2019-08-20 15:54

Fabrică de haine CONTRAFĂCUTE, descoperită în Sectorul 2. Prejudiciul se ridică la peste jumătate de million de euro. Unde plecau hainele de ""firmă

 |  11:44
Fabrică de haine CONTRAFĂCUTE, descoperită în Sectorul 2. Prejudiciul se ridică la peste jumătate de million de euro. Unde plecau hainele de ""firmă

O fabrică de haine, care inscripţiona cu mărci cunoscute, a fost descoperită în Sectorul 2 al Capitalei. Articolele inscripţionate erau comercializate în mai multe centre comerciale din Bucureşti, dar şi online, susţin surse judiciare. Patru persoane au fost audiate, fiind puse sub învinuire pentru punere în circulaţie a mărfurilor contrafăcute. Două dintre ele au fost reţinute.

Potrivit poliţiştilor, hainele erau aduse din Turcia, depozitate în Sectorul 2, iar ulterior erau duse la fabrica din oraşul Pantelimon, unde erau inscripţionate cu mărci cunoscute. Poliţiştii din Ilfov încă inventariază marfa depistată, fiind vorba despre câteva mii de articole de îmbrăcăminte.

Poliţiştii au ridicat peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte succeptibile de a fi contrafăcute din două depozite din Bucureşti şi Ilfov, prejudiciul fiind estimat la 500.000 euro. Anchetatorii au făcut percheziţii, vineri, la un imobil din Oraşul Pantelimon, unde au descoperit o fabrică clandestină de îmbrăcăminte, şi la un depozit din sectorul 2, Bucureşti, unde membrii grupării aveau depozitate articole vestimentare neinscripţionate dar şi inscripţionate cu diferite mărci cunoscute, potrivit IPJ Ilfov.

"Poliţiştii au ridicat pentru continuarea cercetărilor, de la cele două locaţii, peste 3000 de articole de îmbrăcăminte succeptibile de a fi contrafăcute respectiv, treninguri, veste, pantaloni, cămăşi, geci, peste 27.500 de etichete cu mărci cunoscute, aproximativ 6400 cheiţe de fermoar inscripţionate cu o marcă renumită, peste 4500 de abţibilduri inscripţionate cu însemnele unor mărci, precum şi aparatura şi materialele utilizate în activitatea infracţională", transmit poliţiştii printr-un comunicat de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-20Parerea ta...

ANONIMUS
22 Ian 2018

Sectorul 2 a devenit tot mai cunoscut pentru tot felul de afaceri care mai de care mai dubioase. De la contracte date de primarie unor societati bine alese, de construire a tot felul de mall-uri cu actiuni la purtatori necunoscuti cu fire care duc in primarie pana la acceptarea pe teritoriul sectorului a tot felul de activitati ilicite. Dar lipseste preocuparea pentru curatenie, modenizarea parcurilor cu banci nu cu instalatii care se amortizeaza din taxe si impozite si nu din bilete vandute, sortarea selectiva a gunoaielor, construirea de parcari supraetajate, transport in comun, deficitar, etc.
ANONIM
24 Ian 2018

Pai, mai trimiteti si in provincie sa cumparam si noi ce confiscati voi. am cumpara si noi cu doi lei, ca asa stu ca le vindeti...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray