2020-02-26 00:42

Fiul lui Radu Mazăre face DEZVĂLUIRILE SERII: ce face fostul primar în DETENȚIE

 |  21:11
Fiul lui Radu Mazăre face DEZVĂLUIRILE SERII: ce face fostul primar în DETENȚIE

Într-o intervenție telefonică din Madagascar, în direct la RomâniaTV, fiul lui Radu Mazăre, Răducu a povestit ce face tatăl său în detenție și cum contraatacă decizia de reținere.

”Doamna, multe nu are ce sa faca, sta, ii ducem de mancare si mai vorbim cu el. Doarme pe o saltea de burete, merge la o baie comuna, nu trebuie sa ii plangem de mila, suntem caliti. A trecut prin multe. Este bine cu moralul,  fizic. Asteptam sa se demareze procedurile. Ascultam in legatura cu trimierea avionul, nu este asa simplu, se trimit documentele din Romania, se intra pe o procedura judiciara internationala.

Dosarul trebuie sa ajunga la judecatori sa fie judecat, poate sa dureze, aici in madagascar traim intr-o tara democrata.

Cei in Madagascar nu au o lege pentru azilanti dar a depus la ONU si este inregistrat acolo. Nu ne-am asteptat sa se intample ce s-a intamplat. Aceasta cerere la ONU ii ofera protectie si statut insa lucruriole nefiind batute in cuie aici, nu au interpretat in sensul pozitiv si l-au retinut.

Ce v-a cerut? Carti de citit

Ce citeste Radu Mazare? I-am dus ce citeam eu. O revista Lumea care apare lunar, luata de mine, patimile lui Hristos. Cred ca ii sunt de ajuns” a dezvăluit Răducu Mazăre la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-14

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine