2020-08-12 16:12

FOCURI DE ARMĂ în Focșani, în încercarea Poliției de a imobiliza un bărbat înarmat cu un cuțit

 |  18:20
FOCURI DE ARMĂ în Focșani, în încercarea Poliției de a imobiliza un bărbat înarmat cu un cuțit

Polițiștii din Focșani au tras focuri de armă, în încercarea de a imobiliza un barbat, care i-a atacat cu un cutit.

Polițiștii au răspuns unui apel la numărul 112 făcut de o femeia care a anunțat că a fost bătută de concubinul ei. Deoarece agresorul nu a fost găsit la domiciliu, femeia a fost dusă la o secție de Poliție pentru a face plângere pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Ulterior, victima a fost dusă acasă de polițiști, care s-au întâlnit astfel cu bărbatul revenit, între timp, la domiciliu

Scandalul a reizbucnit, iar agresorul a început să-i înjure pe polițiști și apoi i-a atacat cu un cuțit. Pentru a se apăra, agenții au tras un foc de avertisment și l-au imobilizat.

„După întocmirea documentației, polițiștii au condus-o pe femeie la domiciliu, ocazie cu care, cu acordul acesteia, au pătruns în curte pentru a verifica dacă mai există vreo stare de pericol pentru viața ori integritatea corporală a femei. La un moment dat, bărbatul care revenise la locuință, a ieșit în curte având în mână un cuțit și s-a îndreptat amenințător către polițiști, adresându-le injurii. Bărbatul a fost somat să abandoneze cuțitul, dar întrucât nu s-a supus somației, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical. Acesta a aruncat cuțitul pe sol, după care cei doi polițiști l-au imobilizat, l-au încătușat și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea, citati de Mediafax.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea s-a sesizat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj și a dispus reținerea individului pentru 24 de ore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz