2019-10-23 05:28

Ghiță ne arată imagini cu COLDEA la vila de la Cheia

 |  21:27
Ghiță ne arată imagini cu COLDEA la vila de la Cheia

Sebastian Ghiță a dat publicității imagini explozive cu el și Florian Coldea, adjunctul șefului SRI. Ghiță spune că imaginile cu Coldea sunt de la vila sa din Cheia, unde acesta a venit alături de familie. Ghiță zice că întâlnirea a avut loc pe 1 februarie 2015.

”În februarie 2015 a fost oaspetele meu într-o filă a familiei de la Cheia. Am dovezi pe care am să vi le arăt. Unul din conflictele majore pe care l-am avut cu Florian Coldea era că frica generează lipsa de absorţie de fonduri europene.

I-am reproşat lui Coldea că blochează România. Mi-a răspuns că europenii vor Piteşti Sibiu că pe acolo e definit culoarul european. Restul de bani să îi păstrăm ca să cumpărăm armament. I-am spus că Piteşti Sibiu costă 7 miliarde, iar Comarnic braşov sub un milierd. ce i-am spus atunci a confirmat acum câteva săptămâni guvernul Cioloş. Au spus că până în 2023 să îşi ia gândul de la o autostradă.

Eu pot să le spun românilor cine a blocat construirea de autostrăzi peste carpaţi. A fost ultima mea discuţie pe 1 februarie 2015. A plecat foarte supărat şi după două săptămâni atât fostul premier, Ponta cât şi eu ne-am trezit cu dosar.”, a spus Ghiță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CASLARU CZAR
10 Ian 2017

Clica este mult mai mare Aici intra si Iohanis si el pune umarul la distrugerea democratiei Basescu este vechi vechi Trebue saltati si unii ziaristi aserviti clicii antidemocratie
DARIUS
10 Ian 2017

Ghiță autostrada pitesti sibiu costa 1,6 mld euro si este finanțată din bani europeni 85 la sută.nu a fost începută nici acum datorită mafiei si incompetentei de la cnadr si ministerul transporturilor. coldea si kovesii trebuia sa intre mai demult peste jigodiile astea care țin românia pe loc.este siguranta națională autostrada sibiu pitesti fiind un drum strategic (asa cum este si tranfagarasanu in caz de razboi).ca s-a întâlnit cu coldea si kovesi nu este mare lucru daca zice ca se cunosteau.
GIGI
10 Ian 2017

DA FATA IN FATA AMANDOI STAND LA CAFEA NU AI INREGISTRARI ? CA DIN CATE VEDEM SUNTETI FILMATI SEPARATI SI NU STIM DACA INTRADEVAR ERAI CU EL ATUNCI.INSA ORICARE AR FI ADEVARUL DOMNULE GHITA, N-AS VREA SA AM VIATA SI VIITORUL TAU DE ACUM INAINTE. BANII VORBESC .
GHITA, SCAPAT IN AJUN....
10 Ian 2017

Munții noștri aur poartă, Noi cerșim din poartă-n poartă.” De-am închide-a Țării poartă, Alții ne-ar cerși la Poartă! Însă Hoții-s chiar din Țara Trădători la cei de-afară! Doamne Iartă-i! Ești în Drept! Însă Du-i hăt în deșert! Doamne, Dă-i la Neam unire Și Dă-i demnă cârmuire. Că-i prea mult blajin și laș Și supus stă la borfași! O Neam românesc din Daci Nu mai cerși doar pozmaci Ci Ridică-te creștin Ca să scapi de cel Hain!
GHITA, SCAPAT IN AJUN.
10 Ian 2017

Din 1938 se doarme in tara asta...mama hotilor !! Sunteti prea multi !!
UN CETATEAN
10 Ian 2017

Problema este daca pentr u inregistrare si filmare a avut temei legal. Daca a facut-o din proprie i nitiativa, fara acceptul celor care participa la v izita si dialog atunci me rita sa infunde puscaria pe ani grei, pentru ca in seamnan santaj.
CROCODILUL FLAMAND
10 Ian 2017

SI EU CARE CREDEAM CA GHI TZA NE DA NISTE IMAGINI C U SAMPNIA DE 3000DE EURO PRIN DUBAI...UNDE SARBATO REA CU PINOKIO SUTELE DE MILIOANE DE EURO FURATI D IN SPAGILE CU PETROL....M unții noștri aur poart
CROCODILUL FLAMAND
10 Ian 2017

Munții noștri aur poart ă, Noi cerșim din po artă-n poartă.” De -am închide-a Țării po artă, Alții ne-ar ce rși la Poartă! Îns
CROCODILUL FLAMAND
10 Ian 2017

Însă Hoții-s chiar din Țara Trădători la cei de-afară! Doamne Iartă-i! Ești în Drept ! Însă Du-i hăt în deșert!
VLAD T
25 Ian 2017

Cand va fi sa inchida ochii, ilici ii va aduna pe discipolii sai, sa le spuna un secret- banii se pot obtine si din munca!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray