2020-07-11 02:16

Fetiță de 9 ani, RĂPITĂ și sechestrată timp de două zile. Cine este individul ACUZAT de lipsire de libertate

 |  10:38
Fetiță de 9 ani, RĂPITĂ și sechestrată timp de două zile. Cine este individul ACUZAT de lipsire de libertate

Un bărbat de 43 de ani din localitatea gălăţeană Scânteieşti a fost reţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru lipsire de libertate, fiind suspectat că a răpit-o şi a sechestrat-o pe fata în vârstă de 9 ani dispărută timp de două zile.

"A fost reţinut un bărbat de 43 de ani, sub acuzaţia de lipsire de libertate, după ce ar fi închis-o în casă pe fata de 9 ani, care a reuşit la un moment dat să descuie uşa, după care a ieşit afară şi a fost găsită de către poliţişti", a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Andreea Rogojină.

Tatăl fetei, Nicu Constandache, spune că fata a fost ameninţată cu cuţitul de către bărbat, care a luat-o din faţa unui magazin şi a dus-o la el acasă.

"A găsit-o poliţia la un băiat din sat. O cunoştea, el a ţinut-o închisă şi i-a pus cuţitul la gât. Fata mea a declarat declaraţii (la Poliţie - n.r.), a spus cum i-a pus cuţitul la gât, pentru că nu voia să o lase să plece acasă. A luat-o de pe stradă, din faţa magazinului, dar nu ştiu ce a vrut să îi facă", a afirmat tatăl fetei.

Bărbatul urmează să fie dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Fata de 9 ani a dispărut de acasă joi seară, iar disparţia acesteia a fost anunţată Poliţiei vineri dimineaţă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz