2020-08-09 12:56

Fostul deputat PSD Cristian Rizea: „DNA nu vrea să se autosesizeze în cazul tunului financiar dat de Robert Negoiţă în 2018!”

 |  10:03
Fostul deputat PSD Cristian Rizea: „DNA nu vrea să se autosesizeze în cazul tunului financiar dat de Robert Negoiţă în 2018!”

Unul din „eroii” dezvăluirilor din cartea recent apărută a fostului deputat PSD Cristian Rizea, „Spovedania lui Rizea”, este edilul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiţă.

„De ce nu spune DNA care sunt motivele pentru care protejează anumiţi politicieni. Cum ar fi de exemplu şi Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, al cărui dosar privind deturnarea a 10 milioane de euro din bugetul local, stă de ani buni ascuns prin sertarele de pe Ştirbei Vodă nr. 78-81. Pentru cei care nu ştiu e vorba de lucrările făcute pe Bulevardul Unirii fără ca acest bulevard să fi fost în acel moment în administraţia Primăriei Sectorului 3, el fiind la momentul investiției ilegal făcute în administrarea Primăriei Capitalei. Ce să facă şi Gabriela Firea că doar nu era să continue acţiunea în instanţă introdusă de fostul primar Oprescu, nu???”, afirmă în cartea sa Cristian Rizea. Însă, tot acesta dezvăluie o nouă inginerie regizată de primarul Sectorului 3. „Revenind totuşi la agramatul nostru de la sectorul 3 observăm că DNA nu vrea să se autosesizeze nici măcar la TUNUL dat de Robert Negoiţă, care în 2018, cu complicitatea lui Marius Mihăiţă, secretarul primăriei sectorului 3, a vândut cele 4 (patru) loturi noi locaţii comerciale amenajate pe malul Dâmboviţei chiar lângă Biblioteca Naţională. Preţul combinaţiei?? 500.000 euro/locaţia, deci un total de 2 milioane de euro, bani care s-au împărţit frăteşte: Robert Negoiţă - 1 milion de euro, Marius Mihăiţă -1 milion de euro”, susţine fostul deputat Cristian Rizea, condamnat la rândul său la patru ani de închisoare pentru corupție, fugit în prezent din ţară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-04Parerea ta...

DORINA
04 Mai 2020

Oare mai functioneaza DNA ? Dar parchetele de pe langa , bla , bla bla ? Activitate zero ? Auzim pe ici pe colo de cateva spagi pe care le iau angajatii din institutiile respective si atat.
VIOREL
04 Mai 2020

Tudorel Toader la comanda "unora" a distrust DNA ul momentan find in functia de" educator sef " al studentilor ce vor deveni decidenti in justitie...
PUTEREA DE FURA
05 Mai 2020

Si refuzul DNA este o munca calificata întreținută din banii contribuabilului. Puterea de a fura cinstit sub aripa DNA-lui
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz