2020-04-05 07:49

EXCLUSIV. Bărbatul care a vândut Furadanul folosit de Mădălina Manole a fugit în Serbia

 |  17:42
EXCLUSIV. Bărbatul care a vândut Furadanul folosit de Mădălina Manole a fugit în Serbia

Bărbatulcare i-a vândut, pe data de 12 iulie 2010, recipientul de un litru de FuradanBertei Slav (prietena Mădălinei Manole) a părăsit ţara în cursul zilei demiercuri, printr-un punct de trecere a frontierei cu Serbia, au declarat, înexclusivitate pentru ziarul “Puterea”, surse judiciare.

Aceleaşisurse au dezminţit faptul că persoana în cauză este un comerciant de pesticidedin Cluj-Napoca, reşedinţa sa reală fiind Timişoara. Acesta a postat un anunţ încare precizează că vinde substanţa Furadan, în doză concentrată, în cantităţide un litru pentru suma de 200 de lei. Potrivit anunțului, pesticidul esteimportat din Serbia. Ultima accesare a anunţului dat pe internet este chiarziua de 12 iulie 2010, adică aceeaşi zi în care Berta Slav a achiziţionat de labărbatul în cauză substanţa toxică, ulterior pesticidul intrând în posesia MădălineiManole.

Anchetatoriiau refuzat să dea publicităţii numele bărbatului în cauză, însă potrivit unorsurse judiciare procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti auinstituit, joi, pe numele lui măsura dării în consemn la frontieră. Din informaţiile furnizate de aceleaşi surserezultă însă că bărbatul în cauză, pe numele său Sorin Cârdaș, a părăsitteritoriul României încă din cursul zilei de miercuri, el pătrunzând pe teritoriulSerbiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine