2020-07-05 20:39

"Fratele lui Pepe", principalul suspect în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. A fost RIDICAT astăzi de mascaţi!

 |  19:32
"Fratele lui Pepe", principalul suspect în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. A fost RIDICAT astăzi de mascaţi!

Vineri dimineaţă, poliţiştii au făcut 21 de percheziţii în casele principalilor suspecţi. Printre aceştia se numără şi "fratele lui Pepe", un anume Romeo, care este boxer.

Încă de la primele ore ale dimineţii, mai multe persoane au fost conduse la audieri în cazul crimei de la Piaţa Constituţiei. Oamenii legii au făcut 21 de percheziţii în casele principalilor suspecţi. Printre cei care au fost ridicaţi de mascaţi de acasă şi aduşi la audieri, vineri, 4 octombrie, se află şi "fratele lui Pepe".

Conform unui comunicat oficial, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București a emis o autorizație prin care au putut fi puse în aplicare nu mai puțin de 21 de mandate de percheziție.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Pepe este un cunoscut boxer şi a fost implicat în scandal, fiind unul dintre cei care ar fi lovit tânărul ce şi-a pierdut viaţa în urma bătăii sângeroase. Mulţi dintre principalii suspecţi sunt recidivişti, potrivit RTV.

”În cauza având ca obiect infracţiunile de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii, privind evenimentele produse în Piaţa Constituţiei din Bucureşti în seara de 29 septembrie 2019, Compartimentul de informare si relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele: În dimineaţa zilei de 04 octombrie 2019, în baza autorizaţiilor emise de  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti”, se arată într-un comunicat oficial.

Potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare, Pepe şi boxerul implicat în scandal, Romeo, sunt buni prieteni. În urmă cu ceva timp, unul dintre principalii suspecţi a postat o fotografie în care apare alături de Pepe, iar mesajul ataşat este suficient ca lumea să înţeleagă relaţia dintre ei: "Cu fratele meu Pepino", a scris atunci Romeo, citeaza Spynews.

În urma conflictului din Piata Constitutiei, un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Celălalt bărbat implicat în confliect a fost rănit, la rândul său, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului.

"A fost efectuată, pe parcursul nopţii, cercetarea la faţa locului, care a fost reluată în această dimineaţă şi continuă şi la acest moment. În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze şi obiecte contondente. Pe parcursul nopţii au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă”, anunţa, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-04

Mai multe imagini:
'Fratele lui Pepe', principalul suspect în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. A fost RIDICAT astăzi de mascaţi!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz