2020-07-09 15:29

EXCLUSIV.Inginerie financiară de 250.000 de euro la SMART SA, regizată de directorul impus de Bădălău şi Caraşol

 |  11:08
EXCLUSIV.Inginerie financiară de 250.000 de euro la SMART SA, regizată de directorul impus de Bădălău şi Caraşol

PUTEREA a semnalat recent că, la scurt timp după ce fostul ministru al Economiei, baronul de Giurgiu Niculae Bădălău, l-a numit pe Dănuț Carașol președinte al Directoratului de la Transelectrica - acesta fiind acum arestat pentru că s-a folosit de o diplomă de studii falsă -, el a mai făcut o mutare surpriză, mai exact numirea, pentru patru luni, a lui Florin Alexandru Ioniță, prieten la cataramă cu Caraşol, ca director general al societății SMART SA.

În aceste zile, prietenul lui Caraşol a regizat o licitaţie cu dedicaţie care i-a scandalizat chiar și pe subordonații săi.

 

Asigurare voluntară cu dedicaţie

 

La 1 septembrie 2019, Consiliul de Administrație provizoriu de la Societatea pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport S.C. „Smart" S.A. a decis ca director general, cu mandat provizoriu de patru luni, adică până la 31.12.2019, să fie Florin Alexandru Ioniță. Acesta n-are nicio legătură cu activitatea de la Transelectrica și Smart, provenind de la o firmă care vindea mașini și unde el se ocupa să răspundă la solicitările clienților. Dar, în schimb, Florin Alexandru Ioniță a avut la angajare marele atu că este prietenul lui Dănuț Carașol, directorul penal impus de Bădălău în fruntea Transelectrica. 

Pe 3 decembrie 2019, SMART SA condus de omul lui Caraşol, Florin Alexandru Ioniță, a anunţat organizarea pe repede înainte, mai exact pe 17 decembrie 2019, a unei licitaţii deschise privind achiziţionarea de „Asigurări voluntare de sănătate pentru angajaţii SMART SA”. Valoarea estimată a contractului este de 1.171.124,24 de lei, adică circa 250.000 de euro. Numai că, surpriză! Caietul de sarcini pentru achiziţionarea acestor asigurări nu este cel care a fost discutat şi aprobat de către directorul impus de Caraşol cu reprezentaţii sindicatelor, ci a fost modificat de către cine ştie ... Florin Alexandru Ioniță. Fapt pentru care reprezentanţii sindicatelor au sărit ca arşi, acuzându-l pe directorul Ioniţă de aranjament cu dedicaţie precisă, pentru ca acest contract să meargă către cine are el interes. Practic, SMART SA va achita către o anumită societate de asigurări câte 400 de euro pentru fiecare dintre cei 650 de angajaţi ai societăţii. De ce? Pentru că aşa a considerat de cuviinţă, directorul general interimar impus de Bădălău şi Caraşol al cărui mandat, de patru luni expiră, pe 31 decembrie 2019.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-13Parerea ta...

BADALAU
13 Dec 2019

Ba saragea si cu mitrica ne omoara pe toti ca nu i-am lasat sa fure dupa ce si-au pus toti oamenii pe functii de ciordit racanel stere harhoiu si machedonu
PERICLE OCHI ALBAșTRI
14 Dec 2019

Machedonu face joaca.Să întrebe...
VOX POPULI
14 Dec 2019

Saragea e cu mizeriile. Mitrica trage pe nas in club. Toncescu o da cu cine poate, Busu machedonu face nasoale pe sub mâna.
VOCEA ROMANILOR
14 Dec 2019

"DRAGILOR" nu va lasati intoxicati de aceste comentarii FALSE. ADEVARUL este ca Alina TEODORU impreuna cu IUBITUL ei CARASOL au stabilit la ASTERNUT cand au fost ei SINGURI ca doi PORUMBEI in DELTA (aviz cunoscatorilor ;-) ) sa il puna pe "VANZATORUL DE MASINI" Florin IONITA mare director la SMART ca sa mai "mulgă” companiile de stat si sa isi creasca ei CONTURILE. Si toate acestea sunt sub ”ATENTA OBLADUIRE” a lui BADALAU, cel care are o problema cu romanii care muncesc corect in DIASPORA si nu cu”INTERPUSII LUI”. DAR LE VINE RANDUL LA FIECARE UNUL CATE UNUL. TIC...TAC...TIC...TAC...
AGHIUTA
14 Dec 2019

Domn' Saragea, tu te crezi vocea romanilor? Suferi rau ca te-au inlaturat de la "vaca de muls" - Transelectrica!!! Ne-am prins!!! Vroiai sa fii tu in Delta cu o porumbita, nebunaticule! (ai grija ca iar ti-o furi de la nevasta .... cine stie, stie!). Oare ce "i-a recomandat" pe Saragea, pe nevasta'sa Mihaela, cumnata’su, Mitrica, Constantinescu ....ca sa ajunga in functii publice importante ??? Probabil, " vocea si talentul"
INGERASUL
14 Dec 2019

Esti penibil Saragea (nepotul marei doamne Rovana Plumb), impreuna cu acolitii tai ( nu dau nume, pentru ca CINE trebuie, va stie ). Vorba lui Saragea:" tic-tac tic-tac! Hotii striga hotii! Te-ai spovedit cam mult pe unde apuci....ca de, te dai credincios. E rușinos cum intoxicati cu astfel de asa-zise stiri! Numai minciuni si mizerii scrise la comanda "baietilor destepti" carora nu le-au mai iesit "combinatiile si aranjamentele". Nu va mai puteti abtine si faceti greseli ...care miros, ...sunt analizate si urmarite, de CINE trebuie. Asta nu este presa de investigatii, este presa care scrie la comanda "baietilor destepti" carora nu li s-a mai permis sa mulga institutiile statutului! Urmeaza Surprize-surprize!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz