2020-02-26 20:23

FLAGRANT la Gara De Nord din Capitală. Ce au descoperit procurorii DIICOT

 |  16:02
FLAGRANT la Gara De Nord din Capitală. Ce au descoperit procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au făcut un flagrant, pe 8 mai, în imediata vecinătate a Gării de Nord din Capitală. Un bărbat, care adusese aproape 3 kg de cannabis şi circa de 50 grame de cocaine din Spania, a fost reținut fix în momentul în care transfera drogurile unui alt individ aflat într-un autoturism.

În această cauză se fac cercetări pentru trafic internaţional de droguri de risc şi de mare risc, trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, informează procurorii DIICOT, potrivit Mediafax.

În urma cercetărilor, s-a reţinut faptul că, în luna mai a acestui an, unul din cei vizaţi de ancheta DIICOT a introdus în ţară, din Spania, 2963,9 de grame cannabis şi 46,45 de grame de cocaine. Acesta a contactat un individ pentru traficarea drogurilor, depozitând coletul în autoturismul său cu intenţia de a-l transporta la locuinţa sa, explică procurorii.

Flagrantul a fost făcut miercuri, în jurul orei 11.35, într-o staţie de alimentare situată în apropierea Gării de Nord, aunde a fost identificat un autoturism în care se aflau două persoane, suspecţi în cauză, care încercau să introducă în autoturism un colet ce se presupunea a conţine o cantitate importantă de droguri.

În urma controlului, a fost găsită o pungă din plastic cu fragmente vegetale şi o altă pungă ce conţinea o substanţă de culoare albă. Din raportul preliminar de constatare tehnico-ştiinţifică a rezultat că în colet se aflau cantităţile de 2963,9 grame cannabis şi 46,45 grame cocaină.

Individul reţinut urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile iar pentru cel de al doilea, procurorii DIICOT au laut măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine