2020-06-03 13:17

Fratele lui Radu Mazăre dă din casă! Declarații de ultimă oră

 |  11:22
Fratele lui Radu Mazăre dă din casă! Declarații de ultimă oră

Fratele lui Radu Mazăre face declarații de ultimă oră despre situația în care se află fostul edil al Constanței. Acesta susține că Radu Mazăre ar fi o victimă.

Alkexandru Mazăre a spus că nu știe în acest moment nimic despre fratele său pentru că acesta s-ar afla în avion. „N-am detalii, e în avion. Nu am vorbit cu el”, a spus fratele fostului edil.

El a ținut apoi să transmită un mesaj dur. „Am o mare rugăminte. Am văzut că foarte mulți se bucură de situația în care se afla Radu. Mie, atitudinea lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situației de față din România, niciun fel de aplecare spre drepturile și libertățile omului imi aduce aminte de comportamentul Gărzilor roșii”, a spus Mihai Mazăre.

„Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu: ca toți acești oameni să aibă parte în viața lor de dreptatea de care Radu Mazăre a avut în acest proces în urma căruia a primit condamnare”, a mai spus fratele acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-20Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Mai 2019

cei care se bucura probabil ca sunt in primul rand cetatenii pagubiti de mafiotul MAzare care a jefuit proprietarii si a improprietarit mafiotii...Un bun exemplu este hotelul Continental pe care MAzare l-a demolat doar ca sa nu-l retrocedeze proprietarului de drept adica mostenitorul.Mai avea nitel si fura inclusiv Cazinoul din Constanta pe care-l ot oferea la diversi mafioti.Fratele lui Mazare sa se duca dracului cu tot cu balacarelile lui tiganesti...Daca toata viata ai fost un talhar satanist nu-l implica pe Dumenzeu in chestia asta fariseule.Puscaria e ceea ce merita MAzare si probabil si frate-su cu varf si indesat.LA MULTI ANI CU EXECUTARE JIGODIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine