2019-08-17 17:55

Fost liberal RUPE TĂCEREA: ”La Oprea acasă se stabilea guvernarea”

 |  20:21
Fost liberal RUPE TĂCEREA: ”La Oprea acasă se stabilea guvernarea”

Dan Radu Rusanu a declarat miercuri, in fata comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca in seara zilei de 6 decembrie, sefii institutiilor prezenti la Gabriel Oprea acasa nu au influentat rezultatul alegerilor, ci stabileau guvernarea viitoare si sprijinirea Guvernului Boc II, transmite News.ro.

"In seara zilei de 6 decembrie, la generalul Oprea acasa nici nu s-au influentat, nici nu s-au fraudat alegerile. Acest lucru s-a intamplat  - influentarea alegerilor - pe tot cuprinsul zilei de 6 decembrie la sectiile de votare, prin acele liste suplimentare  - asa cum numeam la vremea respectiva turism electoral, prin votul din Diaspora si prin inversarea cifrelor din procesele-verbale", a sustinut Dan Radu Rusanu.

Fostul liberal a spus ca, de fapt, ceea ce s-a intamplat la intalnirea de acasa de la Gabriel Oprea a fost sa se stabileasca Guvernul.

"La generalul Oprea acasa se stabilea guvernarea viitoare. In primul rand, sprijinirea Guvernului Boc II, care fara grupul independentilor nu ar fi avut niciodata numarul suficient de voturi. In al doilea rand, inchiderea contestatiilor care ar fi fost incercate de PSD si PNL privind renumararea voturilor - nu cele aprobate de CCR, ci cele anulate, care in nicio forma nu puteau sa influenteze rezultatul votului, chiar daca toate ar fi fost in favoarea lui Geoana. Ci voturile de pe listele suplimentare, cateva sute de mii, probabil ca voturile din Diaspora, dar in special voturile din procesele electorale inversate. PDL, care avea si prefectii si toate ministerele, ministerul de Interne, a influentat rezultatul votului prin respingerea contestatiilor care se faceau de catre PSD si PNL vizand turismul electoral si voturile inversate", a mai spus Rusanu.

Dan Radu Rusanu a fost invitat la comisie intrucat a scris o carte despre alegerile din 2009.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-07Parerea ta...

ANONIM
07 Iun 2017

RO DUPA 1989 A MERS IN MAI MULTE DIRECTII NECUNOSCUTE PRAPASTIOASE ASTA E DOVADA CERTA CA CEI CARE AU CONDUS ORI CONDUC RO SUNT IZMENARI , MERCENARI, TRADATORI, MAFOTI, SEMIDOCTI, CIOCIOLINE ETC
PFUUU....
07 Iun 2017

Ce privire ”inteligent”-bovină ARE! Cum își mănâncă buzele! Ce FRUNTE LATĂ, ARE :)))) DUDUIE DUPE EXPRESIVITATE ȘI INTELIGENȚĂ...MAI VORBIM DE CARACTER?!
HI HI
08 Iun 2017

Vai de el general facut la apelul bocancilor !!!
FIREA FELATIA DE ILFOV
08 Iun 2017

si in final IZMENARUL va merge la PUSCARIE
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Becalizarea liberalilor Partidul Național Liberal a devenit, de câțiva ani, asemenea unui cazinou unde cei care au bani s-au așezat la masă de joc, iar cei cu viziune şi gândire liberală au chibițat o vremea pe lângă crupieri și au părăsit resemnați locul
02 Iul 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray