăr cu acest nume figurând, culmea, chiar printre clienții agenției (adevărate) de casting. „Cât au stat la Craiova, nu ne-a deranjat foarte tare, dar, aici, în București, ne afectează serios. Am fost și eu la punctele lor de lucru, însă acolo sunt doar niște puști, care nu știu prea multe sau nu vor să spună. Până la urmă, m-a contactat un domn, care s-a recomandat directorul firmei. L-am somat să schimbe denumirea firmei și a spus că se va conforma. Dar acest lucru văd că nu se întâmplă, așa că azi voi lua legătura cu avocații firmei și vom vedea ce este de făcut. Nu voi putea regla problema în piață, dar măcar să rezolvăm cumva cu  firma asta”.

„Avem clienți polițiști, judecători”

La mai bine de trei ore de la discuția cu Andrei Mihăiescu, am fost apelat, de la același număr de telefon, de o altă persoană, care s-a recomandat Vasilescu Mihai, director SMG. „Am înțeles că aveți unele nelămuriri”. „Păi am discutat cu domnul Andrei Mihăiescu, care înțeleg că tot director este”. „Mda, suntem mai mulți directori în cadrul firmei”. Am reluat problemele discutate cu colegul său, iar dl. Vasilescu a insistat că foarte mulți clienți își doresc doar albumul, pentru care sunt dispuși să achite 250 de euro. „E ceva special, te scoate din rutina de zi cu zi”. Acceptă critica referitoare la site „Așa este, am observat și eu că este jalnic, deși plătim mulți bani administratorilor”, însă nu și pe cea legată de ilegalitatea afacerii: „Nu mergem pe vorbe, mergem pe hârtii. Am auzit și eu că se promit lucruri care nu sunt în contract și nu mi se pare ok dacă e așa, dar, dacă li s-ar întâmpla tuturor, ar trebui să fie revoluție. Dacă e cineva nemulțumit și are probe, să-i dea în judecată pe cei care promit! Există însă liberul arbitru, nimeni nu te obligă să semnezi, fără să citești. Dacă ar fi așa de dezavantajos, nu ar semna atâția și atâția oameni serioși, polițiști, judecători...”. Întrebat ce succese a înregistrat firma sa în activitate, Vasilescu a replicat: „Avem oameni care aplaudă în emisiuni... Avem un contract cu agenția Zoom In Advertising. Am organizat multe evenimente, dar să știți că oamenii nu se prezintă”. Pe site-ul zoom-in-advertising.ro, unul la fel de rudimentar cu smg-agency.ro, telefonul precizat la contact este identic cu cel de pe tipizatul de acord utilizat de... Shine Media Group. Așadar, Shine Media Group și-a inventat un partener - Zoom In Advertising.

Alte agenții de casting acuzate de țepe

Gloss Agency, First Face Models, Everest, Class Agency sunt trecute pe lista neagră a agențiilor de casting care dădeau țepe pe modelul Shine Media Group, încă din 2013, de bloggerul Andi Miron. Vara trecută, stopteparilor.blogspot.com a semnalat cazul agenției Vaingloriousness, fostă Quarrelsomeness: „Actionarii firmei, cu capital social de 200 RON, mai sunt acționari sau administratori în alte firme cu capital social în jur de 200 RON, ca: LM CAST PROMOTION SRL, LM INT MEDIA CAST PROMOTION SRL (care se află în spatele agenției LM Cast, care operează în Timișoara), FM CAST INT SRL (care se afla în spatele agenției FM Cast, care a acționat la Sibiu, iar între timp a fost înlocuită de Photolithography), GMM CAST SRL ( care a acționat anul trecut în același sediu cu QUARRELSOMENESS în București la Magazinul Bucur Obor). De asemenea, de-a lungul verii trecute au operat prin 4U Media Cast și 4 YOU Media Cast la Obor și pe litoral la Eforie Nord. În spatele întregii rețele pare sa fie un anumit Vaideș Vasile Florin împreună cu personaje ca Bendriș Mihai Daniel, Gyorgy Tibor, Rusu Ovidiu, Iacobson Valentin, Wagenpfiel Mihai Sebastian, Frumușelu Daniel Vasile, care apar ca și acționari sau administratori în diferitele firme din aceasta rețea, în trecut aceștia mai acționând și ca Vivienne Models sau First Face Models. Alte doua personaje care apar peste tot in aceasta înșelătorie sunt Vulpaș Ioana și Cimponeriu Ioan Daniel”.

Răspunsul autorităților întârzie

Am solicitat, luni, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) să precizeze dacă au efectuat acțiuni de control pe piața agențiilor de casting și cu ce rezultate. De la ANPC așteptam un răspuns în cursul zilei de marți, comunicatorii Poliției solicitând mai mult timp pentru furnizarea informațiilor. Verbal, surse din ANPC ne-au comunicat că au existat mai multe reclamații, s-au efectuat mai multe controale, care au confirmat validitatea reclamațiilor, s-au aplicat sancțiuni și a fost sesizată Poliția, însă problema are tendința de a se croniciza.

În măsura în care răspunsurile autorităților se vor dovedi relevante, vom reveni asupra subiectului.

Mărturia unui client care a luat doar țeapa mică

„Shine Media Group selectează doritori prin Auchan. Fac câteva poze, apoi ți se propune să fie chemat copilul la «joacă» în fiecare lună, o dată, sâmbătă sau duminică, ocazie pentru care primește 200 lei, (în acord nu scrie asta) trebuind însă să plătești pe loc 100 lei. Se încheie un acord. Cică apare imaginea pe site în 30 zile... Nu s-a întâmplat asta. Apoi cică ne-a selectat și ne-au  chemat la discuții cu dra Director Andreea Bălașa în str. Ion Campineanu nr.1, et 5, ap 3, interfon 503. Acolo ni s-a pus în față un contract prin care se obligau cică să asigure din februarie minim 2000 lei/lună. Implica o ședință de aprox. 1.5 ore joacă, în care se făceau poze ori se filma. Dar trebuia sa plătim pe loc 300 euro. Oferta fiind valabila DOAR atunci” (Cătălin, București).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-03

Documente:

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

ELENA FLORESCU
06 Iun 2016

Buna ziua, si eu se pare ca am luat o teapa de la aceasta societate ... SHINE MEDIA GROUP SRL. Am platit 1000 ron la semnarea contractului in octombrie 2015, insa nu am fost chemati la niciun eveniment. S-a facut doar catalogul foto si atat. Imi poate recomanda cineva ce se poate face? Cum mai pot recupera acesti bani? Numarul de telefon pe care il aveam de la ei, numar pe care am vorbit de cateva ori cu ei pentru programarea sedintei foto si ridicarea albumului foto, este un numar la care suna ocupat toata ziulica. Nu ii pot contacta in niciun fel. Multumesc mult!
BIANCA
08 Iun 2016

Elena Floreacu...mare lucru nu prea ai deoarece ti-au dat pozele in mare si-au respectat contractul..
IUSTINA
24 Iul 2016

Eu am făcut contractul și pozele în februarie. Nu am primit nici catalogul, iar firma a dispărut chiar și de pe net. Conform contractului trebuia sa primesc banii înapoi dacă nu primeam albumele în 60 zile.... Dar unde mai pot fi găsiți?
MAMICA CU UN BAIETEL FRUMOS
24 Aug 2016

Acest tip de afacere teapa este in plina operare in Iasi pe str Stefan cel Mare. Politia nu poate face nimic si nici OPC intrucat ei elibereaza bon pentru taxa de inscriere si tu semnezi ca este de acord sa o platesti pe un formular de inscriere unde se mentioneaza ca taxa e nereturnabila si ca prin inscriere ai posibilitatea (deci nu obligativitatea) de a participa la reclame. Eu m-am prins imediat ca este o excrocherie pentru ca imi cereau 99 lei pe motiv ca ei nu isi asuma riscul ca eu sa nu ma prezint cu copilul la prima sedinta si ei sa platesca fotograf si altele. Numai ca nu exista un contract unde sa fie stipluata periada in care ei se obliga sa ne cheme ( dupa cat timp de la semnare) si nici ce se intampla daca ei nu ne cheama.
IULIAN
17 Noi 2016

După cum se vede am luat și eu țeapă În Iași pe srada Ștefan cel Mare. Am plătit 300 de lei. Nu există nici-o posibilitate să-i recuperez? Firma mai este încă acolo.
DIANA
09 Iul 2017

Sunt la Eforie,tepuiesc oameni în drumul spre plajă,l-am recunoscut pe tipu care fraierea lumea în București,nu le dați niciun ban!!!
ANDREEA
10 Iul 2017

SC european Jobs casting,teparii de la lujerului si-au instalat tabăra de escroci la Eforie Nord,sunt mai multi de prostit pe litoral,ne spun numai minciuni pana ne iau banii si după se muta prin alte părți,din păcate banii se pierd dar ar merita să isi fure o bătaie zdravănă
VIO
04 Aug 2017

La Eforie e o ceată de escroci care mai ca te iau pe sus sa te facă la buzunare,am depus plângere la opc si avocatul mi-a recomandat sa fac apel la ceilalți oameni păcăliți,sa cheme politia sa îi legitimeze ca sa ii putem da în judecată pentru înșelăciune,firmele lor apar si dispar,angajații rămân aceiași
NICU
31 Aug 2017

Si am fost invitat cu fetita , in Eforie Nord , si am plătit 550 lei, ca vom fi căutați sa pozeze pt diferite reviste , dupa ce am semnat contractul mi a cerut bani, am vrut sa renunț dar "Doamna directoare" se tinea bine in clanta si am plătit bani , am primit bon fiscal pe suma am intrat pe internet si am gasit firma si am stat linistit ca e tot ok pana in seara aceasta cand am citit comentariile voastre . Dacă este teapa nu trebuie sa ne lăsăm însetați de niste escroci, si sa face tot ce trebuie sa fie prinsi si sa ne recuperăm bani , daca stiti cum am putea rezolva problema , eu sunt de acord sa fac ce trebuie, ca acesti escroci sa fie trasi la raspundere , si sa nu se mai joace cu sentimentele copiilor! Astept raspuns !
DELIA
09 Sep 2017

Si mie mi s-a recomandat sa o dau în judecată pe "doamna director"pentru i înșelăciune si pe manager,dacă stie cineva numele acestor indivizi m-ar ajuta enorm!
ALE
12 Sep 2017

Lupea Dragos e managerul
GESA
26 Oct 2017

Escrocii astia merg asa departe? Si eu am luat o mare teapa. ..naiva. am fost amenintata ca voi fi data in judecata. ..tot eu voi fi data in judecată, culmea!!!! E cineva care a fost dat in judecata de acesti escroci? Merg asa departe? Multumesc
GESA
26 Oct 2017

Am semnat nenorocitul ala de contract dar fetitei mele nu i s-a facut nici macar o fotografie ,nici album,nimic. Si cu toate astea am primit o instiintare ca voi fi data in judecata...pt ce???? Ca am fost pacalita ,mintita,amagita? Nenorocitii !!! Ma pot obliga sa platesc diferența de 300 €desi nu am beneficiat de nici un serviciu din partea lor?
ALEXANDRA
09 Dec 2017

Din păcate mă număr printre persoanele care au luat țeapa . “VAINGLORIOUSNESS” - în Eforie Nord , Constanța . Erau niște băieți care îmi spuneau că arăt foarte bine și că am un păr superb că aș putea să fac reclame pentru șampon . Am plătit o grămadă de sute de euro ! Nu credeți în chestiile astea ! Dacă aș putea să dau timpul înapoi nu aș mai face așa ceva ! Era o clădire fără nici o reclamă, foarte ciudat. Nu cadeți in plasa lor !
MARIANA
31 Ian 2018

Domnule Andrei,,si eu am aceasi prob cu aceeasi firma,ati rezolvat ceva?Azi am primit instiintare ca mai am un rest de 280 euro si daca nu platesc in maxim 5 zile voi fi data in judecata,La semnarea contractului,si o sedinta foto,am achitat suma de 100 euro plus taxa de 100lei,,,,,,,ce putem face sa oprim aceste persoane?
MARI
01 Feb 2018

ce se stie despre acest domn Florin vasile,,,si firma Fix media Casting.?? stie cineva..??
GIGEL
06 Feb 2018

il voi cauta eu personal pe escrocul asta si nu cu mana goala !
ELENA
09 Feb 2018

Buna. Si eu cred ca sunt in aceeasi situatie. Ati auzit cumva de firma FAA FOTO KIDS cred ca este o teapa mare de tot.. nu??
MARIANA
15 Feb 2018

Si noi am luat tiapa la eforie nord cu firma fix media casting am platit 100euro si trebuia sa participe copii la sedinta foto unde achitam diferenta de 298euro dar nu nea mai sunat nimeni iar acum am primit somatie sa achitam banii in 5 zile vreau sa stiu daca dumneavoastra ati achitato sau nu si ce sa intamplat dupa
LIVIA
15 Feb 2018

Buna ziua.Si noi am patit la fel vara trecuta in Eforie Nord cu firma Fix Media Casting, am achitat 400+100 lei si acum am primit somatie acasa sa achitam restul de 298 euro.Ce se poate face cu acesti escroci?
NICU
17 Feb 2018

Trebuie sa ne adunam actele mai multi si sa ne angajăm un avocat bun si sa ii dăm in judecata.
CORINA
18 Feb 2018

Si noi am luat teapa la Eforie in luna septembrie, am primit si noi o instiintare de plata zilele acestea pentru " suma restanta", stie cineva nume de acolo? sau are cineva fotografii cu ei? am fost sfatuiti sa facem cerere de reziliere a contractului , si in acelasi timp si plangere penala la politie.
CORINA
18 Feb 2018

adaug la postarea anterioara----- la cei de la fixmediacasting condusa de Ovidiu Rusu si directorul de publicitate Carmen Lazar si un anume SORIN ILIE de la recuperari creante.
NICU
18 Feb 2018

Doamna CORINA si eu am primit notificarea de plata , maine ma duc la avocat si daca doriti imi trimiteți actele prin email sa ne asociem ca vom fi mult mai credibili. Astept rasp!
IOAN
29 Apr 2018

Și noi am luat țeapă în Focșani cu firma FAA FOTO KIDS.SRL ,,,după ce am semnat contractul nu mai putem da nicicum de ei .ce mă sfătuiți să fac pentru a-mi recupera banii??? Mulțumim
FLORI
04 Mai 2018

BUNA ZIUA.SI EU AM LUAT TEAPA DE LA PRO MEDIA REFRESH .SE AFLA LA PIATA SUDULUI IN BUCURESTI.AM PLATIT 500 DE LEI SI ACUM AM PRIMIT O NOTIFICARE CA MA DAU IN JUDECATA DACA NU PLATESC SI RESTUL DE BANI.NU AM BENEFICIAT DE NIMIC.SE POATE SA MA DEA IN JUDECATA?
IONELA
19 Mai 2018

Cred ca am luat aceeași teapa de la pro media refresh ne poare da în judecata dacă nu plătim restul de bani
CRISSA
20 Mai 2018

BUNA ZIUA,SI EU AM INTALNIT PRO MEDIA REFRESH,AZI ASTEP UN TELEFON DE LA EI,IAR LUNI MAI AM O INTALNIRE CU EI,ASA AU SPUS..DACA E TEAPA AR TREBUI SA LUAM MASURI TOATE PERSOANELE CE TREC PRIN ASA ZISE FIRME DE RECLAME PT COPI,DACA POLITIA NU FACE NIMIC AR TREBUI CA NOI SA FACE ASA ZSA (LEGEA STRAZI)SA NE FACEM DREPTATE SINGURI
LORENA
14 Iun 2018

Ionuț Daniel cimponeriu e seful tepei,așa-zisul părinte al modelingului,a pârjolit toată tara ani de zile cu acoliții lui puscariasi si fete cu anunțuri la ziar,dacă vreți să se oprească, plângerile pentru înșelăciune trebuiesc făcute pe numele lor ca firmele dispar si fac altele..
NICU
27 Iun 2018

Cei care nu ati plătit restul de bani , nu va speriati ca nu o sa va dea in judecata, din moment ce ei nu Si au îndeplinit cele promise , este o metodă de intimidare.
COSTINESTI
08 Iul 2018

Firma SC FAA PHOTO KIDS SRL este acum in Costinesti si fraieresc oamenii. Si eu am luat teapa. Ii gasiti in zona Vraja Marii. Poate se sesizeaza si Politia.
ELENA
18 Iul 2018

Firma European models se afla la Eforie Nord,Bulevardul Republicii, nr. 7C, intr-o ghereta. Am luat si eu teapa.
VLAD
19 Iul 2018

Ce putem face sunt sunt acum acolo ,as putea sa mă duc sa le cer banii și sa le zic ca nu sunt serioși. As rezolva ceve !
GABRIELA
20 Iul 2018

So noi am placut iei ,si cred ca este teapa. Se alaturi cineva sa chemam televiziunea?
VLAD
20 Iul 2018

Eu cred ca trebuie ca cinevacsa ia masuri și asemenea oameni sa plătească pentru ceea ce fac!Inelegal ca vinovați suntem și noi ca nu suntem atenți, dar atâta timp cât ei dau bon fiscal și nimeni nu Face nimic, este ceva la mijloc, sunt implicate alte persoane care știu de aceasta înșelătorie. Cum sa faci fals în acte și sa le faci vise copiilor și după nu mai răspund și nici nu patracție nimic.Eu cred ca aceste persoane sa fie prinse și sa plătească pentru ceea ce fac!pPe mine au rămas sa mă sune astăzi pt ședința foto de mâine și nici nu mai merge sa dau de ei.Am sa îi pun la biserica și Dumnezeu o sa aibă grijă de ei!Dacă nu îi pedepsește legea îi pedepseșteDomnul .
GABRIELA
21 Iul 2018

Oare chair nu putem face nimik impotriva acestor oameni ?
ELENA
22 Iul 2018

Ati semnat doar conventia, sau ati mers la pasul 2 . Noi am platit 100 lei. Mi-am dat seama ca e ceva in neregula cand doamna tatuata insista sa mergem la pasul 2 si am refuzat.
GABRIELA
22 Iul 2018

So conventia si contractual total 1650 ron. Ma duk peste ei in Bucuresti Maine. Mai vine cineva ?
ELENA
22 Iul 2018

Ce nemernici de oameni! Nu-mi vine sa cred cum ne pot insela! Imi vine mie sa-i fac praf,;nu pentru cei 100 de lei, ci ca au profitat de sinceritatea mea. Din cate am inteles, se poate rezilia contractul, dar nu stiu daca recuperati banii. Macar sa nu le mai dati altii. Intrati pe fb: uniti impotriva teparilor.
VLAD
23 Iul 2018

Stiu ca suntem în România dat nici chiar asa!
ELENA
23 Iul 2018

Nu cred ca sunt cu acte in regula. Verificati ce scrie pe contract. Pe coventie nu coincide antetul cu stampila. Si-au atribuit numele unei celebre firme de modeling. Intrebati un avocat, politia, anaful.
VLAD
23 Iul 2018

Poi Mulțumesc spun ca au fost la politie și opc și nu le au făcut nimic atat cât eîn dau bon fiscal.
ELENA
24 Iul 2018

Nu-mi vine sa cred in ce tara traim!
VLAD
24 Iul 2018

O sa faca Dumnezeu dreptate dacă nimeni nu are ce le face!
RALUCA
25 Iul 2018

Pana la urma a fost dat cineva in judecata de ei??Ca asa ma ameninta si pe mine cei de la Pro Media Refresh.,dacă nu le achit restul de bani.
VLAD
25 Iul 2018

Nu au Cum sa te dea în judecata dacă ei nu și au respectat contractul ,și din câte am înțeles ce am semnat noi nu este un contract adevărat!
NAICUSOR
31 Iul 2018

s ar parea ca aceste firme de tepari au ajuns si la suceava , deja cred ca au facut destule victime au cred o noua firma INSTRUMENTAL THEORY SRL cu sediul in bucuresti si punct de lucru in suceava, au aceiasi modalitate de a trage tepe ce se poate face ma alatur si eu, am cerut rezilierea contractului si mi au zis ca tre sa platesc toata suma si dupa aia sa reziliez dandu i in judecata daca vreau banii inapoi oare cine este cu adevarat in spatele lor? aici toti cei in drept sa i verifice se retrag?
GEORGIANA
01 Aug 2018

Buna ziua de aceasi firma sunt si eu inselata Ieri am patito ce pot sa fac
GEORGIANA
01 Aug 2018

Ajutatima ca rog
GEORGIANA
09 Aug 2018

Si mama a patit astazi asta. Daca nu le raspunde la telefon presupun ca nu se poate intampla nimic, nu?
ROXANA
12 Aug 2018

Tocmai mi am luat azi o frumoada teapa de la firma faa foto kids srl...maine ma duc peste ei daca nu reusesc sa imi recuperez bani...le sparg geamul la gheretă,macar ma racoresc pe suflet
ELENA
12 Aug 2018

Darius, daca inca esti in Eforie Nord, alunga-le potentialii clienti. Stai la usa lor si spune-le sa fuga cat vad cu ochii. Asta e cea mai buna lectie pentru javrele astea. Trebuie doar sa le spui sa caute pe net despre firmele tepare de modeling. Si noi am furat-o, dar am platit doar inscrierea-100 de lei.
NICU
12 Aug 2018

Acum sunt în Eforie Nord. Anul trecut am luat teapa. Acum miau facut din nou invitație.
DARIUS
12 Aug 2018

Elena, este o buna idee insa nu va da roade pe lunga durata. Intentia mea este de a face plangere penala pentru inselaciune.
ELENA
13 Aug 2018

Darius, poti face si plangere penala, dar nu pe numele firmei, ci pe numele celui care e trecut in contract, Rusu Ovidiu.Am inteles ca tot inchid firmele si deschid altele cu alt nume.
NAICUSOR
22 Aug 2018

unde se poate face plangere penala la politie? am facut la protectia consumatorului si astept raspuns, trebuie sa facem ceva cu jigodiile astea, ca altfel nu poate lua nimeni nici o masura
MARIUS
29 Aug 2018

Eu sunt puțin mai norocos am primi book-ul de la agenția din Eforie , dar tot pe mine m au trimis la casting uri , spunandu mi cand am plătit contractul ca va fi un impresar care o să negocieze pe baza albumului . Nu se câștigă mult și e pierdere de timp.
GABRIELA
31 Aug 2018

Si eu am luat teapa anul acesta la Eforie nord de la firma European Modelsa am platit pt mine si pt fetita cate 100 roni inscrierea si 900 lei contractul .Au spus ca suna pt o sedinta foto intr o sapt dar...mai am jumate de suma de dat adica900 roni pe care au spus ca ii pot achita dupa ce voi fi platita pt prima prestatie
ELENA
03 Sep 2018

Nu mai platiti nimic! Faceti plangere pt banii pe care i-ati dat. E o inselatorie!
ALINA
13 Sep 2018

La Eforie Nordsi eu am fost păcălită pe 24 august 2018 de cei de la European Models. Le-am plătit initital suma de 200 lei pt cei doi copii ai mei iar apoi ( nu stiu ce-i o fi fost în capul nostru) am mai platit încă 385 de euro pt nu stiu ce album si promovare. Ideea după ce am dat banii si am semnat un contract că vai de capul lui, ne-am dat seama de înșelăciune și ne-am vrut banii înapoi. Am resemnat un contract de reziliere cica pe o foaie A 4 iar în 30 de zile se spunea că ne vom primii banii înapoi. Au trecut aproape trei săptămâni iar banii nu i-am recuperat. Întrebarea mea este dacă vreo cineva și-a recuperat vreun bănuț si ce avem de făcut cu acești escroci??
AVA
19 Sep 2018

Banii nu ii vom putea recupera.Asta e clar.Sunt curioasa daca ANAF-UL poate face ceva in aceasta privinta.Ce nu mi-e clar e ca pe ce bază isi inchiriaza spatiile.Au ei oe cineva in spate ca altfel nu imi explic.Au impanzit toate orasele tarii.
ELENA
21 Sep 2018

Eu nu inteleg cum au stat acolo toata vara si au pacalit lumea, iar politia nu i-a luat la intrebari. E ceva putred la mijloc.
IOANA
26 Sep 2018

Mi-am luat și eu țeapă de la firma asta în Suceava. Am fost abordată de un tip care mă tot aburea că sunt frumoasă și aș putea câștiga mulți bani din ședințe foto, etc. Eu fiind studentă am zis hai să vedem, nu ar strica niște bani. Prima dată mă duc la o tipă care îmi face înscrierea care costă 100 de lei (taxă nereturnabilă). Când trece pe foaie numele celui care m-a abordat, scrie doar un prenume și atât. Mi s-a părut destul de suspicios, dar am zis că poate sunt mai apropiați sau ceva. Apoi îmi face nu știu ce poze pentru baza lor de date. Eu sunt fotograf amator și mi-am dat seama numai după cum ținea tipa camera în mână că habar nu are ce face. Apoi sunt trimisă la "doamna directoare" care îmi spune că am fost selectată pentru stadiul următor care constă în ședințe foto profesionale cu make up și coafură făcută de ei, că aș putea câștiga și 500 de euro per ședință, etc. Eu din prostia mea am semnat contractul aproape instant și am achitat jumătate din suma de 300 de euro pentru întocmirea unui album foto profesionist. Altă fază dubioasă e că mă chemase la ședința pentru acest album la ora 19:00, care era în afara programului. Totul s-a întâmplat foarte repede așa că nu m-am prins de țeapă imediat. În noaptea respectivă nu am putut dormi deloc pentru că tot mă gândeam că ceva nu e ok cu firma asta. Am căutat numele firmei pe Google, Facebook, Instagram. Nu am găsit absolut nimic. Apoi intru pe site-ul lor să văd care e treaba. Am găsit o bază de date cu niște biete victime care au fost păcălite ca și mine. Pozele alea numai profesioniste nu erau (vă spun din opinia unui fotograf, amator ce-i drept, dar nu îți trebuie diplomă în artă fotografică să îți dai seama cum ar trebui sa să arate o ședință profi). Cu cât am căutat mai mult, cu atât mi-am dat seama că e țeapă, ca să nu mai spun că am găsit multe greșeli de scriere în contractul l
ANA
09 Oct 2018

Si eu am fost înselata de Pro Media Refresh!Sunt îngrozita ca dupa atatea înselaciuni Politia nu ia masuri.
ANA
09 Oct 2018

Ce pot sa fac acum?Cum pot sa ajut la stoparea înselaciunilor lor?
LILIANA
11 Dec 2018

Am fost si eu pacalita. De data asta s-au mutat in Galati pe strada Domneasca. Numele firmei este Instrumental Theory, dar antetul este Best Stars. Sunt niste nenorociti. Ne iau banii si se joaca su sentimentele noastre. Eu am incheiat contractul pentru copilul meu de 1 an. Mi-au promis ca va face modelling si promotii la hainute in Mall-uri. Am platit taxa de inscriere 120LEI. M-au trmis si la D-na Directoare care a incercat sa ma convinga sa-i dau 300EURO pentru albul, dar am refuzat. Urma ca colegii de la Bucuresti sa ma sune pentru promotii la care copilul ar putea castiga 60EURO pe sedinta. Am cerut un numar de telefon. Mi s-a dat, dar nu raspunde nimeni. Nu-mi vine sa cred in ce tara traim. Este inacceptabil ce se intampla. Primul mesaj a fost scris in 2016. Acesti nenorociti sunt de ce putin 2 ani pe piata. Amagesc lumea, nu se opresc si nimeni nu le poate face nimic??? Este de necrezut :(
ELENA
18 Dec 2018

Asa este, din pacate. Se promoveaza inselatoria!
ANA
23 Dec 2018

Sa n-aveți grija căci Dumnezeu le vede pe toate.Mai devreme sau mai târziu vor plăti cu vârf și îndesat..
IONEL
15 Ian 2019

Sunt prosti cei care dau banii, nu ei. Sunt acoperiti de acte, altfel nu ar fi lasati sa continue. Insă cand e vorba de un act juridic, semnat de ambele parti, politia nu se bagă, nici nu are pregatirea necesara pentru a verifica o astfel de firma. Iar ei lucreaza legal, teapa cu acte in regula !
DIA
16 Ian 2019

Același lucru s-a întâmplat la Cluj Napoca. Cu firma Activ Scouting Group, aveți mare grijă!
MARIA
13 Feb 2019

A aparut la Cluj-Napoca o firma cu numele Activ Scouting Group, m-au abordat pentru inscriere contra cost 150 lei, cu promisiunea ca ii voi primi inapoi la prima sedinta de machiaj/coafat/unghii + poze, urmand sa fiu platita la urmatoarele sedinte. Am fost cam sceptica si totusi m-am inscris, m-am interesat acum si am vazut atatea probleme, nu stiu cum sa procedez. in mod normal ar trebui sa ma sune saptamana viitoare pentru prima sedinta, daca o sa mai existe vreuna...
CAMI
21 Feb 2019

Activ Scouting Group "recruteaza" in Cluj-Napoca, P-ta Mărăști, azi. Au inchiriat un spatiu la etaj, unde fac prezentari si sedinte foto
ELENA
22 Feb 2019

Va rog sa imi spuneti daca ati sesizat vreo problema cu bonurile fiscale. V.ati dus la fisc sa le verificati??
COSMIN
26 Feb 2019

Am fost si eu abordat de catre Activ Scouting Group si am platit o parte din acea taxa pentru "album". Vreau doar sa stiu daca acel contract ma poate afecta in vreun fel mai departe. Ar trebui sa imi fac griji de ceva?
ANDREEA
26 Feb 2019

Ce puteți sa-mi Spuneti despre “Activ Scouting Group”? Piața Mărăști, Cluj
COSMIN
26 Feb 2019

Mi se pare ca Activ Scouting Group se pliaza exact pe ceea ce descrie aceasta postare si din pacate am devenit si eu victima lor. Maine ar trebui sa ma duc sa ridic "albumul" prezent in contract.
ANDREEA
26 Feb 2019

Cosmin, de ce esti asa de sigur? Daca e adevarat tocmai ce am fost si eu “victima” lor..
COSMIN
26 Feb 2019

La prima sedinta mi-au spus ca am fost cautat de 83 de firme care vor sa colaboreze cu mine, si H&M e interesat sa colaboram cat mai repede. A trecut o luna, dar nu am auzit nimic de la acest Activ Scouting Group decat ca albumul este gata.
ANDREEA
26 Feb 2019

Si banii nu ti-au fost înapoiați, așa-i?..
ANDREEA
26 Feb 2019

Si banii nu ti-au fost înapoiați, așa-i?..
COSMIN
26 Feb 2019

Am incercat sa nu ii contactezi in ideea ca se va trece peste aceasta situatie, maine ma voi intalni la biroul lor in Piata Marasti. Problema mea e faptul ca ei pot sa ma dea in judecata pentru ca nu mi-am indeplinit obligatiile scrise in contract. Nu ma intereseaza acea suma atata timp cat stiu ca am scapat de ei si de orice presiune juridica pe care ar putea sa o foloseasca asupra mea.
ANDREEA
26 Feb 2019

Si banii nu ti-au fost înapoiați, așa-i?..
COSMIN
26 Feb 2019

Nu mi-au fost inapoiati din moment ce nu am mai intearctionat. S-ar putea sa fie o firma corecta care chiar se ocupa cu ceea ce au prezentat si imi vor inapoia toti banii. Sau nu imi vor returna nici o suma si ma vor da in judecata daca nu voi plati integral suma mentionata in contract. Nimic nu e sigur pana nu ma voi intalni maine la biroul lor.
ANDREEA
26 Feb 2019

Pai ce anume contact ai semnat tu? Eu am semnat un contract de 149 lei pe care i am dat pe loc, atat
COSMIN
26 Feb 2019

Urmeaza sa primesti un apel telefonic prin care veti decide cand sa va intalniti (tu si directorul firmei). Va intalniti, iti va spune ca ai fost cautata de X firme pentru a poza cu produsele voastre. Apoi iti va spune ca brandul Y vrea sa colaborati, dar inainte trebuie sa semnezi un contract cu Activ Scouting Group pentru ca totul sa fie oficial. Eh, acest contract are un pret. Acest pret este suportat intr-o anumita masura de catre firma si dar tu trebuie sa platesti o suma de aproximativ 300 de Euro sau 400 in functie de durata contractului 1 sau 2 ani. Va trebui sa achiti o parte din acea suma in momentul in care vei semna contractul, iar diferenta o vei plati in 30 de zile de la semnarea contractului. In acest timp ei trebuie sa iti realizeze un album foto prin care ei te vor prezenta firmelor pentru a-i atrage sa colaboreze cu tine. Daca ai semnat contractul si esti de acord sa colaborati in continuare, va veti intalni sa faceti sedinta foto pentru acel album. Vei avea nevoie de minim 2 vestimentatii pentru sedinta care va dura maxim 30 minute. Dupa maxim 60 de zile te vor contacta ca este gata albumul, poti sa mergi sa-l ridici si cu siguranta iti vor cere sa platesti diferenta de pret aferenta contractului, desi verbal v-ati inteles ca acea suma o vei plati dupa primul eveniment de pe urma caruia vei fi platita. Ei bine eu am ajuns abia la momentul in care trebuie sa ridic albumul si trebuie sa platesc diferenta de pret. Mai departe voi afla maine cand ma voi intalni cu cei de la Activ Scouting Group pentru a ridica albumul.
CRISTI
26 Feb 2019

Te rog sa revii cu detalii despre cum a mers intalnirea, deja ma interesez sa vad ce putem face deoarece sunt in același situatie
NORBERT
27 Feb 2019

Bună seara, "Cosmin" și "Cristian" în momentul în care semnați ceva și respectați dacă doriți sa fiți și voi respectați la rândul vostru și sa aveți parte de activități!!! Eu am fost după catalog și am primit prima activitate deja...dar eu sunt un băiat serios care si-a îndeplinit atribuțiile și mai știu și ca pentru a putea fi promovat trebuie urmați niște pași pe care ei i-au urmat exact așa cum mi s-a spus. Va doresc succes
MARIANA D.
27 Feb 2019

Bună ziua, am vrea sa va lămurim și noi în privința colaborării cu acești oameni, avem o fetiță de 7 ani care deja a participat la 3 activități în decurs de 2 luni și ceva, fetița a fost foarte încântată de profesionalismul echipei cu care s-a lucrat și de hainele primite. O zi buna!
COSMIN
27 Feb 2019

Imi cer scuze pentru ceea ce am scris despre Activ Scouting Group. Am acuzat firma pentru nelegeri fara sa am dovezi concrete. Am fost influentat de prieteni care nu cunoșteau situatia ci doar mi-au dat sfaturi si pareri negative nefiind sustinute. Subiectul acestei pagini nu are nici o legatura cu Activ Scouting Group, societate care si-a îndeplinit toate obligațiile aparute in contract si nu au nici o legatura cu societățile care inseala lumea. Imi cer inca o data scuze pentru denigrarea imaginii Activ Scouting Group.
COSMIN
01 Mar 2019

Teapa la Eforie Nord,firma urmeaza sa va trimita plicuri cu amenintari in justitie. nu platiti!!! Actionati in instanta,plangere Politie,OPC.
MARIA
01 Mar 2019

Ati mai interactionat cu Activ Scouting Group ? As fi interesata sa stiu daca raman la stadiul de model amator pentru care am achitat cei 149 de lei daca exista sanse sa mai fiu chemata la prima sedinta pentru a-i putea recupera (Asa cum mi-au spus ei). Nu vreau sa ma implic mai mult pentru ca simt ca nu mi se potriveste. Sper ca e o firma serioasa. Iar aceasta decizie este o optiune pe care o am in mod normal, nu incalc nimic pentru ca nu am semnat pentru acel album. Ma deranjeaza foarte tare ca nu s-a spus nimic de cei 300 euro de la prima intalnire cand ni s-a cerut prima taxa de 149 de lei
SOFIA
01 Mar 2019

Vă dați seama că acești Activ Group văd aceste mesaje și știu că au fost descoperiți, pt ca multe persoane realizează după ceea ce au făcut, după cum și eu am căzut în plasa lor. Groaznic, le merge gura pana te demenesc cu totul. Ei pot scrie oricând aici mesaje în favorul lor, asa cum a scris și 'Cosmin' , a scris totul pe etape despre ce e vorba și e clar o înșelătorie!! Iar pe urma scrie tot sub numele de 'cosmin' ca își cere scuze pt ca totul e roz și nu e asa cum a zs in celelalte mesaje. Clar s a intitulat cineva din cadrul Activ Shouting Group sub numele de 'Cosmin' ca să se scoată! Va rog nu mai semnati nimic cu ei, rămâneti cu banii dați! E o mizerie tot, nu știu cum au făcut rost de toate certificatele și formarea companiei. Trist cu asemenea oameni fără frica de Dumnezeu!
PENTRU SOFIA
01 Mar 2019

Poate ca dacă ai fi mai inteligenta ai realiza ca acei oameni au certificate de impresari și foarte multe proiecte, iar pentru ce scri tu sunt legi care te pot face sa plătești, pentru ca ești foarte prost informata! E foarte simplu sa scri așa ceva, dar as vrea sa te vezi la sediu cu acel Cosmin, adevărat;)) dacă ai avea studii sa poți interpreta documentele și apoi sa discutam cred ca ar fi mai corect, dar atâta timp cât scri cu nume fals doar ca sa dezinformezi, afla ca acel Cosmin e o persoana reala și poate fi contactata la cerere!
IOANA
01 Mar 2019

Dacă se "intitula" cineva Cosmin, care defapt si-a și scris numele corect, acel Cosmin nu ar fi revenit cu comentarii? ? Dar ce sa facem altceva decât sa denigram? Va dau eu un sfat: sa mergeți sa faceți o facultate de Drept, sa deveniți avocați și după sa interpretați corect un formular de înregistrare intr-o baza de date și un contract de prestari servicii care nu presupune sa plătești un album, doar ca acesta e nivelul celor de aici!!! O seara buna, România!!!
HEL.
04 Mar 2019

Buna. Si eu stau in Cluj si am fost 'recrutata' de aceasta agentie numita 'Activ Scouting SRL' astazi. Desi intr-adevar sceptica, m-am uitat bine la contract si am achitat suma ceruta de 149 de RON gandindu-ma ca, daca nu isi respecta contractul si nu ma suna/cheama in decurs de cateva zile, ii pot ameninta oricum cu actiunea in instanta pentru a primi banii inapoi. Vad ca nu sunt prea multe informatii despre aceasta firma aici, in comentarii, de altfel, nu au nici pagina de FB sau pagina oficiala si totul pare din ce in ce mai putred, deci cred ca suspiciunile mele se adeveresc. As dori sa stiu cate persoane au mai fost recrutate de aceasta agentie si au platit acea suma de 149 RON, poate luam legatura unii cu altii si ne strangem sa facem ceva pentru a-i alunga macar pe indivizi din Piata Marasti in cazul in care sunt intr-adevar tepari.
PENTRU HEL
04 Mar 2019

Corect ar fi sa aștepți sa fi contactată pentru prima activitate și după sa Îți spui părerile eronate, iar dacă nu ai informații despre companie adresează-te impresarului companiei, întoarce-te și lămurește-te! Dar atâta timp cât nu-ti scri numele e clar ca nici măcar nu poți dovedi o înscriere în baza de date...Îți pot pune la dispoziție numărul meu de telefon într-un mail sa-ti arat ce evenimente am avut eu cu ei!
ANDREIA
06 Mar 2019

Si eu am fost tepuita de asa zisa firma de modeling din eforie nord si am primit plic acasa ca trebuie sa platesc in 5 zile lucratoare restul de 298 euro .va rog sa ma ajutati cu un raspun ca nu stiu ce sa fac
MARIA
10 Mar 2019

legat de Activ scouting group din cluj: am luat decizia de a ramane "model amator" si de a nu semna contractul pentru album in valoare de 300 euro, doresc doar sa imi recuperez cei 149 de la inscriere. Mi s-a spus ca in acest caz voi participa la o prima sedinta pentru a putea sa ii recuperez dar de atunci nu mi s-a mai raspuns la telefon. As dori ca sustinatorii Activ Group de pe acest forum sa ma lamureasca ce credibilitate pot sa am acum
MANUELA
10 Mar 2019

Banii nu cred ca ii vom mai putem recupera pt ca au știut cum sa facă manevra ca să nu iasă în pierdere absolut deloc. Asta era și ideea punând preț de înscriere, știau că mulți renunță și nu mai plătesc acei 300 euro.
PENTRU MARIA
10 Mar 2019

A trecut 1 an și nu ați participat? Cu siguranță nu, iar dacă nu mai doriți sa participați va spun eu sigur ca dacă discutați cu managerul rezolvați cazul, printr-o programare mai rapida la activitate dacă chiar nu aveți răbdare, eu am fost joia trecuta și am rămas cu o ținută și am primit și taxa;)) iar 300 euro nu costa albumul, doar ca nu ati inteles!
PENTRU MARIA
10 Mar 2019

Cat despre răspuns la telefon, cum puteți spune așa ceva??? Este program de la 12-18 zilnic și sunt doua numere de contact la care se răspunde mereu...
PENTRU MANUELA
10 Mar 2019

Sunt doua nivele total diferite, acei 149 îi recuperați la prima activitate de la nivelul de amator!!! Contractul este altceva!!! Înainte sa va dați cu părerea clarificați situația cu cineva specializat!
MARIA
16 Mar 2019

Normal ca nu a trecut un an, dar nici nu am de gand sa astept asa de mult pentru o singura sedinta intrucat nu voi mai continua cu "modellingul". Cat despre raspunsul la telefon, pot sa spun asta foarte bine pentru ca am sunat pur si simplu, nu mi s-a raspuns, iar asta nu o singura data. Nu ar trebui sa fie necesar sa ma deplasez pana la locatie pentru o scurta conversatie. Si am inteles ca cei 300 de euro sunt taxa pentru a continua ca model efectiv, albumul fiind oarecum un "bonus" sau "serviciu" primit. Oricum, fiecare face ce vrea, eu nu am posibilitatea sa platesc 300 euro din buzunar cu speranta ca peste o luna-doua chiar sunt chemata sa ii recuperez si voi ramane cu mai mult decat un simplu album (in sensul acesta am spus mai devreme ca atata costa albumul). Nu mi s-a inspirat siguranta si incredere. Genul de agentii au macar o mica publicitate, oameni care au participat si fac reclama, dar nu am gasit nimic, pagina de facebook, nu pagina web... mi s-a aratat un album al unei fete ca exemplu, vestimentatie chicioasa si postura banala. Plus nu am inteles de ce nu mi s-a zis de la bun inceput ca taxa va fi 149 lei + inca alti 300 euro pe urma pentru a completa profilul si a continua mai mult decat un model amator. Mersi
LAUR
16 Mar 2019

Pacat de voi :D Eu am avut o chestie cu tipa aceea bruneta sau satena inchis parca care mi-a prezentat contractul de inscriere cu 149 lei, era foarte acaparata de telefon, nici nu avea rabdare, isi zicea poezia invatata pe de rost sa se scape, era oleaca iritata si repezita :)) O mai trantit 2 complimente in graba ..Nu as fi putut sa cred ca e vorba de o agentie profesionala vazandu-i numai unghile de pitzi si tencuiala cu fond de ten ..sorry dar noi oamenii suntem superficiali si chiar ne luam dupa ambalaj, fie ca recunoastem sau nu.
PENTRU MARIA
17 Mar 2019

Repet cum poți sa spui ca nu ți se răspunde...cât despre contract chiar nu ai înțeles nimic...mai verifica pe ce număr suni:)) mie cum mi se răspunde și la alții câteva zeci și ție nu? Așa e în România, hai sa denigram fără sa știm nimic!!! Ai văzut cine e imaginea unuia dintre cele mai mari branduri de costume??!!! Un domn pe care îl văd acolo mereu!!
PENTRU LAUR
17 Mar 2019

Nu este acea domnișoară imaginea companiei...ca sa generalizezi așa despre intreaga companie și cine e directorul și managerul...când un om se angajează undeva ar trebui sa i se impună cum sa-si aranjeze unghiile și fondul de ten pe fata? Astea sunt păreri pur personale și ar trebui ținute pentru tine.. Sunt oameni în funcții mult mai mari libidinoși și nu știu cum. ..sau doamne cu imagini acre prin funcții publice, dar hai sa nu generalizam...o zi bună!
ANONIM
17 Mar 2019

Exista telefonul companiei pe care puteți suna în timpul programului, atenție nu la 7 dimineața sau la ora 21...și numărul doamnei director care răspunde și la mesaje și la telefon și din timpul liber!!! Nu cred ca a sunat cineva vreodată și nu i s-a răspuns!!! O zi cât mai inteligenta!
ALINA
19 Mar 2019

Se pare c-au inceput sa se sesizeze teparii si sa dea comentarii pozitive aici. Pai normal! Le e teama ca nu le mai pica nimeni in lasa.
PENTRU "ALINA"
20 Mar 2019

Oamenii aceia funcționează de 1 an doar în acel loc, iar voi cei foarte prost informați, care în afară de cuvântul "tepar", altceva nu știți sa spuneți, n-aveti nici o șansă să le afectați imaginea!!! "Ai picat în plasa"? Dacă asta simți...mergi și ia-ti banii înnapoi, sigur nu-si doresc "clienți" ca tine!!! Dar ști care e problema voastră a celor care doar vorbiți fără sa fiți informați și va aflați sa scrieți comentarii la un articol care nu are legătură cu acea companie? Nici măcar nu atu înțeles ce companie este și ce proiecte are și ca intr-adevar acolo chiar exista un impresar adevărat!
AVOCAT
20 Mar 2019

Bună ziua, avocatul companiei sunt, am fost sesizat cu privire la acest articol care nu ne privește, deoarece nu este despre noi și alte comentarii a unor persoane care doar generalizează fără a se documenta și a înțelege sistemul companiei. Țin sa menționez din punct de vedere juridic o firma trebuie sa aibă un CUI specific domeniului de activitate și acte doveditoare în ceea ce privește activitatea, acestea sunt la vedere, cât despre proiecte și activități exista și dacă aveți nevoie de informații de specialiate adresa-ti-va oamenilor competenți, nu aruncați un comentariu și întrebări adresate tot celor neinformați. I-as invita pe cei care scriu aici sub nume de "Maria" și "Alina, dar e clar ca sunt persoane fără importanta și care nu-si pot asuma sau demonstra ce scriu deoarece nu-si pot afișa numele complet. Imaginea companiei este foarte bine conturata în ochii adevăraților clienți și nu ne afectează păreri aruncate a celor care nu au înțeles nimic corect! Pentru mai multe informații cereți numărul meu la sediu și va explic legile toate ca sa fiți lămuriți cât de în regula este compania!
ANDREI
20 Mar 2019

Am avut deja 2 activități!
CARMEN
20 Mar 2019

Eu am avut una și mai am una programată peste o săptămână jumătate.
BIANCA
20 Mar 2019

Buna ziua! Nu știu ce treabă are aceasta companie cu titlul aferent acestui site,dar eu chiar sunt mulțumită. S.au ținut de cuvânt în tot ceea ce au comunicat. Pentru "domnișoara"Alina,întâi de toate încearcă să îți exprimi o părere in mod subiectiv, nu sa etichetezi pe cineva intr.un mod obiectiv! Dacă ești calificată în vreo funcție care îți dă dreptul să etichetezi pe cineva în acest fel, anunță! Și nu în ultimul rând,învață să scrii corect.
ALINA
24 Mar 2019

Deja am enervat teparii!
ELENA
25 Mar 2019

Sunt total de acord cu Alina, sunt doar niste tepari si nu iti dau banii inapoi, si eu am patit la fel. Poti mult si bine sa astepti sa te sune pentru prima sedinta ca sa iti poti recupera cei 149 lei.
NORBY
25 Mar 2019

Prea deștepte va credeți, dar defapt voi sunteți doar niște fantome...Dacă aveați înscriere reala v-ati fi adresat conducerii companiei!! As vrea sa facem așa o întâlnire cei care au avut activități și cunosc mulți și o "Alina" și "Elena" și "Maria" ...nesemnificative pentru imaginea companiei! Un om inteligent sigur nu folosește termeni așa doar ca sa folosească...dar sunt convins de natura voastră !
ALINA
26 Mar 2019

Teparilor! Ne vom alia cu totii si va vom da in judecata, teparilor! Toti cei pagubiti sa intre pe pagina de Fb : Uniti impotriva teparilor.
ALINA
26 Mar 2019

Si inca ceva: eu sunt avocat,iar sotul e politist. O sa va urmarim peste tot si o sa infundati puscaria.
HAL DE ALINA
26 Mar 2019

Nici un avocat nu vorbește așa și nu se folosește de funcția lui pentru a induce alti oameni în eroare!!! Lăsați vrajreala ieftina, ca dacă erați avocata și soțul polițist ați văzut ca compania are colaborări și funcționează din toate punctele de vedere corect!!!
AVOCAT CăTRE "AVOCAT"
26 Mar 2019

Avocate de succes cu nume de "Alina", nu cunosc niciuna prin Cluj și în Cluj m-am născut, acolo trăiesc și am o colaborare cu oameni care au proiecte și în cadrul acestei companii de ani de zile...orice om inteligent realizează ca un avocat nu amenință așa, plus ce avocat s-ar simți păgubit? :)) dacă merge avocatul și citește sigur înțelege legile și ce i se oferă și va alege sa semneze pentru ca e în beneficiul lui!! Iar de urmărit???:)) oamenii care lucrează în conducere sunt din acest oraș, n-au plecat nicăieri și sunt toată ziua acolo !!!
POP
26 Mar 2019

Eu am avut activități și pot aduce dovezi reale! Vreau sa mă văd cu oameni nelămuriti și sa le arat pozele mele !
HALINA
26 Mar 2019

Io sant ministra si barbtamiu este parlamentar si cand o sa venim peste voi o sa vedeti ce nati vazut.
MALINA
26 Mar 2019

Și eu vreau sa va arat ținute primite de la evenimente și plățile făcute!!!
SEBY T.
26 Mar 2019

Bună ziua, eu am fost abordat de către aceste persoane în luna decembrie, pana în prezent am primit câteva oferte foarte bune. Țin sa menționez ca am 1.87 cm și înainte am mai aplicat la alte firme și nu am avut atâta succes cât aici.
ALINA
26 Mar 2019

Teparii ofuscati!
ANONIM
26 Mar 2019

Nu observi mai fata ca rade lumea de tine și tu habar nu ai pe ce lume trăiești??? Te dai mare avocata și te trădezi la următorul pas urmărind postarile adevăraților oameni care participa!!! Pun pariu ca ai 80 kg și 155 cm și ești o frustrată:)) . Semnat: o fata drăguță cu 175 cm și 50 kg cu succes în domeniu ;))
ANTONIA
26 Mar 2019

Un om cu adevărat școlit și inteligent nici nu v-a sta sa citească așa ceva pe aici!! Eu am verificat compania și totul e ok, avem dreptul sa avem semne de întrebare, dar pana la a eticheta așa...bine, sunt foarte lămurită cu nivelul intelectual redus a unora...dar haideti sa fim inteligenți...o seara plăcută!
GRIGORE L.
26 Mar 2019

Eu personal o sa merg cu aceste postari în care doar aruncam cuvinte, la organele abilitate și vom identifica adresa de pe care se arunca așa comentarii nefondate pentru a soluționa cazul! Nu m-a cumpărat nimeni și nu m-a pus nimeni sa scriu, va dau numărul sa mă sunați, dar în sfârșit găsesc și eu pe cineva cu care colaborez corect și se trezesc doua care nu pricep nimic, sa instige.
ANDREEA
27 Mar 2019

Nu înțeleg de ce se apără atât de tare cei de la aceasta "firma". Zic că este o companie mare care promovează oamenii dar tot ce fac este de a lua banii. În primul rând daca ar fi ceva serios ar avea tot felul de postari pe rețelele de socializare, dar nicăieri nimic. Sunt doar niște șarlatani care fac banii ușor. Este deja deranjant acest lucru și nu cred că este corect față de oameni, dau 149 de lei pe care nu ii primesc înapoi niciodată. Am semnat acest contract cu 149 de lei și mi-au spus că am să rămân un model amator dava nu semnez contractul de 300 de euro, și că mă sună să iau parte la o ședință și îmi recuperez banii. Dar asta nu s-a întâmplat și deja a trecut o luna. Chiar îmi pare rău că există așa ceva. Și degeaba folosiți voi cei de la aceasta "agenție" nu știu câte nume doar ca să scrieți ceva de bine despre acești tepari pentru ca altceva nu se pot numi. Nu sunt serioși deloc și sunt doar niște șarlatani toți de la aceasta agenție fake. Este foarte nasol ce faceți. Sunt total de acord cu Alina și nu înțeleg de ce trebuie jignită într-un șa fel. Sunteți toți niște omaneii fără bun simț
CRISTIAN
28 Mar 2019

Spuneți voi ce vreți ca doar atât va duce capul, ca dacă voi scrieți una și aceiași de pe alte nume, credeți ca toți fac la fel!! Sigur nu le pasa ce scrieți voi, atâta timp cât oamenii funcționează legal și au colaborări reale! Ai semnat un acord pentru 1 an și dacă nu ești mulțumita și nu ai înțeles exista protecția consumatorului, mergi la ei și vezi ce-ti spun! Clar ca compania s-a angajat sa te promoveze și dacă nu mai dorești te poți și retrage! Diferența dintre cei care spuneți voi ca scriu aici nu știu cum este ca sunt reali și voi doua ...care în afară de fake și tepar, nu știți!! Te întreb ști ce acuzații faci? ?? Ști ca exista legi pentru denigrare fără motive??!! Politia se va sesiza în cazurile voastre deoarece oamenii funcționează real și au dovezi clare cu oameni reali care participa!!! Eu unul te invit mâine la sediu sa mă vezi pozând cu ținută oferită de companie! Vreau sa vii sa vezi real și după sa spui ce spui!!! Dar nu vei veni...ca ăsta ti-e nivelul sa citești un articol care nu are legătură cu compania, fără sa te informezi!!!
BRâNDUșA
28 Mar 2019

Când adevăratul impresar al companiei va vedea postarile, va asigur eu ca veți fi identificate și trase la răspundere, ca voi nu aveți coloana vertebrala sa mergeți sa lămuriți situația ci doar sa denigrați nefondat!!! Pe site-ul Ministerul Culturii de la care are legitimație pentru care a învățat și a organizat evenimente ca sa o obțină se poate verifica asta oricând, plus e persoana publica și apare pe site-uri, dar voi va uitați în stele!
MIHAI
28 Mar 2019

Cum va credeți mai unele deștepte și bune. ..te crezi Adelina Pestrițu sa fi promovata într-o luna? Când va trece un an și nu ai fost chemata poate ai avea dreptul să spui ceva...pana atunci eu zic sa-ti aștepți rândul și eu și iubita mea avem tot mâine ședința, vino sa ne vezi după ora 16!
IONESCU MIRCEA, 27 ANI
28 Mar 2019

1. Firma are la conducere oameni din acest oraș care doresc de 1 an sa construiască ceva frumos...Dacă erau "tepari" ar fi plecat după 2 săptămâni, cred eu...sau dacă ar fi clienți nemulțumiți pe buna dreptate! 2. Nu ai cum sa vi sa spui ce spuneți voi, având în vedere ca numiți contract ce ați semnat, ceea ce este total eronat, nu v-a obligat nimeni sa faceți o înscriere, nu a trecut 1 an, oamenii sa dispară și voi sa defăimati așa! 3. Exista un impresar real pe care îl văd pe multe site-uri și are legitimație înregistrată la Ministerul Culturii, eu am văzut-o pentru ca particip la diverse activități cu ei, puteți verifica, e real! 4. Nu mai dorești sa aștepți mai mult deși ai semnat pentru 1 an adresează-te conducerii, sigur ești programată deja la activitate doar ca pe toți va suna doar cu o săptămână înainte sa stabiliți data exacta, dar sigur n-ati înțeles nimic ! 5. Nu v-ati saturat sa fiți "romani"??? Suntem jalnici observ, habar nu avem sa ne exprimăm coerent, dar cunoaștem doi termeni, pe care nu-i știm justifica! 6.Nu vreau sa mă dau important aici, dar școala m-a ajutat sa învăț sa citesc și sa interpretez corect ce citesc!
PENTRU MIHAI
28 Mar 2019

Pune o poza cu tine "Adelin Pestritu"!
DENISA
28 Mar 2019

As dori si eu sa ma inscriu, se poate, daca va rog, un reprezentant serios sa lase un link la pagina / site de la Activ Group S.R.L. cu lucrari / poze efectuate in acest program? As fi interesata sa vad niste exemple, multumesc frumos
VLAD
29 Mar 2019

Si eu sunt interesat. Vreau mai multe detalii sau o pagina de site/ fb.
MARIN
29 Mar 2019

Bună ziua, pentru a intra în baza de date ar trebui sa fiți selectați înainte, sa corespundeti cu ceea ce se dorește pentru anumite proiecte. Cred ca ar fi bine sa mergeți luni la sediu în timpul programului și sa fiți informați cu privire la ce va interesează, cu siguranță impresarul va poate da toate detaliile! O zi excelenta!
DENISA
29 Mar 2019

Am notat, multumesc. O zi frumoasa !
THEODOR
01 Apr 2019

Buna ziua! Inainte de a intra in baza de date vreau mai multe detalii. La o simpla cautare am gasit multe recenzii negative. Dati-mi un site sau o pagina de Fb ca sa ma convingeti. Orice firma serioasa are asa ceva. Chiar sunt interesat sa lucrez in domeniu, dar nu am curaj sa risc pana nu am toate detaliile.
MARIN
01 Apr 2019

Detaliile se oferă la sediu, dacă intrați în baza de date înseamnă ca a fost interesata compania de dumneavoastră, iar pagini și site-uri sigur nu oferă nimeni la astfel de articole care nu privesc compania.
MIHAELA
01 Apr 2019

Consider ca dacă cereți detalii la un articol care n-are legătură cu compania nu sunteți interesați deloc despre companie și aveți altfel de preocupări...Pentru detalii mergeți și căutați impresarul, va oferă totul dacă considera ca vrea sa fiți clientul lui!
COSMIN
01 Apr 2019

Articolul nu are legătură cu compania! Iar recenzii negative nu sunt! Nu mai faceți afirmații înainte sa va informați, iar despre site și Facebook aflați la înscriere! O seara frumoasa!
DARIUS
03 Apr 2019

Cum apare un comentariu nou,hop si persoanele care se ocupa de Activ Scouting Group apar cu un raspuns
COSMIN
04 Apr 2019

Noi suntem adevărați clienți, care lucram cu aceste persoane și suntem interesate sa continuam colaborarea cu ei, drept urmare lasă numărul tău sa te sun sa vezi cine sunt, înainte de a afirma altceva. O zi buna!
IOANA
10 Apr 2019

ACTIV SCOUTING GROUP, o firma de tepari , care nu face altceva decat sa minta oamneii si sa ia bani de pe urma lor. In primul rand sediul lor ar trebui sa va dea de gandit. Arata a improvizatie ieftina, desi se lauda cu colaborari multiple. Au aceleasi texte pentru toti oamenii, cum ca se afla intre primii 5 din categoria lor de varsta, ca la prima sedinta vor castiga cel putin 1600 de lei, astfel incat isi vor recupera banii platiti. Si faptul ca trebuie sa platiti banii pe loc, ar trebui sa va puna pe ganduri. Cu alte cuvinte, nu aveti incredere in ei. Va pot oferi maxim un album foto, la un pret exagerat.
CRISTI
11 Apr 2019

ACTIV SCOUTING GROUP, firma de mincinosi si tepari. De toata jena, cum pot mintii oamneii....
IONESCU M.
11 Apr 2019

Nu cred ca intereseaza pe nimeni părerea voastră, dacă voi va considerați mai buni și mai profesioniști...lăsați oamenii sa facă sedii cum pot ei!!! Doar ca sa va treziți voi sa afirmați și altele nefondate atâta timp cât nu ați respectat un contract sau nu aveți unul, demonstrează doar cât de reduși sunteți!
COSMIN
11 Apr 2019

Eu am ajuns și în stadiul în care am început cursurile și suntem doar 5 băieți pe categoria nea de vârstă, adică 23 ani!
CATALINA
15 Apr 2019

Tepari cu acte in regula!!!
IONESCU M.
16 Apr 2019

Poate Îți cade ceva în cap Catalina; )) oare ce afirmi tu dacă e verificat de cei de la primărie și registrul comertului și vine vreun inspector si-ti dă cu actele alea în căpșorul tău care nu gândește nimic, te vei convinge?
CATALINA
23 Apr 2019

Pt. IONESCU M.Degeaba jignești,te doare adevărul?Are dreptate ALINA că s-au enervat țeparii.Toate comentariile pro sânt din partea voastră.Incă voi amenințați?!O firmă la început de drum își promovează afacerea pe toate căile posibile.La o simplă căutare pe internet,numele Activ Scouting Group apare doar aici,asociat cu țeparii.De ce?
CATALINA
23 Apr 2019

Pt.IONESCU M.Poate căpșorul meu chiar gândește.Și dacă nu m-ai fi jignit nu aș fi comentat.Am fost la întâlnire cu așa zisa "doamna directoare"mi-a prezentat un album foto cu o domnișoară și mi-a fluturat sub nas un card de cumpărături de la H&M.Nici un portofoliu cu firmele cu care se colaborează, un eveniment, un catalog cu vreun model cu care colaborați, nimic.În privința contractului,am înțeles,plătește firma o parte iar o parte noi.Bun.Dar de ce atâta grabă,să plătești suma aia,destul de mare,pe loc?Să nu avem timp pt gândire?Dacă era o firmă serioasă își recupera banii din prestațiile ulterioare,pe parcursul activităților,nu se dădeau banii înainte!.Aveam posibilitatea să plătesc,dar uite că în căpșorul meu gol s-a aprins beculețul,că ceva nu miroase a bine.Nu ați reușit să mă convingeți.Și apropo,când am zis că nu doresc o colaborare și mi-am cerut taxa de înscriere înapoi,am fost refuzată.Cică voi fi chemată la o ședință ca "model amator"și-mi voi recupera banii.MINCIUNI!A trecut o lună jumate și nu am fost contactată!Oricâte comentarii ați scrie să vă apărați,sânteți niște șarlatani!!!Sper din tot sufletul să nu mai cadă și alții în capcana voastră,oriunde v-ați muta cu sediul.
CRISTI
23 Apr 2019

Te agiți prea tare draga mea, sigur ești vreo grasunica și nu-si dorea nimeni sa colaboreze cu tine, iar pentru acuzații vei plăti ;)) iar în acordul semnat e specificat 1 an, nu o luna, domniță!!! Cat despre noi cei care scriem, suntem clienți adevărați, nefrustrati...nu cred ca era vreo graba, eu mi-am adus avocatul sa citească cotractul...l-a tine nu s-a putut...ești doar o mincinoasa tu și prost informata!!!
EMILIAN
23 Apr 2019

OAMENII aceia sunt din acel oraș, în care tu sigur ai venit de pe undeva de pe la tara!!! Peste încă 10 luni Îți dau voie sa mai comentezi despre aceasta companie dacă n-ai fost sunată!!!
CATALINA
24 Apr 2019

Pt CRISTI.Vai,dragule,eu m-am resemnat că am fost fraierită.Nu înțeleg totuși dacă sânt o grăsunică,de ce m-au abordat?De de în aceeași zi în care am plătit taxa de înscriere,am fost sunată să mă întâlnesc cu directoarea?De ce mi s-a spus că am fost selectată și peste 3 zile am ședință foto?Doar ca să puneți mâna și pe cei 300 euro?Și apropo,spre deosebire de tine,nu am avut nevoie de un avocat să-mi interpreteze un contract.Totuși,ce s-a întâmplat?Am observat că băieții nu mai stau în stație să "pescuiască"alți creduli.Faceți o pauză până se liniștesc nițel apele?
CATALINA
24 Apr 2019

Pt.EMILIAN.Īn primul rând sânt născută și crescută în acest oraș,cu studii finalizate tot aici.Și chiar de nu ar fi așa, nu știu ce legătură are cu comentariile de aici.Ți-am răspuns doar să te anunț,că nu am nevoie de acordul tău,nu trebuie să-mi dai voie TU să-mi exprim părerea vizavi de acest subiect!!!
EMILIAN
24 Apr 2019

Ești plictisita rău fata draga!!! Pescuita ești tu:)) dacă mergi pe Germania, se numește închiderea perioadei de selecție...desfășurarea activităților!!! Dar vrei sa te dai inteligenta creând diversiuni, dar tu te recomanzi "Catalina" defapt poate ești vreun Ionut:)) hai Sa-ti arat cine sunt eu, client adevărat cu portofoliu...nu a sunat nimeni pe nimeni vreodată în aceiași zi, suntem un grup de câțiva care am avut activități și discutam zilnic intre noi și ce spui tu sunt doar minciuni!!!
ANONIM
24 Apr 2019

Dacă ești și proasta și grasa măcar taci!!! Sa-ti para bine ca te-a băgat cineva în seama!!!afirma ceva când a expirat 1 an
CATALINA
25 Apr 2019

Of,of,ce iritat este cineva.Nu știu cât de plictisită sânt eu, dar interesant e,că dacă scriu un comentariu,hopp și tu sari cu replica.Îmi place ce imaginație bogată ai,cică"poate ești un Ionuț".Și dacă aș fi?Care e problema ta?Important e,ca mesajul meu să ajungă la alte persoane,să nu cadă în capcana întinsă de Activ Scouting Group.Iar tu FRUMOSULE,dacă tot te lauzi că ai un portofoliu bogat,vezi-ți de el.Pentru tine ar fi un avantaj dacă nu ar intra alte"modele"în această afacere,măcar nu ți-ar face concurență!Însă cum "activitățile" tale și a "celor câțiva" pe care îi pomenești,se rezumă la a recruta persoane naive, și vă luați banii din taxele plătite de aceștia,normal că îți sare muștarul când cineva încearcă să vă demaște.Jignirile tale nu mă afectează,și țin să te anunț,că așa grasă și proastă cum m-ai făcut,tot nu am să tac.Cică să afirm ceva după un an.Și asta e o mascaradă!De ce selectați acum,dacă aveți nevoie peste un an?!Gata,scoate 300 euro,ești angajat,ne vedem peste 5 luni,6 luni,un an.Vă sunăm.E de-a dreptul caraghios!
CRISTI
25 Apr 2019

Tu cu cine vorbești aici?:)) doamne ce tâmpită ființă!!! Crezi ca sta cineva sa te bage în seama? Dacă erai așa inteligenta retineai ce ai semnat și vedeai ca e valabil 1 an, dar tu ești doar frustrată ca ești grasă și proasta și crezi ca cineva sta sa se uite în gura ta!!! Dacă ai vreo pb reala la nivel legal, mergi și rezolv-o, dar dacă ai pb cu cineva din acea societate vei vedea cât de repede ești identificata și vei plăti pentru fiecare cuvânt scris aici care nu are legătură cu compania în care eu sunt model de 1 an întreg !!! Hop mai sari iar cu ceva, doar ca vezi ca te repeți și poate așa pe strada te trage careva de mânecă!!!
ANONIM
25 Apr 2019

Du-te și depune cerere și ia-ti banii ca sigur nu-si doresc ei clienți ca tine!!!
ANONIM
26 Apr 2019

Ești prea proasta sa realizezi ca te cerți singură și la fel de proasta sa realizezi ca nu te-a înșelat nimeni ci dacă n-ai fost chemata o luna de zile este pentru ca încă nu te-ai încadrat intr-un proiect, iar acuze de genul făcute de tine ai fi putut aduce la expirarea unui an de la data semnării, dar îmi este f clar, ești doar o duduie fără creier!!!exista impresar cu acte în regula, exista colaborări, oamenii nu se muta ca ei sunt din acest oraș, mă văd cu ei întâmplător în multe locuri și dacă ai fi știut ca ai dreptate ti-ai fi luat bonul și ai fi mers sa Îți ceri frumos banii înapoi, dar tu doar vrei sa te dai deșteaptă la un articol care spune clar ca e vb despre o agenție care imita alta agenție! !!ai verificat tu actele și colaborările??? Cunoști tu legi în ceea ce privește expunerea imaginii pe site-uri???habar nu ai!!!dar dacă ai fi avut demnitate ai fi mers și întrebat despre proiecte și soluționarea situației!!!din păcate ești doar jalnica cum urli pe aici "minciuni" și tu te-ai transformat într-o mai mare șarlatanca!
ANONIM
29 Apr 2019

Si eu am fost abordata de Activ Scouting Group. Mi s-au parut onesti cand i-am cunoscut si nu vreau sa sar la acuze, dar as ruga cei care considera ca intr-adevar nu e in regula sa sesizeze politia sa investigheze. Daca sunt nemernici, n-au decat sa si-o ia. Daca sunt onesti, vor iesi bine din situatie.
ANONIM
07 Mai 2019

Opa...asa de onesti sunt cei de la Activ Scouting Group, ca si-au inchis sediul din Piata Marati. Adica au luat-o la fuga... Au fost asa de "ïn regula" .Bravo. Cea mai buna dovada ca sunteti niste tepari.
ANONIM
08 Mai 2019

Dar unde sunt toti cei care ati avut asa multe “activitati “ cu aceasta firma? Gata??
ANONIM
08 Mai 2019

Dar ști tu ca si-au închis vreun sediu??? Fraierilor!!! Au anunțat prin posta pe cei cu contracte despre modernizarea unui nou sediu! !! Dar atâta mâncătorie de...se practica aici!!
MALINA
08 Mai 2019

Hopa!!!noi ce avem activități suntem aici, voi ceilalți ce faceți? ?? Muriți din lipsa de informații corecte?
ANONIM
09 Mai 2019

Da asa este. Puteti poze cu noul sediu modernizat. SAu un link ceva, sa e minunam si noi. Ca asa se face reclama adevarata. Cine mai primeste notificari prin posta? Pe ce lume traiti???
ANONIM
09 Mai 2019

Nu interesează sa ne facem reclama la un "nimeni"!
ANONIM
09 Mai 2019

Da, sunteti foarte credibil asa, in anonimat. Nimic suspicios.
ANDREEA I.
14 Mai 2019

Am făcut ședința foto, am primit albumul, am plătit întreaga taxă necesară pentru activități, între timp mi-am zis că renunț, deoarece nu este de mine. Am trimis mesaj și am specificat că aș renunța, am fost sunată înapoi de domnișoara manager care a spus faptul că ar fi mai ok pentru ambele părți să așteptăm până la următoarea activitate, care va avea loc abia după ce își vor primi toți beneficiarii albumele. Prietena mea nu și-a primit albumul, fiind și ea în aceeași situație ca mine. Eu am semnat contractul în februarie. A doua oară când i-am scris spusese că nu este în zonă (până în 12 mai). Prietenei mele îi zisese cu o săptămână înainte că e în concediu. I-am specificat a doua oară faptul că am luat totuși o hotărâre definitivă și că renunț, că am contractul, chitanța, bonul și să ne întâlnim ca să se efectueze returul banilor. Acum când tot încerc să sun, nu îmi răspunde și nici mesajele nu sunt luate în considerare. De aici trageți voi concluzii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray