2019-10-22 09:05

Gabriela FIREA: Se dorește LINȘAREA mea. Îmi trebuie bodyguarzi să mă apere de ONG-urile lui SOROS?

 |  09:03
Gabriela FIREA: Se dorește LINȘAREA mea. Îmi trebuie bodyguarzi să mă apere de ONG-urile lui SOROS?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, consideră că incidentul de joi, de la Consiliul general, a fost starnit pentru a-i face rau. Firea considera ca se dorește ”linșarea” ei si se gandeste serios sa-si ia bodyguarzi pentru a o proteja, mai cu seama ca a fost amenintata tot timpul ca nu va fi lasata sa-si duca mandatul la bun sfarsit. In urma batailor de joi, trei polițiști locali au ajuns la spital.

”Când am văzut ambuscada, eu m-am ridicat și am vrut să mă retrag, iar tot acest grup violent și agresiv se îndrepta spre mine. Deci, eu eram cea vizată. Se dorea probabil linșarea primarului general, dar au fost împiedicați să ajungă în proximitatea mea. Îmi pun întrebarea: mai pot să vin la serviciu sau trebuie să umblu cu SPP, bodyguarzi să mă apere de trei ONG-uri finanțate de George Soros? (...) Erau foarte violenți, au îmbrâncit directori din Primăria București, au amenințat, se îndreptau spre mine. Vă imaginați ce s-ar fi putut întâmpla. Nu intenționez să apelez la SPP, dar probabil o să mă gândesc și la asta”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

De asemenea, Firea spune că o parte dintre persoanele care au pătruns în instituție ar fi membre ale trei ONG-uri și este convinsă că incidentul nu este o întâmplare, ci totul ar fi fost regizat.

”A fost o acțiune organizată, concertată și a avut o strategie în spate”.

Edilul Capitalei a mai precizat că este convins că de când a venit în această funcție a deranjat anumite grupuri de interese prin anularea unor contracte și a reamintit că ar fi primit și unele amenințări.

”Probabil că cineva îi plătește (pe cei de la cele trei ONG-uri) și probabil că am derajat foarte mult. Mi s-a transmis și direct, și prin intermediari că nu voi fi lăsată să-mi duc mandatul la bun sfârșit. Ați văzut că se strâng și semnături pentru demiterea primarului general”, a mai precizat Firea, citata de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-09Parerea ta...

MILITARU CONSTANTIN
09 Iun 2017

Doamna firea dumneavoastra ati fost aleasa de majoritatea bucurestenilor nu de drogatii lui SOROS daca e nevoie venim ca in 90 si ii ciomagim din nou de data asta bucurestenii nu minerii Atunci in 90 au vrut sa facalovitura de stat acum vor sa valinseze pe dv straDar nu vor avea succes leprele aste de infractori sorosisti
@MILITARU CONSTANTIN
09 Iun 2017

Va asteptam dar sa iti iei si proteza.
ESRAR
09 Iun 2017

mai bine te apara de oxigen, oricum iti faci rau respirand si din pacate nu doar tie :(...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Iun 2017

ha ha..sa vina toti parintii de la Colectiv s-o bata cu tigaile in cap pe trompeta bolsevica FIrea pana se duce la dracu
RAIU ALECU
09 Iun 2017

sUNTETI NISTE LEPRE NEBUNE primarul vostru stefan dan sau cum lo chema el era primar atunci la incendiu el ce a facut? apoi a venit bubosul premier pe el nu l ati monitorizat Ce v a ti gandit voi niste lezbiene nebyne Hai ca avem o primarita frumoasa hai sa o vedem si sa ne certam cu ea ca e excitant iar noi suntem in calduri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray