2020-07-16 20:35

Film de GROAZĂ în Maramureș: o fostă profesoară și-a UCIS fiul de 9 ani sub ochii copilului mai mic

 |  18:24
Film de GROAZĂ în Maramureș: o fostă profesoară și-a UCIS fiul de 9 ani sub ochii copilului mai mic

Poliţiştii şi procurorii din Maramureş au deschis o anchetă după moartea unui copil de nouă ani, din Bozânta Mică. Băiatul ar fi fost sufocat în somn de mama sa, fostă profesoară, care apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Poliţia Judeţeană Maramureş a transmis că, vineri, în jurul orei 08:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la SNUAU 112 cu privire la decesul unui copil de 9 ani din Bozanta Mică.

Ca urmare, s-a constituit echipa complexă de cercetare, condusă de un procuror şi s-a făcut cercetarea la faţa locului, scrie news.ro.

Corpul copilului a fost transportat la morga Spitalului din Baia Mare pentru necropsie. Femeia se numește Camelia P., a lucrat la Colegiul de Arte din Baia Mare, iar acum se află în stare extrem de gravă, după ce a ingerat o substanță periculoasă.

Cazul a fost preluat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Potrivit presei locale, băiatul ar fi fost sufocat în somn de către mama lui, fostă profesoară, care apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Vecinii spun că femeia locuia doar cu cei doi copii, cel de nouă ani şi unul în vârstă de patru ani, acesta din urmă fiind cel care i-ar fi alertat pe localnici.

Oamenii spun că micuțul de 4 ani a sunat după ajutor spunându-le rudelor care mama lui vrea să îi omoare frățiorul, scrie baiamare24.ro.

Localnicii povestesc că femeia a divorțat în urmă cu 5 ani când s-a întors din Statele Unite ale Americii. De atunci ar fi fost depresivă. Înainte de a pleca în SUA a fost cadru didactic în localitate, iar după întoarcerea în țară era învățătoare la Liceul de Arte din Baia Mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz