2020-06-06 11:47

Fostul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, a fost SUSPENDAT din funcție

 |  13:54
Fostul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, a fost SUSPENDAT din funcție

Fostul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, a fost suspendat din funcție de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), scrie Agerpres. El a fost trimis în judecată pentru represiune nedreaptă şi cercetare abuzivă.

Potrivit Parchetului General, Onea este acuzat de participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, instigare în formă continuată la comiterea, fără vinovăţie, sub forma participaţiei improprii a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

În acelaşi dosar, Mircea Negulescu a fost trimis în judecată pentru participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare, complicitate la represiune nedreaptă, instigare în formă continuată la comiterea fără vinovăţie sub forma participaţiei improprii a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-23

In legatura cu acest articol...

Procurorii ONEA și NEGULESCU, de la DNA Ploiești, trimiși în judecată. Vezi care sunt ACUZAȚIILE care li se aduc în rechizitoriu
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine