2019-10-16 03:32

Gabriel Mutu vrea să dea un milion de euro pentru tăierea crengilor din Sectorul 6 al Capitalei

 |  11:29
Gabriel Mutu vrea să dea un milion de euro pentru tăierea crengilor din Sectorul 6 al Capitalei

Edilul sectoruui 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, vrea să angajeze o firmă care să taie crengile pomilor din sector. Pe modelul foștilor edili, Rareș Mănescu și Cristian Poteraș, actualul primar al sectorului 6 al Capitalei angajează firme private care să taie crengile timp de doi ani.

Potrivit unui anunț de licitație postat pe site-ul public de achiziții, Primăria Sectorului 6, prin ADP-ul de sector, a decis să angajeze o firmă privată pentru toaletarea copacilor. Potrivit anunțului, edilul Gabriel Mutu vrea să încheie în acest sens un acord cadru cu o valoare maximă de aproximativ un milion de euro. 

Ultimii doi primari ai sectorului 6 au făcut o tradiție din a da milioane de euro pe tăierea crengilor. Astfel, după ce Primaria sectorului 6 a avut în mandatul fostului primar al sectorului, Cristian Poteraș, un contract, timp de patru ani, cu o valoare de aproximativ 6,24 milioane de euro, pentru servicii de tăiere și toaletări de arbori, scos cioate și rădăcini, predecesorul său- primarul Rareș Mănescu a continuat tradiția și a încheiat un acord-cadru pe doi ani, prin care să dea maxim 4,3 milioane de euro tot pentru aceleași servicii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-25Parerea ta...

ANONIM
26 Ian 2018

Pai iau si ei, dar dau si la FUND atia lui nea Duda: Casa Regala.... Asta e care patroneaza risipa cu orice pret, dar nu au voie sa stie romanii de rand
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray