2019-07-24 09:40

Gabriel Oprea a devenit MEMBRU într-un sindicat al poliţiştilor, în timp ce e anchetat pentru moartea unui agent de poliţie

 |  15:45
Gabriel Oprea a devenit MEMBRU într-un sindicat al poliţiştilor, în timp ce e anchetat pentru moartea unui agent de poliţie

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, este, de la data de 15 iulie 2018, membru al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Sistemul de Paşapoarte, Regim Permise, solicitarea de aderare fiind făcută chiar de el.

„Domnul Gabriel Oprea s-a întâlnit la data de 15 iulie 2018 cu mai mulţi lideri de sindicate din poliţie şi a fost acceptat ca membru al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Sistemul de Paşapoarte, Regim Permise", a anunţat Christian Ciocan, directorul de comunicare al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România (FSDPA), într-o conferinţă de presă.

Mişcarea lui Gabriel Oprea vine în contextul în care el a fost trimis în judecată în luna mai, în dosarul în care este cercetat pentru moartea poliţistului Bogdan Gigină. În această cauză, procurorii DNA îl acuză pe Gabriel Oprea de ucidere din culpă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-02Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
02 Sep 2018

TE PIS PE EL DE GENERAL TRADATOR SI HOT , PRIETEN CU NIRO SI DISTRUGEREA ARMATEI , A REZERVELOR STATULUI , CU VINZARI DE SECRETE DE SERVICI .
IZMENARUL DEMENT
02 Sep 2018

ROMANIA E TARA DE KKT.
ANONIM
02 Sep 2018

PRIN POLITICA IN ROMANIA ESTE PROMOVATA HOTIA SI NU MERITOCRATIA. KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI. CU PROSTUL NESCOLARIZAT TE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT DAR DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTUL CARE ARE SCOALA (adica diplome cumparate). PROSTUL DACA NU-I SI FUDUL PARCA NU-I PROST DESTUL.
AI DISTRUS TARA
03 Sep 2018

E PACAT SA PIERZI ULTIMUL GLONT , PETRU ANIMALUL ASTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray