2020-07-07 15:17

Fratele lui Radu Mazăre rupe tăcerea. Dezvăluiri de ultimă oră

 |  13:01
Fratele lui Radu Mazăre rupe tăcerea. Dezvăluiri de ultimă oră

Fratele lui Radu Mazăre a făcut noi declarații, după ce s-a spus că fostul edil al Constanței ar fi evadat din închisoarea din Madagascar.

Radu Mazăre se află în continuare în închisoare, anunţă fratele lui, Mihai Mazăre. Autoritățile române nu l-au preluat nici până acum pe Mazăre, mai spune acesta, deși informațiile oficiale oferite până în acest moment au fost că luni fostul edil ar urma să ajungă în România.

„in momentul de fata este în puscarie, exact unde a fost si zilele trecute. Nu are vreo informatie despre cum va evolua ziua asta. Nu l-a căutat nimeni, nu i-a zis nimeni despre un program al zilei. (…) Nu are nici cea mai mica idee, nu stim ce face partea romana acolo. (…) Nu a fost mutat aseara, fiind si weekend nu a fost mutat. Este in continuare in acea camera groaznica, intr-o asteptare confuză”, a declarat Mihai Mazare, fratele lui Radu Mazăre, într-o intervenţie telefonică la postul România TV.

"Legislaţia din Madagascar prevede ca extradarile să se facă în urma unei decizii definitive a instantei, asa cum aţi văzut că s-a întâmplat şi in alte cazuri, inclusiv în România. Îi avem pe Ghiţă, Udrea, care atunci când s-a pus problema extrădării, s-a ajuns în faţa unei instanţe. Aşa trebuie să decurgă lucrurile pe norma legală şi în Madagascar.", a explicat Mihai Mazăre.

Fratele lui Radu Mazăre a explicat şi unde se află fostul edil şi de ce nu a ajuns în custodia delegaţiei române trimise în Madagascar.

"A stat 5 zile arestat în sediul Poliţiei din Madagascar, fara să primească vreo hârtie, vreao înstiintare. El a fost ridicat de pe aeroport, voia să zboare din capitală spre orasul de resedinta, era un zbor intern. (...) Amaflat ca era reprezentant local al Interpol. (...) Avocatii spun ca se afla în cazul unui abuz de sechestru, el a stat 5 zile la sediu fara sa stie despre ce e vorba. A fost acel reprezentant al Interpolului, despre care am aflat noi că e de la Interpol, două zile a pus presiune pe el, i-a dat consimţământ sa plece de bună voie în România şi pe care Radu Mazăre l-a refuzat", a mai explicat fratele lui Radu Mazăre.

Mihai Mazăre a mai anunţat că sâmbătă Radu Mazăre urma să fie mutat într-o zonă cu condiţii mai bune, în aceeaşi închisoare.

"Unde stătea era o camera cu 45 de persoane, o singură toaletă turcească şi cu un singur robinet de apă, mizerie, fără paturi, si la insistentele fiului lui şi ale iubitei lui, se pare ca a reusit sa-l mute într-o zonă cu condiţii mai bune", a mai spus Mihai Mazăre.

Potrivit fratelui fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre "nu a luat contact cu niciun reprezentat al autorităţilor române până în acest moment. (...) Dacă autorităţile din Madagascar decid ca nu mai au nevoie de decizia unei insanţe şi fac abuz, probabil că escorta îl va prelua pe Radu Mazăre", a mai spus Mihai Mazăre, la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-19Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
19 Mai 2019

BANI FURATI , CIND SE RECUPEREAZA ? DAR SI DE LA COMPLICI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz