2020-02-29 03:24

GAFĂ. În ajunul Paștelui, MAI s-a pregătit de…Crăciun

 |  14:46
GAFĂ. În ajunul Paștelui, MAI s-a pregătit de…Crăciun

Ministerul Afacerilor Interne (MAI), condus de Carmen Dan, a dat a dat publicităţii un comunicat cu sfaturi tradiționale pentru sărbătorile Pascale, care conține însă o cu surpriză de proporții.

„Gânditorii” de la Interne au urat tuturor românilor, inclusiv propriilor angajați, să petreacă ”Sărbătoarea nașterii Domnului, în liniște și siguranţă”. Oooppss! Cei de la comunicarea MAI au încurcat sărbătorile, şi în loc de Paște au transmis o urare de Crăciun. Penibil, dat fiind că lucrurile sunt destul de greu de confundat: de Crăciun s-a născut, iar de Paște a ..înviat!

Potrivit informațiilor noastre, această gafă vine la scurt timp după ce ministrul Carmen Dan l-a schimbat pe șeful Direcției Informare și Relații Publice a MAI, comisarul șef Marius Tache, acesta deveniind consilier personal al ministrului. În locul lui Tache, Carmen Dan l-a impus pe șeful Grupului de Presă al MAI, comisarul șef Eduard Ionescu (FOTO), care și-a făcut ucenicia la pompieri. Eduard Ionescu a ajuns „celebru”, în urmă cu câțiva ani, când, într-o emisiune TV a MAI despre sărbătorile pascale, l-a întrebat pe preotul Nicolae Constantin: „Părinte, ce mai înseamnă religia în ziua de azi?”.

Practic, cu acest comunicat, Eduard Ionescu și-a făcut debutul în forță pe noua funcție și n-ar fi exclus să se mai transmită și vreun ordin sau comunicat prin ţară, obligându-și colegii să împodobească brazii din curțile IJP-urilor și să tăie porcul, în loc să se ţină de vopsit ouă și pregătit mielul!  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-06Parerea ta...

ANONIM
06 Apr 2018

Ce sa te astepti de la dan carmencita ? In TeleMorman (de prosti ) nu exista LIBRARII.
JOHNSSON
03 Dec 2019

E un comentariu răutăcios... Eduard Ionescu e un intelectual... Respectă tradițiile creștine și istoria României!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine