2019-10-23 21:05

Gruparea lui Fane Chira, prinsă în flagrant de poliţiştii bucureşteni. Furau maşini de lux şi le exportau în Moldova şi Rusia

 |  20:23
Gruparea lui Fane Chira, prinsă în flagrant de poliţiştii bucureşteni. Furau maşini de lux şi le exportau în Moldova şi Rusia

Începând cu luna mai 2010, poliţiştiidin cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule au documentat activitatea uneigrupări infracţionale ai carei membri au furat, la comandă, mai multeautoturisme de lux marca BMW X5 şi BMW X6, din Bucureşti şi Constanţa, prinfolosirea unor dispozitive electronice artizanale.

Luni, membrilor reţelei li s-aînfundat. În jurul prânzului, în baza unor informaţii, poliţiştii i-au prinsîntr-o spălătorie auto de pe raza sectorului 6, pe Mihăiţă Duduman de 29 de anişi Vasile Gheorghe de 28 de ani, cunoscuţi cu antecedente penale. Indiviziioferiseră angajaţilor spălătoriei 150 de lei ca să spele un auto BMW X6,sustras la data de 19 octombrie 2010 din Bucureşti, str. C.R. Motru, sector 4.Indivizii au spus poliţiştilor că maşina au primit-o de la un prieten de-al lorca să o spele şi apoi să i-o ducă înapoi. Zis şi făcut. Numai că i-au dus-oînapoi burduşită cu mascaţi.

În baza noilor informaţii au fostobţinute autorizaţii de percheziţie la nouă adrese de pe raza Capitalei şi dinConstanţa. În urma acestora au fost depistaţi şi ceilalţi membrii ai reţelei ŞtefanStancu, zis Fane Chira de 30 de ani, Marius Petcu, zis Mălai Mare de 31 de ani şicetăţeanul moldovean Ştefan Mereuţă de 28 de ani, toţi cunoscuţi cu antecedentepenale. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, începând cu lunamai 2010, membrii acestei grupări au sustras din Bucureşti trei autoturisme BMWX6 şi un autoturism marca BMW seria 5, iar de pe raza judeţului Constanţa, treiautoturisme BMW X6. Până în prezent au fost recuperate trei autoturisme BMW X6.Surse apropiate anchetei ne-au declarat că gruparea este suspectată decomiterea a 20 de fapte pe raza României din cadre, deocamdată au fost probatedoar şapte, iar în străinătate sunt suspecţi de comiterea a peste 100 defurturi de autoturisme de lux care luau drumul Moldovei şi Rusiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray