2019-10-23 21:42

„Fata” lui Hrebe, vătaf peste Monitorul Oficial

 |  11:11
„Fata” lui Hrebe, vătaf peste Monitorul Oficial

Monitorul Oficial s-a organizat de câteva zile ca regie autonomă sub autoritatea Camerei Deputaților. Astfel, editorul Monitorului Oficial este Camera Deputaților. Ca atare, actele care se publică în Monitorul Oficial, partea întâi și partea a două, se inaintează secretarului general al Camerei Deputaților în copie certificată de către autoritățile emitente, sub semnătura conducătorului acestora sau a locțiitorului său.

Secretarul general al Camerei Deputaților transmite actele spre publicare. De asemenea, retragerea actelor de la publicare se poate face numai de către cel care a solicitat publicarea, cu încuviințarea secretarului general al Camerei Deputaţilor și cu suportarea de către solicitant a cheltuielilor aferente efectuate de Regia autonomă Monitorul Oficial în procesul de editare și publicare. Practic, de acum înainte, secretarul general al Camerei Deputaților, adică Silvia Claudia Mihalcea, cunoscută ca protejata lui Viorel Hrebenciuc sau „fata lui Hrebe”, are în curtea sa Monitorul Oficial, și niciun act nu se publică fără acordul acesteia. Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților, Silvia Mihalcea a lucrat la Parlament începând cu anul 2000 (când avea 21 de ani) până în 2010, iar în perioada 2012-2016 a fost director general la Registrul Comerțului. În martie 2017 a devenit secretar general adjunct al Camerei Deputaților. În octombrie 2014, când procurorii DNA începeau urmărirea penală împotrivă lui Viorel Hrebenciuc și a lui Dan Şova, apăreau în presă stenograme ale unor discuții purtate de liderul PSD cu generalul Dumitru Iliescu, fost director al SPP. Într-una din convorbiri, Hrebenciuc vorbea despre „fata lui” de la Registrul Comerțului, fată care a fost 10 ani la cabinetul său.

La solicitarea lui Mitică Iliescu, Hrebenciuc i-a promis acestuia că va interveni pe lângă Silvia Mihalcea , funcționar în cadrul Oficiului Național al Registrului Comerțului, asupra căreia a lăsat să se creadă că are influență, pentru a o determină să îl ajute pe Iliescu să înregistreze în Registrul Comerțului drepturile asupra S.C. Agenția Română de Securitate S.R.L. În acest sens, Hrebenciuc a contactat-o la data de 13.08.2014 pe Claudia Mihalcea și i-a comunicat că urmează să se prezinte la ea avocata lui Mitică Iliescu, persoană ce vine din partea lui, astfel cum rezultă din următorul fragment:

 „Viorel Hrebenciuc: La Registru e fată mea.

  Dumitru Iliescu: Cine?

  Hrebenciuc: Silvia.

  Iliescu: Nu știam.

  Hrebenciuc: Păi, nu a fost la cabinet la mine zece ani? E foarte bună. Vă știe ea, nu trebuie să o cunoașteți”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-16Parerea ta...

ANONIM
16 Apr 2018

ROMANIA ESTE 100% UN STAT DE KKT. IESITI POPANDAILOR in strada UNDE VRETI SI PE UNDE NU VRETI CA NU MAI AVETI NICI UN VIITOR..................popor de sinucigasi ce sunteti....................
ANONIM
16 Apr 2018

ACUM PE DEPLIN SISTEMUL DE LEGIFERARE ESTE PE MANA BANDITILOR SI MAFIOTILOR .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray