2019-10-20 22:50

Florian Walter acuză un ŞANTAJ. De ce s-ar fi retras Crin Antonescu din cursa pentru PREZIDENŢIALE

 |  12:29
Florian Walter acuză un ŞANTAJ. De ce s-ar fi retras Crin Antonescu din cursa pentru PREZIDENŢIALE

Omul de afaceri Florian Walter, patronul Romprest, discuta cu procurorul Mihaela Iorga Moraru despre o mare acțiune de șantaj, căreia i-ar fi căzut victimă Crin Antonescu.

Potrivit stenogramelor depuse la dosarul de la DNA, Walter i-ar fi spus procurorului că șantajul este motivul pentru care fostul președinte al PNL nu ar mai fi candidat la președinție, în 2014. Cu toate acestea, într-un răspuns oferit unei televiziuni, liberalul precizează că nu a fost șantajat niciodată.

Afaceristul Florian Walter vorbea cu procurorul Mihaiela Iorga Moraru despre mai mulți politicieni care ar fi fost șantajați.

”Ce șantaje... prin străinătate, prin România, peste tot, doi ani de zile. (...)Doi ani de zile te investesc niște oameni să-ți urmărească peste tot orice mișcare și am înteles ca si lovitura dată către...la Crin Antonescu, că n-a mai candidat la preşedinție tot d-aicea s-a..., tot dintr-un șantaj din ăsta mare de la Bruxelles”, spune el.

Contactat de Realitatea TV, Crin Antoescu spune că n-a fost șantajat niciodată.

”Dezmint încă o dată că vreodată în viaţa mea aş fi fost şantajat. Reamintesc că eu nu m-am retras din cursa prezidenţială şi nici nu am apucat să mă înscriu, pentru că în cadrul unui vot în PNL cel desemnat să candideze a fost Klaus Iohannis. Este o aberaţie a cărei explicaţie nu o am şi nici nu mă interesează”, a declarat acesta.

În 2014, Crin Anonescu s-a retras de la șefia PNL din cauza scorului slab obținut de partid în alegerile europarlamentare. După ce a făcut pasul în spate, Klaus Iohannis a fost desemnat candidatul PNL la președinție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-18Parerea ta...

HIHIHI....
18 Feb 2018

zise păpușa posedată - CHUCKY! Păi bă! Când ești POSEDAT, nici nu știi PE UNDE și de către CINE! Decât când ești EXORCIZAT, AȘA-I?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Feb 2018

Crin a facut o miscare extrem de strategica cu Klaus Johannis...bravo lui //Bine ca s-a dus dracului mafia penalilor.....acum vad ca-si ling ranile unii la altii>>>>>>>>Ati pierdut meciul baieti.....GAME OVER..........mutati-va bordelul dupa Udrea..."mamica" voastra care face gemeni>>>>>Cat despre Florian BUCSa care si-a schimbat numele de n-spe ori si a ajuns "walter" ptr ca asa a vrut Magureanu................era doar un ciorditor de butelii din OBOR>>>>>>>SIKTIRRRRRRRRRRRR>>>>>>Moraru-Iorga trebuia sa stie cine este ciorditorul de butelii folosit de MAgureanu la tot felul de porcarii...auzi om de afaceri.......ha ha ha.......ba chiar nu va e rusine imputitilor.....ati ajuns sa bagati in fata toate gunoaiele omenirii...marele gunoi-gunoier-afacerist de renume mondial (sarpele cu okelari a mai servit o portie de ALUPIGUS cu garnitura de prenadez lipicios asa ca o sa mestece cam mult la chestia asta si in final ramane cu botul lipit)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray