2019-08-18 08:32

George Maior, AUDIAT în comisia de anchetă a ALEGERILOR PREZIDENȚIALE din 2009

 |  09:30
George Maior, AUDIAT în comisia de anchetă a ALEGERILOR PREZIDENȚIALE din 2009

Fostul director al SRI George Maior, actualul ambasador al României în Statele Unite, este audiat luni în comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, alături de fostul preşedinte al Institutului Naţional de Statistică.

”Luni ne vom întâlni cu domnul George Maior şi cu domnul Vergil Voineagu, cel care a fost preşedintele INS la data alegerilor. Pentru marţi, domnul Robert Cazanciuc, domnul Gheorghe Neţoiu, domnul Cătălin Voicu şi domnul Dumitru Iliescu, iar pentru miercuri domnul Emil Boc şi o s-o invităm pe doamna Laura Codruţa Kövesi”, a anunţat, miercuri, preşedintele comisiei, social-democratul Mihai Fifor.

Iniţial, George Maior fusese programat pentru data de 6 iuni, dar acesta a cerut o amânare în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat săptămâna trecută în vizită în Statele Unite.

Şedinţa comisiei va începe la ora 10, informeaza News.ro.

În pofida anunţului făcut de Fifor, este puţin probabil ca procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi, să vină la audierea sa programată pentru miercuri. Laura Codruţa Kövesi, a anunţat comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 că nu va veni la audiere, invocând o hotărâre a CSM care interzice obligarea procurorilor de a se prezenta la comisiile parlamentare, precum şi o decizie a Curţii Constituţionale din 1994, conform căreia dispoziţiile din regulementele Parlamentului care obligă persoane de a se prezenta la comisiile de anchetă sunt neconstituţionale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Votul nespălaţilor, şansa candidaţilor anti-Ponta Directorul SIE a băgat multă lume la idei sărind iepureşte, cu semnăturile strânse în timpul serviciului, direct în campania pentru alegerile prezidenţiale. George Maior nu a mai avut răbdare până ce noul preşedinte va fi depus jurământul şi i-a pus demisia pe masă. Mai tânăr decât Meleşcanu, şeful SRI lasă toate variantele deschise, arătându-se disponibil pentru cine oferă mai mult. De basm am fi ca preşedintele Meleşcanu să-l nominalizeze premier pe Maior
05 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray