2020-02-18 18:59

Firicel din LAS FIERBINȚI, audiat la DIICOT. Ce acuzații îi sunt aduse și câți ani de ÎNCHISOARE riscă Toma Cuzin

 |  09:44
Firicel din LAS FIERBINȚI, audiat la DIICOT. Ce acuzații îi sunt aduse și câți ani de ÎNCHISOARE riscă Toma Cuzin

Actorul Toma Cuzin a fost audiat la sediul DIICOT. "Firicel" s-a prezentat pentru declarații într-un dosar în care este cercetat, după ce a fost oprit de oamenii legii în trafic, anunță România Tv.

În urmă cu trei luni, polițiștii au observat că "Firicel" avea un comportament ciudat în trafic și l-au tras pe dreapta. Atitudinea lui a dat de bănuit şi a fost dus imediat la Institutul de Medicină Legală pentru prelevare de probe biologice. În plus, oamenii legii au constatat că vedeta avea permisul suspendat.

În urma efectuării probelor biologice, s-a constat că "Firicel" se afla sub influența unor stupefiante, motiv pentru care polițiștii i-au întocmit dosar penal. Vedeta de televiziune riscă închisoare până la 5 ani pentru conducere fără permis. Aceeaşi pedeapsă este şi pentru conducerea sub influenţa drogurilor.

Actorul din serialul "Las Fierbinți" neagă acuzaţiile şi se declară nevinovat.

Surse din poliţie spun că Toma Cuzin ar fi fost depistat de mai multe ori cu marijuana asupra lui.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21Parerea ta...

RADIO EREVAN
21 Feb 2019

Pai si care e problema?daca conduci drogat asta e consecinta...sa stea in peesda masii la puscarie daca nu se poate abtine
ANONIM
21 Feb 2019

Actor de 2 bani film de 2 bani FILM PENTRU PROSTIBai acest film este descrierea vietii voastre de drogati si betivi ,ca asta inseamna in ultima instanta viata actorilor cabotini ca voi Ce incercati voi sa descrieti nu este despre taranii din satul ala de oameni gospodari Este viata si mizeria voastra Vucicu ala se stie ca este pedofil Sa dat singur de gol cu o reclama cu copii pe care a comentat o fara sa si dea seama ca se da de gol
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine