2019-10-22 22:04

Fostul principe Nicolae pregăteşte o LOVITURĂ pentru Casa Regală

 |  11:12
Fostul principe Nicolae pregăteşte o LOVITURĂ pentru Casa Regală

Înmormântarea Regelui Mihai a fost prilej de neînţelegeri şi tensiuni în Familia Regală. Fostului principe Nicolae nu i-a fost permis să călătorească cu trenul regal alături de sicriul cu trupul neînsufleţit al bunicului său, lucru care l-a întristat şi l-a făcut să se simtă nedreptăţit.

Avocatul fostului principe Nicolae a acordat un interviu în care a vorbit despre hotărârea lui Nicolae de a-şi revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015.

„Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. După ce nu i-a fost îngăduit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine. (...)  Doreşte să fie reintegrat în Familia Regală.

Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt", a explicat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, pentru publicația Taifasuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-19Parerea ta...

MOTORILA
19 Dec 2017

O sa ai ceva de furca Nicolae cu cozile astea de topor care sunt Duda si Margareta: un gigolo cu batrana care il sponsorizeaza. Mergi inainte Principe, Regele te-ar fi inteles si sustinut daca ar fi trait. Dar sunt convins ca acolo, unde este acum iti va aprecia eforturile si stradania la adevarata valoare. Scapa cat mai repede de cicarii astia doi si reda CASEI REGALE A ROMANIEI macar ceva din stralucirea de odinioara.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray