2020-01-26 01:25

Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de poliţişti după ce a înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara

 |  13:44
Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de poliţişti după ce a înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara

Un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat sâmbătă în faţa unui club de manele din Timişoara. Agresorul ar fi, conform martorilor, fiul interlopului Sile Cămătaru, pe numele său Albert Balint, care este căutat acum de către poliţişti, scrie Mediafax. Albert Balint a fost condamnat, în trecut, la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Tânărul de 30 de ani a fost înjunghiat în zona pieptului, în faţa unui club din Timişoara, în urma unui conflict spontan. Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul le-a povestit poliţiştilor că era băut când a vrut să intre în club, însă administratoarea localului nu l-a lăsat să intre şi chiar i-a dat o palmă. La scurt timp, Albert Balint, care este iubitul femeii, a ieşit din local cu un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit. Rănitul a urcat într-un taxi, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a sunat la 112. Medicii de la ambulanţă l-au preluat din taxi şi l-au transportat la Spitalul Municipal Timişoara. Cadrele medicale i-au îngrijit rana, care era una superficială şi nu a rămas internat în spital.

Potrivit aceloraşi surse, victima a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, pentru eliberarea unui certificat medico-legal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-19Parerea ta...

PULIțIA?!
19 Oct 2019

Doarme pe călcăie! Acționează numai când vrea ea...atunci când nu i-a șpagă și/sau se ridică chiar din rândul infractorilor care au bani, precum politicienii care, la rândul lor...sunt băgați până-n gât și-n servicii, și în masonerie! P.S. Hai să văd PUTEREA dacă îmi afișezi comentariul că văd că ai băut apă după ceilalți! Ori vă e frică,, ori aveți interzis! Dracu știe! Ce nu înțeleg însă ...dacă vă e târșeală, DE CE mai țineți activate rubricile pentru comentarii...aud?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine