2020-01-25 12:26

George Copos a scăpat de sporul de pedeapsă de şase luni. Afaceristul va executa patru ani de închisoare

 |  13:49
George Copos a scăpat de sporul de pedeapsă de şase luni. Afaceristul va executa patru ani de închisoare

George Copos a scăpat de sporul de pedeapsă de şase luni. Afaceristul va executa patru ani de închisoare, după ce Tribunalul București i-a înlăturat definitiv sporul de șase luni.

TB a admis joi contestația omului de afaceri și a decis înlăturarea sporului acordat inițial de Judecătoria Sectorului 5 de șase luni în urma contopirii pedepselor primite în dosarele "Loteria I" şi "transferurile de jucători".

În urma deciziei TB, George Copos va executa patru ani de închisoare, decizia fiind definitivă.

Judecătoria Sectorului 5 a stabilit pe data de 5 decembrie 2014 un spor de pedeapsă de șase luni de închisoare pentru omul de afaceri George Copos, în urma contopirii celor două pedepse primite în dosarul Loteria, respectiv cel al Transferurilor.

"Contopește pedepsele astfel stabilite, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare pe care o sporește cu 6 luni, în final 4 ani și 6 luni închisoare (în care este inclus și sporul de 8 luni închisoare aplicat prin sentința nr. 238 din 3.04.2012 a Tribunalului București definitivă prin decizia nr 222/A/4.03.2014 a Curții de Apel București)", se arăta în decizia Judecătoriei Sectorului 5.

Magistrații au motivat aplicarea unui spor de pedeapsă de șase luni după contopirea pedepselor prin faptul că Geoorge Copos a manifestat intenția "de a eluda normele fiscale și penale în orice împrejurare".

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv, pe 25 august 2014, la 4 ani de închisoare în dosarul Loteria I, în urma unei decizii a Tribunalului București.

De asemenea, George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, a mai fost condamnat, în luna martie, la 3 ani și 8 luni de închisoare, în dosarul Transferurilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-15Parerea ta...

ION ION
16 Ian 2015

Ca sa vezi al dracului in orice imprejurare omul este condamnat ca a fost constant in actiunile sale ce judecatori zgarciti nu au vrut sa mai dea 6 luni asa de zgarcit este si impricinatul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine