2019-10-23 21:11

Gheorghe Nichita a recunoscut că pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului

 |  12:54
Gheorghe Nichita a recunoscut că pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, a recunoscut în fața judecătorilor de la Tribunalul București că este extrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului. Nichita a ţinut să precizeze că din această cauză a apelat și la sprijinul unui psiholog.

Detalii despre acest caz apar în motivarea deciziei judecătorilor de la Tribunalul București, care au respins pe 1 mai propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă a lui Gheorghe Nechita.

Primarul a mai spus în fața judecătorilor că iubita lui, Adina Samson, suferă de o boală autoimună, iar el a făcut tot ce este posibil pentru a-i reda acesteia starea de sănătate, inclusiv la unități medicale din Germania.

Gheorghe Nichita a susţinut că Adina Samson a avut mai multe căderi psihice, fiind aproape de o tentativă de suicid.

Primarul Iaşiului le-a mai spus judecătorilor că a petrecut timp îndelungat cu Adina Samson și că "îi este extrem de greu să accepte ideea despărțirii, fiind extrem de gelos, conștientizând însă că este o diferență de vârstă de 25 de ani".

"Pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru martora Samson Adina Mihaela iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat și la sprijinul unui psiholog care este chiar decanul Facultății de psihologie din Iași. Nu crede că trebuie să fie arestat pentru o pasiune umană, pe care încearcă să o amelioreze și să o vindece", le-a mai declarat primarul magistraților, potrivit motivării instanței.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-05Parerea ta...

JEANA LYNDYK (IEȘANCÎ)
05 Mai 2015

DOMNI, ÎI DI GROAZÎ FUTTALLAUL AISTA! FUGAREȘTI GAINILI PI HUDIȚE, O BAGAT GROAZA ÎN TĂTI MÎȚÎLI DIN IEȘI ALERGÎNDULI NOAPTIA PI ACOPERIȘURI. (MOTANII O TRIMES O JALBÎ CHIAR LA ONU) NU SA MAI POATI. GUVERNU DOARMI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray