2020-07-04 16:12

EXCLUSIV. Un angajat al Bingo Metropolis confirmă că se aruncă bilete

 |  20:15
EXCLUSIV. Un angajat al Bingo Metropolis confirmă că se aruncă bilete

Scandalul biletelor de la Bingo Metropolis aruncateîn diferite locuri din mai multe judeţe este departe a se încheia. Astăzi, văprezentăm rezultatul unei întâlniri care a avut loc la sediul agenţieiMetropolis din Satu Mare, unde angajaţii acesteia lasă de înţeles că ştiu dematrapazlâcurile care se fac.

Mai multe persoane care joacă pachete întregi debilete şi nu doar ocazional câte un carton, şi care, astfel, au mai multe şansede câştig, povestesc că în ziua de 9 octombrie s-au deplasat la sediul agenţieidin Satu Mare al firmei Bingo Metropolis, unde au avut discuţii cu angajaţii deacolo. “În birou se aflau următoarele persoane: doamna directoare MateiVioleta, doamna Godje Florentina, Bota Bianca şi Butican Margareta, toateangajatele firmei, precum şi subsemnata Tătaru Margareta şi domnul HorgoşMarin. Agenta prin care jucam noi topurile în grup, doamna Butican Margareata,i-a spus doamnei directoare că dorim să depunem două topuri din cele opt, laagenţia de la Baia Mare, deoarece dânsa a discutat cu domnul director regional(Marin... din Bistriţa) care i-a promis că va vorbi cu domnul director alsediului din Baia Mare ca să ne primească topurile. Doamna director Matei i-a răspunscă nu are rost să le ducem la Baia Mare, deoarece îl cunoaşte ea bine pedirector, a fost colegă cu el, şi putem fi siguri că indiferent ce ne promite,de îndată ce vom ieşi pe uşă ne va arunca topurile. Părea foarte sigură pe ceeace spune şi a insistat până când am renunţat la această idee, şi le-am depus laSatu Mare. Nu a fost pentru prima dată, când doamna director, sunt convinsă, cucea mai mare bunăvoinţă, ne-a sfătuit să nu ducem topurile în alte judeţe,deoarece nu vor ajunge la destinaţie”, scrie un păgubit într-un memoriu adresatredacţiei noastre.

Sute de bilete scrise cu mâna

Un alt aspect al scandalului este cel al modului decompletare. Având în vedere că multe persoane joacă sute de bilete, şi-auachiziţionat ştampile cu numele, oraşul şi numărul de telefon, tocmai pentru anu fi nevoite să scrie cu pixul de fiecare dată pe toate cartoanele. “Deasemenea, acum câteva luni, când am început să joc în grup la topuri,personalul biroului din Satu Mare ne-a sfătuit să nu folosim ştampile ca să nuse ştie că avem topuri, ci să scriem biletele cu mâna. Astfel, în mai multe rânduriam fost nevoiţi să scriem sute de bilete cu mâna. Probabil că personalul de laBingo Metropolis este în cunoştinţa unor reguli interne legate de topuri, pecare noi, muritorii de rând, nu avem cum să o cunoaştem, dar nici agenţii de vânzărinu cunosc mare lucru”, se arată în încheierea memoriului adresat redacţiei.

În numărul nostru de ieri am prezentat pe largpovestea unor bilete de Bingo aruncate şi găsite în localitatea Hareţ dinjudeţul Vrancea, pe digul care face legătura între Brăila şi Galaţi. dar şi laperiferia oraşului Constanţa. Reprezentanţii firmei care organizează jocul deBingo la Antena 1 au declarat că nu este vorba despre aruncarea biletelor.„După joc, biletele au fost puse în baloţi. Aceştia au fost încărcaţi într-uncamion care trebuia să îi transporte la topitorie, undeva în judeţul Bacău. Pedrum însă, camionul a avut un accident şi s-a răsturnat şi astfel au fost împrăştiatebiletele în Vrancea. Referitor la cele semnalate de dumneavoastră privindbiletele din Brăila, Galaţi şi Constanţa, nu ştiu nimic”, ne-a declaratdirectorul de marketing al firmei Metropolis, Ion Bradea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-10-28

Mai multe imagini:
EXCLUSIV. Un angajat al Bingo Metropolis confirmă că se aruncă bilete
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz