2020-07-04 15:35

EXCLUSIV. Cazul Anastase, departe de a avea o conluzie preliminară. Parchetul General studiază regulamentul “stufos” al Camerei Deputaţilor

 |  20:02
EXCLUSIV. Cazul Anastase, departe de a avea o conluzie preliminară. Parchetul General studiază regulamentul “stufos” al Camerei Deputaţilor

Cazulprivind frauda la votul privind Legea pensiilor din Camera Deputaţilor avanseazăîncet. Procurorii Parchetului de pe lângă înalta Curte de Casaţie şi Justiţiespun că au primit doar de câteva zile documentele solicitate camerei inferioarea Parlamentului. “În acest moment, studiem Regulamentul Camerei Deputaţilor.Este un document stufos, pe care trebuie să-l parcurgem şi pe care trebuie să-lconfruntăm cu argumentele din sesizarea depusă de reprezentanţii PSD şi PC”, auprecizat surse din cadrul echipei de anchetă.

Ieri, liderul grupului PSD din CameraDeputaţilor, Mircea Duşa, a fost audiat în calitate de reclamant în cazul“Anastase”. Acesta a declarat că a susţinut în faţa procurorilor argumenteledin sesizarea depusă de PSD+PC împotriva preşedintelui Camerei, Roberta Anastase,şi a secretarului, Sever Voinescu. Mircea Duşa a stat la Parchetul instanţeisupreme aproximativ 30 de minute, la ieşire spunând că a fost citat în calitatede lider al grupului PSD+PC care a depus sesizarea la Parchetul instanţeisupreme. El a precizat că procurorul va cere, probabil, şi alte probe şi va maicita alţi parlamentari.

PartidulSocial Democrat anunţa, în 21 septembrie, că a depus la Parchetul înaltei Curţide Casaţie şi Justiţie o plângere penală în cazul preşedintelui Camerei,Roberta Anastase, şi a secretarului Sever Voinescu, pentru abuz în serviciu,fals intelectual şi fals în declaraţii publice. Purtătorul de cuvânt al PSD,Radu Moldovan, spunea atunci că social-democraţii consideră că Anastase şiVoinescu trebuie să plătească în justiţie pentru ceea ce au făcut la dezbatereaLegii pensiilor, încercând să o treacă "furând votul".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-08Parerea ta...

RARES
24 Noi 2010

Cazul Ridzi, finul lui Ridzi, Anastase.... nu exista legi pentru ei!...doar pentru prosti exista!
SILE
25 Noi 2010

Dupa umila mea parere, o lege sau un regulament trebuie sa fie clar si coerent. Si mai ales sa nu dea nastere la interpretari.Altfel nu-si au rostul. Ca orice instrument, daca nu foloseste scopului pentru care a fost creat, solutia e una singura : aruncarea la cos si construirea unui instrument functional.Exista si o constringere: cei care formuleaza legile si regulamentele trebuie sa fie iesiti din mintea de lemn.O zi buna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz