2019-10-23 05:27

Fost şef al serviciului secret al Ministerului Justiţiei, AUDIAT în Comisia SIPA

 |  13:51
Fost şef al serviciului secret al Ministerului Justiţiei, AUDIAT în Comisia SIPA

Fostul şef al SIPA Marian Ureche a declarat, marţi, după ce a fost audiat în Comisia de anchetă parlamentară, că ”SIPA a deranjat pentru că şi-a făcut datoria” şi că în timpul mandatului său au fost respectate ”reglementările legale”, afirmând că Rusia vrea să discrediteze România.

”(Am fost audiat-n.r.) pentru ce prejudicii, ce infracţiuni a comis SIPA. Prima problemă a fost problema subsemnatului, dacă am comis abuzuri, dacă am anchetat magistraţi, dacă i-am şantajat, dacă le-am încălcat drepturile intime. Sunt false probleme, fără nicio acoperire. E bine că se face această anchetă. E bine că se desface arhiva pentru comisie pentru că vor avea ocazia să vadă ce înseamnă o înscenare. Avea nevoie de un cap care să fie scos ca să se lucreze mai uşor la restul. Orice mutare de genul acesta descurajează personalul respectiv, produce nişte consecinţe negative pe planul angajării profesionale”, a declarat fostul şef al SIPA Marian Ureche, după ce a fost audiat în Comisia de anchetă SIPA.

Generalul Marian Ureche a afirmat că SIPA a deranjat pentru că şi-a făcut datoria.

”A deranjat SIPA pentru că şi-a făcut datoria. Ne-am respectat deontologia, reglementările legale. Nu s-a greşit cu o virgulă undeva. Am fost acolo şi îmi asum ceea ce vă spun. Cine are interesul să o facă? Cei care nu vor binele României. Nu se vrea discreditarea justiţiei? Nu vor unii ca România să arate ca cea mai coruptă ţară din lume? Asta înseamnă discreditare. Ce urmează din asta? Păi, UE o să spuneţi că reacţionează. Reacţionează şi ne taie fondurile. Ce rezerve mai are România să rezist? Le-a dat şi pe alea. Asta se doreşte”, a spus fostul şef SIPA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray