2019-10-15 05:21

Florin Iordache și Daniel Morar, FOTOGRAFIE controversată. Reacțiile celor doi

 |  17:27
Florin Iordache și Daniel Morar, FOTOGRAFIE controversată. Reacțiile celor doi

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook o fotografie despre care spune că este făcută astăzi şi în care apar, la masă, Florin Iordache şi Daniel Morar, judecător la CCR. Sediul Curţii Constituţionale este în Palatul Parlamentului.

Daniel Morar, judecător la Curtea Constituţională, a precizat, pentru News.ro, că fotografia în care apare la masă împreună cu Florin Iordache este de astăzi şi că nu era o întâlnire programată.

„E o fotografie de azi, de la restaurantul Senatului, unde mănânc în fiecare zi. Nu era o întâlnire programată”, a spus Daniel Morar.

El a mai relatat că Florin Iordache a venit pur şi simplu la masa sa şi i-a arătat ”nişte înscrisuri”, spunându-i că sunt modificări la statutul magistraţilor asistenţi ai Curţii Constituţionale.

”I-am zis că nu ştiu nimic şi că nu sunt implicat. Discuţia a durat două, trei minute şi cu asta, basta. Este restaurantul Senatului, în care mâncăm în fiecare zi. El a deschis un dosar, dar credeţi-mă că nu am înţeles exact ce, nu deschid discuţii. Nu stiu, cert e că spunea că privea statutul magistraţilor asistenţi ai Curţii Constituţionale. Nu m-am uitat peste documente, pot să merg şi la testul poligraf”, a precizat Morar pentru News.ro.

Daniel Morar a spus că, dacă ar fi fost fotografiat cu jumătate de oră mai devreme, ar fi fost surprins când dădea mâna cu Eugen Nicolicea, pentru că stăteau la aceeaşi coadă la restaurant.

”Ce să fac când mă întâlnesc cu oamenii? Dacă au fost cei de la USR, cred că era ok să spună şi când vorbeam cu colegi de-ai lor din Parlament”, a declarat Morar.

Preşedintele comisiei parlamentare speciale pentru legile justiţiei, Florin Iordache, a precizat, pentru News.ro, referitor la fotografia în care apare alături de judecătorul CCR, Daniel Morar, că doar s-a oprit să-l salute pe acesta, după ce a mâncat la restaurantul Senatului.

„Fotografia este de astăzi, din restaurantul Senatului. Am luat masa în restaurantul Senatului, iar la plecare, l-am văzut (pe Daniel Morar, n.r.) şi m-am oprit să-l salut. La nivel de 10 secunde, să saluţi o persoană pe care o cunoşti... Care e problema?”, a spus Florin Iordache.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-15Parerea ta...

BABUIN
16 Dec 2017

Usr.isti astia nu se duc si in WC.. .sa ii pozeze....sau poate chiar sa si manance ceeace ...deversesza altii ...TOT SUNT INVATAT SA SE COMPORTE CA IN HAZNA ...POFTA BUNA ungureanu
@BABUIN
17 Dec 2017

FOARTE ADEVARAT ...TOTI SUNT PARANOICI UITATI-VA CUM VORBESC CUM AMENINTA CUM JIGNESC '''EXEMPLU ELOCVENT CHICHIRAU COSETTE-FRUNTE -LATA BOT CARE PLANGE' URLA, FILMEAZA CU TELAFONUL VAI DE EI
@@@BABUIN
28 Dec 2017

MANANCA DIN GUNOI PE LA PARLAMENT DORM IN GUNOI CU PETURI ALATURI SI SUB CAP CE MAI SUNT UNA CU GUNOIUL GUNOAIE UMANE BRRR MI E SCARBA!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray