2019-09-21 01:38

Ghiţă: Ce au făcut cu mine este CRIMĂ. Mai mult nu puteau decât să mă împuşte

 |  21:43
Ghiţă: Ce au făcut cu mine este CRIMĂ. Mai mult nu puteau decât să mă împuşte

Sebastian Ghiţă continuă atacul asupra procurorilor şi a probelor din dosarele care îl vizează şi a spus, în interviul acordat lui Ion Cristoiu, că autorităţie din Serbia au observat probele false depuse la dosar.

"Mie mi-au pus sechestru nelimitat, sunt singurul om din lume cu sechestru nelimitat şi după aceea mi-au pus cauţiune 20 de milioane de euro, cred că sunt în top 3 din lume. Ce au făcut cu mine falsificând probe, e o crimă. Mai mult nu puteau decât să mă împuşte. E o crimă să falsifici probe unui om ca să îl păcăleşti pe judecător şi să-l arestezi pe acel om", a declarat Sebastin Ghiţă.

"Vicepreşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost într-o videoconferinţă cu autorităţile de aici şi a pledat foarte tare în faţa sârbilor să mă ţină arestat pe baza acestor probe false. Judecătorul sârb m-a chemat şi s-a uitat peste ce a primit drept probe şi-a făcut cruce şi m-a întrebat "dar, doamna aceea agitată ce zice acum când ţi-a cerut arestarea pe baza unor probe false?. Era un pic mai agresivă. Și sârbii nu au înțeles stilul acesta. Nu am înțeles nici astăzi, și de aceea cred că judecătorii au nevoie de mai mult echilibru și răbdare și atenție, dându-și seama că de multe ori li se pun probe false în față. Și de altfel au și spus-o. A spus-o doamna Tarcea.", a completat omul de afaceri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-20Parerea ta...

LEVST.
21 Mar 2018

daca "autoritatile din Serbia au observat probele false depuse la dosar"(plus ca si-au facut si cruce!!!), inseamna ca cei care le-au falsificat erau chiar ageamii ageamiilor, iar daca nu, ghita inca crede ca poate rasturna situatia cu declaratii de acest gen, absolut non-sens...Dar sa admitem ca este nevinovat si ca o monstruoasa conspiratie l-a "lucrat", atunci, in contextul bunavointei aratate de sarbi( care pot presa si ei pe 'drepturile omului", "justitie pentru toti", etc.), ar trebui sa ceara un asistent independent de la UE , el sa se intoarca in tara, si sa se prezinte la proces, urmarit personal de acel trimis...Asa ar trebui, mai ales ca tudorel si pesedeul( adica parlamentul si guvernul)sunt de partea lui...O va face , sau va veni cu noi "dezvaluiri", in care sa arate ca, Kovesi nu numai ca a fost la via lui, dar a mancat si struguri...Care -intre timp- s-au acrit, chiar pentru proprietarul podgoriei...Cum o fi dobandit-o?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray