2020-07-10 10:13

Familia Bădălău, tun de 70 de milioane de lei!

 |  15:57
Familia Bădălău, tun de 70 de milioane de lei!

Nu mai este o noutate pentru nimeni că firmele familiei Bădălău și ale apropiaților săi câștigă absolut toate lucrările executate la drumurile județene din Giurgiu. Și nici nu e de mirare, atâta timp cât Consiliul Județean Giurgiu este condus chiar de finul lui Bădălău, Marian Mina.

Surse demne de încredere susțin că Bădălău și ”ai lui” se pregătesc de încă un tun de proporții în Giurgiu: lucrări de 70 de milioane de lei, la un proiect de reabilitare și modernizare a unui drum județean (de la Oncești la Toporu, lucrare în valoare de circa 70 milioane de ei), proiect pentru realizarea căruia se cunoaște, deja, câștigătorul: firma EN ELECTRIC PROIECT OFFICE, în fapt, un paravan pentru familia Bădălău, care, de câțiva ani- mai precis, de când Consiliul Județean este condus de Mina - câștigă ”pe bandă rulantă” orice proiect de reabilitare a drumurilor județene din Giurgiu, pe care, apoi, le dă spre execuție ”beizdadelei” lui Bădălău - arhicunoscutul Gabi Bădălău.

Printre aceste proiecte se numără: reabilitarea și modernizarea DJ 506 A Limită jud. Teleorman – Toporu (DJ 503); modernizare DJ 503 A Halta CFR Oncești-Radu Vodă-Izvoarele-Chiriacu-Răsuceni-limită jud. Teleorman (valoare estimată contract fără TVA 15. 973.403,36 lei, ofertă EN ELECTRIC 15.920.329,29 lei); lucrări rest de executat pentru ”Reabilitare și modernizare DJ 411 Limită jud. Călărași-Hotarele-Isvoarele-Teiușu-Mironești-Comana-Budești-Brăniștari-Călugăreni-Singureni-Iepurești-Bulbucata-Podu Doamnei-Clejani/DN 61 – valoare estimată 11.336.663,65 lei, ofertă EN ELECTRIC 11.210.166, 85; lucrări de remediere a degradărilor constatate la lucrările efectute la obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare DJ 411 Limită jud. Călărași-Hotarele-Isvoarele-Teiușu-Mironești-Comana-Budești-Brăniștari-Călugăreni-Singureni-Iepurești-Bulbucata-Podu Doamnei-Clejani/DN 61”, valoare estimată contract 1.146.930, ofertă EN ELECTRIC 1.142.300

Sub protecția anonimatului, surse din Consiliului Județean Giurgiu spun că, în aceste zile, conducerea CJ, dar și un anume ”domn Mihai” exercită presiuni uriașe pentru a urgenta atribuirea licitației către aceeași firmă EN Electric.

Interesant este că, din datele oficiale, reiese că, la fiecare licitație la care a participat - și pe care a și câștigat-o - firma respectivă a oferit, mereu, un preț extrem de apropiat de valoarea impusă de CJ. Poate că domnul Mihai Stan va da, vreodată, lămuriri despre acest aspect…

Revenind la situația actuală, ar mai fi de menționat că angajații din Consiliul Județean Giurgiu sunt tot mai speriați de eventuale dosare DNA, mai ales că este vorba despre lucrări de asfaltare pe drumuri județene în valoare de sute de milioane de lei, atribuite, invariabil, aceleiași firme EN ELECTRIC.

Și poate că teama angajaților de la Consiliulul Județean Giurgiu este justificată, iar DNA va începe, până la urmă, să facă lumină în hățișul afacerilor de familie de la Consiliul Județean Giurgiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-30Parerea ta...

BANII PUBLICI
30 Iun 2020

Câinii latră! Ursii trec! Pupincuristul de serviciu este la despăduchind secrete iar Justiția doarme la birou. PSD oricum nu se simte bine este pe cale de dispariție de pe scena politica.
TINCUTA
30 Iun 2020

Vorbim de psd si de faptul ca acest partid reprezinta social-democratia ! Pai astia a lui badalau sunt social -democrati? Sai ia dracu de borfasi ordinari! Alo dna ce faceti? Mai luptati impotiva coruptilor? Pt badalai am un mesaj : va transmit multa PLACUTA SUEDEZA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz