2020-07-10 02:48

Fiul lui Sile Cămătaru a fost eliberat. Plângerea împotriva sa a fost retrasă

 |  11:23
 Fiul lui Sile Cămătaru a fost eliberat.  Plângerea împotriva sa a fost retrasă

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins iar mai apoi eliberat de polițiștii din Capitală după ce, în Octombrie, a înjunghiat un tânăr în fața unui club din Timișoara.

Surse judiciare au declarat, marți, pentru Mediafax, că fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, reținut luni, după ce a fost căutat aproape două luni, pentru că în urma unui scandal, ar fi înjunghiat un tânăr în fața unui club din Timișoara, a fost eliberat.

Decizia eliberării fiului lui Albert Balint a venit după ce victima sa și-a retras plângere și a spus că nu dorește continuarea anchetei.

La jumătatea lunii octombrie, un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat în faţa unui club din Timişoara, iar potrivit unor surse, agresorul este fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul care a fost rănit în urma unui conflict spontan a mers singur la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns la Poliţie, unde a depus plângere.

Aceleași surse locale spun că tânărul de 30 de ani, băut, a încercat să intre în localul administrat de iubita lui Sile Cămătaru, moment în care mai multe persoane au încercat să îl împiedice. Tânărul ar fi luat-o în brațe pe iubita lui Sile Cămătaru și ar fi căzut la pământ amândoi, iar tânărul ar fi lovit-o. Scos din club, a intervenit fiul lui Sile Cămătaru, care l-ar fi înjunghiat pe tânăr în piept, după care a dispărut.

Albert Balint a fost prins de un echipaj de Poliție din București, care a observat, duminică seara, o mașină cu numere de înmatriculare străine și a încercat să o oprească. Șoferul a refuzat însă și și-a continuat drumul. Polițiștii au urmărit mașina, apoi șoferul a abandonat-o și a fugit. În urmărirea bărbatului, unul dintre polițiști a tras foc în plan vertical. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 19 Poliție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-17Parerea ta...

PORCILOR
17 Dec 2019

Unde sunt efectele SRIului....ce face doarme ??? Este la mintea oricarui prost ca banii primează...dar fapta exista...ce daca partea vatamata si.a retras plângerea .....probabil ca trebuia sa moară unom ca sa se ia masuri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz