2019-12-15 21:25

Fost ofiţer de poliţie judiciară la DNA, Valentin Tătar, judecat pentru că a dat unor persoane informaţii din dosare

 |  14:46
Fost ofiţer de poliţie judiciară la DNA, Valentin Tătar, judecat pentru că a dat unor persoane informaţii din dosare

DNA a precizat miercuri, într-un comunicat de presă, că Valentin Tătar, fost ofiţer de poliţie judiciară la Direcţia Naţională Anticorupţie, va fi judecat pentru că a dat unor persoane informaţii din dosare. Procurorii au propus instanţei condamnarea acestuia la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, după ce a recunoscut faptele de care este acuzat.

„Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au sesizat Tribunalul Cluj cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei de către Valentin Tătar, ofiţer de poliţie judiciară în DNA la data faptelor, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea în concurs a trei infracţiuni, din care una în forma tentativei, de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii”, a precizat DNA, într-un comunicat de presă.

De asemenea, procurorii au menţionat, în acordul de recunoaştere a vinovăţiei, că în perioada ianuarie - iunie, Valentin Tătar a transmis unor persoane informaţii din două dosare penale.

"În prezenţa apărătorului ales, inculpatul Tătar Valentin a declarat expres că recunoaşte comiterea faptelor reţinute în sarcina sa, că acceptă încadrarea juridică pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală, că este de acord cu felul şi cuantumul pedepsei stabilite, precum şi cu forma de executare a acesteia, respectiv: 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani", au scris procurorii în documentul citat.

Tribunalul Cluj urmează să dea o decizie în acest dosar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-23Parerea ta...

PORTOFEL
28 Iul 2014

Nu e singurul care da din casa... mai cautati si in gradina ascultacilor cu acte ok. Toti afla si vand, e la ordinea zilei. Interceptari pe banii statului vandute la smecherii cu bani.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray