2020-04-10 04:02

Femeia incendiată din Corabia a murit

 |  19:07
Femeia incendiată din Corabia a murit

Femeiadin Corabia-Olt care a fost acostată pe stradă, lovită şi incendiată de untânăr de 21 de ani şi de mama acestuia în apartamentul lor a murit ieri-dimineaţă,în aceste condiţii bărbatul fiind acuzat de omor deosebit de grav, potrivitprocurorilor. Procurorul Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt adeclarat că astăzi suspectul va fi audiat şi prezentat Tribunalului Olt cupropunere de arestare preventivă.

"Pentrucă victima a decedat în această dimineaţă (n.r., ieri-dimineaţă), acumbărbatului i se va schimba încadrarea juridică în omor deosebit de grav. Mâineîl audiem. Azi a fost internat la Psihiatrie, dar mâine (n.r., joi) îl vomprezenta la Tribunal", a declarat procurorul de caz, Eugen Iacobescu.

Lasfârşitul săptămânii trecute, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului dePoliţie al judeţului Olt, inspector principal Roxana Filip, declara că unechipaj de poliţişti din Corabia a fost sesizat, duminică seară, printr-un apella Serviciul Unic de Urgenţă 112, că într-un apartament din localitate aizbucnit un incendiu şi există victime. Potrivit sursei citate, în scurt timp oechipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, unde, în apartamentul încauză, au găsit-o pe Doina Ciobanu, în vârstă de 53 de ani, din localitate,care prezenta mai multe urme de arsură pe corp, dar şi un politraumatismcranio-cerebral. Femeia se afla în stare de conştienţă fapt ce i-a permis să lepovestească poliţiştilor succint cum a ajuns în starea aceea. Astfel, victima apovestit că, în după-amiaza aceleeaşi zile, în timp ce se deplasa pe o stradădin oraş, a fost acostată de Geogeta Nederu, poreclită “Geta”, şi de fiulacesteia, Narcis Nederu. Cei doi au dus-o cu forţa în apartamentul în carefemeia a fost găsită. Victima susţine că aici cei doi au lovit-o în mod repetatcu mai multe obiecte, printre care un ciocan, după care i-au dat foc.

Flăcărileau cuprins-o şi pe agresoare

Poliţiştiisosiţi la faţa locului confirmă acuzaţiile victimei, precizând că Doina Ciobanuse afla înfăşurată într-o plapumă care fusese cuprinsă de flăcări. Mai mult,oamenii legii adaugă că agresorii au stropit respectiva plapumă cu benzină,înainte de a-i da foc. Flăcările s-au extins rapid, cauzându-i femeii leziuniserioase. La faţa locului a fost chemată o echipă a serviciului de ambulanţă,precum şi o echipă de specialişti criminalişti, fiind sesizat, totodată, şiParchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Evenimentelede duminică seara din Corabia par desprinse din filme. Asta pentru că, în scurttimp, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să cheme la faţa locului o a douaambulanţă. Nu pentru victimă, ci pentru agresori. Cei doi au fost găsiţi înstare de inconştienţă la baza blocului în care şi-au incendiat victima.Poliţiştii spun că au audiat imediat mai mulţi locatari ai blocului în cauză,câţiva vecini, inclusiv cel care a sesizat apelând serviciul unic 112,povestindu-le anchetatorilor că au auzit ţipete puternice din apartament,văzând şi un fum gros care ieşea pe sub uşa de acces. Au bătut la uşă şi auauzit voci, moment în care cineva a strigat că a fost chemată poliţia. Atunci,spun martorii, de la balconul apartamentului în cauză, situat la etajul aldoilea, o femeie şi un bărbat s-au aruncat în gol. La examenul medico-legalextern s-a stabilit că cei doi agresori prezentau politraumatisme specificecăderii de la înălţime, iar Georgeta Nederu prezenta, mai mult, şi urme dearsură, fapt ce demonstrează că flăcările au fost atât de puternice încât auatins-o şi pe ea înainte să se arunce de la balcon.

GetaNederu era arsă, cu bazinul dizlocat şi cu hemoragie internă

Ieri-dimineaţă,procurorul criminalist Eugen Iacobescu, din cadrul Parchetului TribunaluluiOlt, a anunţat că femeia suspectată de agresarea Doinei Ciobanu a decedat laSpitalul Judeţean Olt, instituţie medicală unde fusese transferată, în cursulnopţii, împreună cu fiul acesteia. Ea fusese iniţial internată la SpitalulSlatina cu politraumatisme specifice căderii de la înălţime, cu arsuri degradul al doilea pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi cu o fractură de bazinşi hemoragie internă abdominală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

SANDOKAN
26 Aug 2010

Rebuturi umane
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine