2020-01-29 04:02

Fost concurent de la INSULA IUBIRII, acuzat că făcea trafic cu COCAINĂ în Centrul Vechi

 |  00:21
Fost concurent de la INSULA IUBIRII, acuzat că făcea trafic cu COCAINĂ în Centrul Vechi

Pollak Bohus, cunoscut sub numele de Ben, fost concurent al emisiunii "Insula Iubirii", difuzată de Antena 1, a fost reţinut de procurorii DIICOT, fiind suspectat că făcea trafic de droguri în Centrul Vechi al Capitalei sau în zona Alba Iulia, potrivit comunicatului oficial al procurorilor.

"La rândul său, inculpatul Cimpoeru Lucian Florin i-a atras în grupare pe inculpaţii Ionescu Constantin Marius, Vasile Giovanni Vicenţio, Mihai Cristian Cosmin şi Pollak Bohus, iar mai apoi, singur, împreună cu/sau prin intermediul inculpaţilor Ionescu Constantin Marius, Vasile Giovanni Vicenţio şi Pollak Bohus a pus în vânzare cocaină, la preţul de 100 euro/gram, în zona Piaţa Alba Iulia şi centrul vechi din municipiul Bucureşti. Sumele de bani obţinute din vânzarea drogurilor de mare risc fiind împărţite între cei patru", se arată în comunicatul DIICOT, citat de Mediafax.

Procurorii DIICOT au reţinut 33 de persoane după percheziţiile de miercuri ce au vizat clanul Ştoacă din Capitală, suspiciunile fiind de proxenetism şi trafic de droguri.

Printre cei reţinuţi se numără şi Ben, fost concurent al emisiunii "Insula Iubirii". Ben a participat în ultimul sezon al emisiunii, alături de iubita lui de la acea vreme, Diana. Cei doi s-au despărţit la finalul emisiunii.

„Când era cu mine nu consuma droguri. Am auzit acum ceva timp că estre dependent de droguri și am rămas șocată. Știam că face niște măgării, dar nu mă gândeam la asta. Sunt șocată!”, a mărturisit Diana pentru Cancan.

Diana crede că o fostă iubită l-ar fi băgat pe Ben în probleme.

”Am rămas prieteni. Acum 3 săptămâni am vorbit cu el. A fost ultima noastră conversație pentru că ne-am certat deoarece l-am avertizat să aibă grijă cu cine umblă. Nu a vrut să mă asculte. Are iubită, dar eu cred că cea cu care umbla el înainte l-a băgat în combinații proaste pentru că s-a certat cu ea și este răzbunătoare.”, a mărturisit Diana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-08Parerea ta...

ANONIM
08 Iun 2018

PE TURNATORUL BOTEZATU , NU IL INTREABA NIMENI ??? DAR FEMEILE DIN JURUL LUI ???????
LEVST.
08 Iun 2018

Femeie de 31 ani, amurit in arestul capitalei."..Potrivit acestora, femeia de 31 de ani era cunoscuta consumatoare de substante stupefiante si se afla incarcerata din data de 30.05.2018..."_____-------_____ 2 aspecte: Justitia ar trebui sa "monitorizeze"( retroactiv) clientii respectivului, iar daca unul dintre ei a murit(prin intoxicatia cu drogul respectiv-overdose) individul trebuie sa fie inculpat si pentru participare voluntara la omucidere...2) aceasta femeie( apartinatorii) trebuie sa dea in judecata politia, care NU a luat toate masurile pentru siguranta detinutei...Nu sunt adeptul programelor lungi(si costisitoare) de dezintoxicare, insa acest deces este tipic, s-a produs la ziua de varf a dezintoxicarii fortate (withdrawl)- intrerupere abrupta-politia are obligatia sa asigure doze minimale de drog, macar pentru cateva zile, tocmai pentru a evita decesele...In mare, legislatia pentru drogurile"serioase", trebuie inasprita masiv...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine