2019-08-23 07:40

Firma “de casă” a lui Liviu Negoiţă a asfaltat gurile de canal din sectorul 3

 |  16:57
Firma “de casă” a lui Liviu Negoiţă a asfaltat gurile de canal din sectorul 3

Primăria sectorului 3 a asfaltat gurile decanal de pe strada Lacul Greaca din Capitală. Apa Nova trebuia să desfundesistemul de canalizare din zonă, dar a refuzat lucrarea până când primăriacondusă de Liviu Negoiţă va elibera gurile de canal de sub asfalt. Firma deconstrucţii care s-a ocupat de strada cu pricina susţine că situaţia nu estegravă, pentru că au fost aplicate “doar două straturi de asfalt”.

Firma “de casă” a primăriei conduse de vicepreşedintele PartiduluiDemocrat – Liberal, Liviu Negoiţă, Delta ACM 93, a asfaltat gurile decanalizare de pe strada Lacul Greaca din sectorul 3 al Capitalei. Apa Nova arefuzat să desfunde sistemul de canalizare din zonă până când Primăriasectorului 3 va “descoperi” canalele de asfalt. “Înfoaia de lucru este notat că gurile de canal sunt asfaltate. Vom verificasituaţia. În acest caz vom trimite o adresă primăriei de sector pentru aremedia problema”, ne-au explicat reprezentanţii ApaNova.

Delta ACM 93 recunoaşte că gurile de canal au fost acoperite, dar “doar cudouă straturi de asfalt”. “Am lucrat pestrada Lacul Greaca. Săptămâna viitoare vor urma lucrări de ridicare a gurilorde canal. Oricum, nu au fost puse decât unul sau două straturi de asfalt.Gurile puteau fi destupate cu uşurinţă”, ne-audeclarat inginerii firmei de construcţii.

Ulterior, reprezentanţii Apa Nova ne-au declarat căsituaţia de pe strada Lacul Greaca a fost remediată în mare parte, urmând caultimeleguri de canalizare să fie desfundate în acest weekend.

Primăria sectorului 3 a demarat un proiect de modernizare asistemului rutier pe care îl administrează. Suma totală ce va fi investităpentru acest proiect este de 38.419.420 lei. Delta ACM va avea chiar mai multecanale de asfaltat. Primăria condusă de Liviu Negoiţă va investi 2.504.760 delei pentru extinderea reţelei de canalizare.

Delta ACM 93 este cunoscută ca aparţinând frateluideputatului PDL Ştefan Pirpiliu. Firma de construcţii a executat numeroaselucrări comandate de Primăria sectorului 3. Una dintre cele mai cunoscute “opere”semnate Delta ACM rămâne tencuirea bordurilor de pe strada Baba Novac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-04-04Parerea ta...

CARMENCITA
30 Oct 2010

firma este a lui florea diaconu,din optasi jud. olt
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray