2020-02-17 23:20

EXCLUSIV | CNADNR cumpără coşuri de gunoi pentru parcările din zona Transilvania cu 450 de lei bucata

 |  19:32
EXCLUSIV | CNADNR cumpără coşuri de gunoi pentru parcările din zona Transilvania cu 450 de lei bucata

CompaniaNaţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a antamat achiziţionareaunor pubele şi coşuri de gunoi pentru mai multe parcări aflate la margineadrumurilor înscrise în custodia Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov.Pentru aceasta, CNADNR pune la bătaie, de la bugetul de stat, suma de161.291,90 lei, fără TVA.

Intenţiaacestei achiziţii a fost anunţată de către CNADNR la data de 5 iunie 2010, pesite-ul SEAP, când autoritatea contractantă a precizat că urmează să încheie uncontract privind achiziţionarea şi montarea de coşuri de gunoi pentru parcărilede pe drumurile naţionale aflate în administrarea Direcţiei Regionale deDrumuri şi Poduri Braşov. Pubelele urmau să fie livrate, în urma perfectăriiacestei afaceri, atât la sediul Direcţiei Regionale Braşov, cât şi la sediile SucursalelorDrumurilor Naţionale Sibiu, Târgu Mureş, Miercurea Ciuc şi Sfântu Gheorghe.Potrivit anunţului de intenţie, entitatea care va livra aceste bunuri va trebuisă pună la dispoziţia CNADNR containere şi pubele de deşeuri.

Astfel,la data de 22 iulie 2010, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionaledin România a organizat o licitaţie deschisă la care s-au prezentat patruofertanţi dornici să pună mâna pe acest contract. Autoritatea contractantă amenţionat, în cuprinsul caietului de sarcini, că principalul criteriu care va sta în vedereaacordării contractului îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

În urmaanalizării ofertelor, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale adesemnat drept câştigătoarea licitaţieifirma braşoveană SC Metrabas SRL, cu care la aceeaşi dată a încheiat contractulde achiziţie cu numărul 114 din 22.07.2010. Valoarea contractului se ridică lasuma de 161.291,90 lei, la care se adaugă valoarea TVA în cuantum de 38.710,056lei.

Potrivitprevederilor contractuale, firma Metrabas SRL cu sediul în Braşov, va trebui sălivreze şi să monteze un număr de 444 de coşuri de gunoi, astfel: 86 bucăţi înparcările aflate în administrarea Sucursalei Sibiu, 164 de bucăţi în parcărileaflate în administrarea Sucursalei Târgu Mureş, 144 de bucăţi în parcărileaflate în administrarea Sucursalei Miercurea Ciuc şi 50 de bucăţi în parcărileaflate în administrarea Sucursalei Sfântu Gheorghe. Fiecare coş de gunoi vascoate, în aceste condiţii, din bugetul CNADNR suma de 450,45 lei cu TVA inclusă,iar plata se va face în rate, pe o perioadă de 12 luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine