2020-07-05 03:57

Gabriela Firea a mușamalizat managementul defectuos al Gabrielei Szabo la CSM București

 |  12:31
Gabriela Firea a mușamalizat managementul defectuos al Gabrielei Szabo la CSM București

La începutul acestui an, edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, recunoaștea în scris, pentru PUTEREA, că „este cea mai gravă situație prin care CSM București trece în cei 12 ani de la înființare”.

Constatarea primarului general venea la scurt timp după ce clubul finanțat din banii bucureștenilor și condus de prietena sa, Gabriela Szabo, ratase toate marile obiective la sporturile de echipă, în special la handbal feminin. Mai mult, CSM București s-a confruntat și cu mari probleme financiare, sportivii și antrenorii fiind neplătiți de trei sau patru luni. Ulterior, Gabriela Firea a anunțat că s-a rezolvat parțial problema salarizării sportivilor și antrenorilor, și, pentru a clarifica situația, a făcut o precizare foarte clară pentru directorul Gabriela Szabo: „CSM București va face o analiză la sfârșitul sezonului și va comunica concluziile către presă și public”. Dar sezonul competițional s-a încheiat de aproape două luni de zile, iar directorul Gabriela Szabo nu a finalizat analiza solicitată de edilul general și, ca atare, nici nu a făcut publice concluziile analizei.

Trebuie precizat că, în toamna anului 2017, edilul șef al Capitalei, Gabriela Firea, o impunea ca director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) București pe fosta atletă Gabriela Szabo. Numai că, de atunci, performanțele sportivilor de la clubul finanțat annual, din banii bucureștenilor, cu suma de 15 milioane de euro, au început să devină o raritate, și nimeni nu a dat socoteală pentru acest management dezastruos, mai ales la secția de handbal, unde vătaful impus de Szabo, fostul subofițer de poliție Andrei Luca, a schimbat antrenorii ca pe cămăși, iar jucătorii și jucătoarele, ca pe șosete.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-09Parerea ta...

BARDAS
13 Iul 2019

Buna dim,sincer este o rusine sa iti bati joc de antrenori si sportivii,a uitat Szabo Gabriela cum era cand a facut sport,isi bate joc de cei care sunt mutati sau dati afara dupa bunul ei plac,sa isi puna DEMISIA ca numai merita sa conduca CSM Bucuresti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz