2020-05-29 03:24

Gabriela Firea a dezvăluit ce i-au găsit medicii în organism. IMAGINI ȘOCANTE

 |  10:29
Gabriela Firea a dezvăluit ce i-au găsit medicii în organism. IMAGINI ȘOCANTE

Gabriela Firea face dezvăluiri șocante. Edilul Capitalei a făcut publice fotografiile cu sârma pe care i-au găsit-o în colon medicii în timpul operației. Imaginea este de-a dreptul șocantă.

”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. Ar fi culmea să arăt operația, lucruri atât de intime, dar, probabil, vom ajunge și acolo. Cine vrea, poate să ceară, în baza liberului acces la informații, de la spital, amănunte. Nu am inventat nimic. Un jurnalist a spus că nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca să nu mai zică nimeni nimic. Nu aș fi recurs la așa ceva, dacă nu se spunea că am inventat și că soțul meu a mințit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva.

La sfârșitul lui iunie voi fi iar operată, pentru sudarea colonului. Chimiști și alți specialiști mi-au spus că această sârmă putea fi inserată în alimente, în dimensiuni mai mici, pentru a fi mai greu de simțit la înghițire, și se suda în stomac, urmând a produce daune.”, a spus Gabriela Firea.

 

Gabriela Firea a dezvăluit ce i-au găsit medicii în organism. IMAGINI ȘOCANTE
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-15Parerea ta...

SUDURA DIN STOMAC
15 Mai 2019

asta e chiar NEBUNA de-a binelea...orice om cat ar fi de tampit cunoaste ca nu ai cum sa sudezi metale in stomac.Parca a dat si un doctor o declaratie publica cum ca Ciociolina Fierea bate campii
LATRINA 3
15 Mai 2019

IA INTRAT O SIRMA DE LA PLACA DIN GURA . CARE SA RUPT LA CUMETRIE CU BECALI . SAU SI-A LEGAT TROMPELE CU UN INEL . SA NU MAI FACA COPII
LIMBA LATA
16 Mai 2019

Guraliva , vezi ca lumea stie de baiatul tau de gasca , care aranjaza serviciile si iluminatul din primarii , Precum si gastile care le coordoneaza . Sint milioane in joc . Cine numara becurile , firele si lampile pusr pe strada . Alo politia voi dormita ca va caracterizari primari . dar ce afaceri se face la primaria mare . La fel ca Pristanda cu steagurile lui .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine