2020-02-28 13:26

Femeia care a incendiat o olteancă a murit la spital. Caz ca în filme la Corabia, judeţul Olt

 |  18:24
Femeia care a incendiat o olteancă a murit la spital. Caz ca în filme la Corabia, judeţul Olt

Cazulincredibil din localitatea Corabia, judeţul Olt, când o femeie împreună cu fiulei au incendiat o altă femeie, după care au încercat ei înşişi să-şi dea foc şis-au aruncat pe fereastră, are, în acest moment, un final tragic. Agresoarea adecedat, în cursul dimineţii de ieri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, înurma rănilor suferite. Anchetatorii nu pot afla cu exactitate ce a determinatfamilia în cauză să apeleze la acest gest necugetat decât după ce-l vor audiape fiul agresoarei, aflat şi el în stare critică. Tot în stare critică se află şivictima celor doi.

Potrivitunor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, protagoniştiiacestei poveşti incredibile sunt Georgeta Nederu, în vârstă de 49 de ani, fiulacesteia, Narcis Nederu, în vârstă de 21 de ani, şi o altă localnică dinCorabia, pe nume Doina Ciobanu, în vârstă de 53 de ani. Anchetatorii nu potpreciza, la acest moment, care este motivaţia conflictului izbucnit, la sfârşitulsăptămânii trecute, între cei doi membri ai familiei Nederu şi victimă.

Au învelit-o în plapumă şi au bătut-ocu ciocanul

Lasfârşitul săptămânii trecute, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului dePoliţie al judeţului Olt, inspector principal Roxana Filip, declara că unechipaj de poliţişti din Corabia a fost sesizat, duminică seară, printr-un apella Serviciul Unic de Urgenţă 112, că într-un apartament din localitate aizbucnit un incendiu şi există victime. Potrivit sursei citate, în scurt timp oechipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, unde, în apartamentul în cauză,au găsit-o pe Doina Ciobanu, în vârstă de 53 de ani, din localitate, careprezenta mai multe urme de arsură pe corp, dar şi un politraumatism cranio-cerebral.Femeia se afla în stare de conştienţă fapt ce i-a permis să le povestească poliţiştilorsuccint cum a ajuns în starea aceea. Astfel, victima a povestit că, în după-amiazaaceleiaşi zile, în timp ce se deplasa pe o stradă din oraş, a fost acostată deGeogeta Nederu, poreclită “Geta”, şi de fiul acesteia, Narcis Nederu. Cei doiau dus-o cu forţa în apartamentul în care femeia a fost găsită. Victima susţinecă aici cei doi au lovit-o în mod repetat cu mai multe obiecte, printre care unciocan, după care i-au dat foc.

Flăcările au cuprins-o şi pe agresoare

Poliţiştiisosiţi la faţa locului confirmă acuzaţiile victimei, precizând că Doina Ciobanuse afla înfăşurată într-o plapumă care fusese cuprinsă de flăcări. Mai mult,oamenii legii adaugă că agresorii au stropit respectiva plapumă cu benzină, înaintede a-i da foc. Flăcările s-au extins rapid, cauzându-i femeii leziuni serioase.La faţa locului a fost chemată o echipă a serviciului de ambulanţă, precum şi oechipă de specialişti criminalişti, fiind sesizat, totodată, şi Parchetul de pelângă Tribunalul Olt.

Evenimentelede duminică seara din Corabia par desprinse din filme. Asta pentru că, în scurttimp, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să cheme la faţa locului o a doua ambulanţă.Nu pentru victimă, ci pentru agresori. Cei doi au fost găsiţi în stare de inconştienţăla baza blocului în care şi-au incendiat victima. Poliţiştii spun că au audiatimediat mai mulţi locatari ai blocului în cauză, câţiva vecini, inclusiv celcare a sesizat apelând serviciul unic 112, povestindu-le anchetatorilor că auauzit ţipete puternice din apartament, văzând şi un fum gros care ieşea pe subuşa de acces. Au bătut la uşă şi au auzit voci, moment în care cineva a strigatcă a fost chemată poliţia. Atunci, spun martorii, de la balconul apartamentuluiîn cauză, situat la etajul al doilea, o femeie şi un bărbat s-au aruncat îngol. La examenul medico-legal extern s-a stabilit că cei doi agresori prezentaupolitraumatisme specifice căderii de la înălţime, iar Georgeta Nederu prezenta,mai mult, şi urme de arsură, fapt ce demonstraeză că flăcările au fost atât deputernice încât au atins-o şi pe ea înainte să se arunce de la balcon.

Geta Nederu era arsă, cu bazinuldizlocat şi cu hemoragie internă

Ieri-dimineaţă,procurorul criminalist Eugen Iacobescu, din cadrul Parchetului TribunaluluiOlt, a anunţat că femeia suspectată de agresarea Doinei Ciobanu a decedat laSpitalul Judeţean Olt, instituţie medicală unde fusese transferată, în cursulnopţii, împreună cu fiul acesteia. Ea fusese iniţial internată la SpitalulSlatina cu politraumatisme specifice căderii de la înălţime, cu arsuri degradul al doilea pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi cu o fractură de bazin şihemoragie internă abdominală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-24Parerea ta...

MIHAISTAMATE
10 Sep 2010

MIHAISTAMATE
10 Sep 2010

CONSTANTA
26 Oct 2010

Incredibil, dar adevarat, probabil ca cei doi i-au cerut o suma de bani si d-na Ciobanu nu a avut sa le dea....asa au recurs la acel gest criminal....
'
12 Sep 2011

'
FLOSSIEDELEON
19 Dec 2011

Using essays writing corporations you provide your academic progress. Moreover, it is simpler to get help writing essay. Following the privacy system of custom papers writing, your private information is not spread.
BUY ESSAYS
10 Feb 2012

Students need a long free time for term papers writing. Nevertheless, there are situations that require fast reactions. Hence, you cannot lose a moment. Any time lag can make fatal issues. I usually buy term papers to satisfy my tutor's requirements.
CHEAP WRITING SERVICES
15 Mar 2012

Do you realize that essays creating corporations are able to resolve all your academic writing problems. Furthermore, you can buy papers online.
ESSAY WRITING SERVICES
05 Apr 2012

Hi, My name is Dozy! I do like to help college students with research essays because I am a professional writer at the custom research writing service. You can ask me issues corresponded with essays accomplishing.
ARTICLE SUBMISSION SERVICE
08 Apr 2012

Priceless seo cannot get good results! People, who work at the article submission service, perform submission of articles effectively. So, the results are great!
NEW PENNY AUCTION SITES
11 Oct 2012

You can expect to repay your hard-earned escorte following certainly gain that looked for. Anyways, awesome presentation i must admit.
CARTIER LOVE RING
08 Noi 2012

This is a really good read for me Must admit that you are one of the best blogger I ever saw.Thanks for posting this informative article.
CATALIN
19 Mai 2013

Aici poti sa pui orice
19 Iul 2013

Un articol foarte cuprinzătoare, care să facă lumină asupra acestui subiect foarte ciudat. Vă mulțumim pentru un nou tip de scris pentru mine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine